Şimdi Ara

Evde Kullanmak Üzere Alınacak Yazıcı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
532
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evde kullanmak üzere yazıcı almak istiyorum arkadaşlar. Ancak yazıcıyı düzenli olarak kullanacağım, bol bol çıktı alacağım için az sorun çıkartan bir makine arıyorum. Mümkünse sürekli mürekkep dolum derdiyle uğraştırmayan, siyah beyaz çıktı alabileceğim ve bilgisayar dışındaki cihazlarla da kullanacabileceğim(tablet) uygun fiyatlı bir şey önerirsiniz çok memnun kalırım. Net bir bütçe söyleyemem ama 500 liradan daha az olmak üzere mümkün olan en ucuz makine tercihimdir. Teşekkürler, iyi günler.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• canon pixma 414 var bende.Gayette memnunum.Yanlış hatırlamıyorsam 250-300 lira arası bi fiyatı vardı.İçinden de renkli kartuş ve 2x siyah kartuş çıkıyor.Almanı tavsiye ederim gayette memnun kaldım
  • Canon pixma pişmanlıktır. Bende canon e404 var. Bitmeyen kartuşlu. Print alırken sık sık iki üç kağıt birden çekiyor. Araştırdım kronik bir sorunmuş. Benim önlü arkalı yazdırma önemli olduğu için kağıtların arkasını çevirip yazdırdığım zaman sıralama karışıyor. Kartuş ömrü uzun değil. Daha 3000 çıktı almadım siyah kartuş çizgi şeklinde silik yazmaya başladı. Baskı kalitesini yüksek ayarlayarak şimdilik bundan kurtuldum ama şimdi de daha çok mürekkep harcıyor. Yeni kartuş 60tl.
    Sadece siyah beyaz için toner li canon 6030w alabilirsin. Şahsen ben yeni Epson l386 aldım ama sadece siyah beyaz alacak olsam muadil toneri ucuz olan ve wifi si olan bu modeli alırdım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • canon 7010 kullanıyorum gayet iyi 500 tl ye almıstım
    indirime girmis hatta

http://www.toner.com.tr/canon-laser-yazici-renkli-lbp-7010c-beyaz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.