Şimdi Ara

EVDE NASIL DENEME ÇÖZÜYORSUNUZ ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
623
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Gençler ben sadece pazar günleri dershane denemesine giriyorum onun haricinde denemeleri evde çözüyorum fakat evde çözünce kendimi ne kadar sınav havasına sokmak istesem de olmuyor.Mesela çözmeye başlayınca bir kaç soruda çok zaman kaybedince amaan nede olsa evde çözüyorum deyip soruları hızlı çözmeyi bırakıyorum ve de böyle olunca süre bitimine benim daha sorularım kalmış oluyor fakat onlara geri dönüp çözmeye çalışıyorum vs. Yani tam o sınav havasını evde yakalayamadim daha.Dershane denemelerinde süre sıkıntısı olmuyor fakat evde çözdüklerimde hiç daha doğru durust sure tutamadım.Siz nasıl giriyorsunuz o sınav moduna?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Tuvalete gitmisligim ve yürümüşlüğum var benimki hepten tirt o zaman
  • Evde çözülmüyor. Mesela meb tyt 1 çıktığından beri gazladım kendimi anca bugün tam çözebilecek motiveyi buldum. Ve çözdüm. Onda da sınav gibi olmadı normalden yavaştım.

• evde çok rahat ortam olması lazım yoksa kütüphane veya hava güzelse parkta da çözülür
  • Masa + sandalye + kalem + silgi + deneme + sessizlik

Başka bir şeye gerek var mı sınav modunda olması için

• tuvalet molası yemek molası canım sıkıldı internet molası evde deneme çözmede üstüme tanımıyorum jskdkskjdls

• Anam babam işe gidiyor. Geçen yıl okuldan çarptığım optikleri çıkarıyorum. Telefondan çalar saati kuruyorum.Başlamadan 1 dk önce denemenin sorularına bakıyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bugün deneme çözülmeli mi
    2 yıl önce açıldı
    Geç saatte deneme çözmek
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.