Şimdi Ara

evde köpek beslemek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.002
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çalışan bir insanım ve yalnız yaşıyorum. Akşam 6.30-7 civarı eve gelirim.

Yani olur da köpek alacak olursam ki bunu çok istiyorum, tüm gün evde yalnız kalacak. Ev de çok büyük değil. Sizce bu durum kesinlikle benim köpek bakamayacağım anlamına mı gelir?

Zorluklarının farkındayım ancak büyük bir sorun değil benim için. Gezdirmesi oynaması hastalığı eğitimi vs vs sıkıntı olmaz.

Benim gibi yalnız yaşayarak çalışan ve köpek besleyen var mı? Tavsiyeleriniz nedir?

• Bakamazsin ikinize de eziyet olur yapma sakin oyle bir sey.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bakamazsın. Hadi kedi olsa neyse kendi kendine takılır da köpek olmaz hocam. Enerjisini atması lazım hayvanın 20 metre kare odada olacak iş değil o.
  • Kedi düşün bence. Köpek bakman çok zor olur. İlla bakacaksan bahçeli evin olması lazım. Bunun dışında hiç almayı düşünme.
  • Tercihin ufak cinsli köpekler olsun ki evde enerjisini atabilsin evde. Büyük köpek seçme yani. Geçen Oylum Talunun programında bir adam vardı senin gibiler için bunu öneriyordu.

Kesinlikle barınaktann bir köpek al

• Gerçeği kabullenmek zor oluyor. Bende çok istiyordum ama hevesi bir kenara bırakıp düşününce (ki çok zor oldu, köpek aşığıyım) 3 kardeşim var annem tüyden rahatsız olur ev küçük ders çalışıyorum çişiydi kakasıydı bakımıydı temizliğiydi eğitimiydi veterineriydi emeğiydi uğraşamam kendimi biliyorum bakamam.

Öyle de virgül koymam nefesinizi keserim

Jako papağan aldım bende.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • of demeyin ya. üzdünüz beni forum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Balkonda kedi beslenir mi?
    10 yıl önce açıldı
    Evde beslemelik hayvan önerisi
    geçen yıl açıldı
    Bahçede hayvan beslemek suç mu?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Köpek büyük sorumluluk. Ama evin etrafında sokak köpeklerini besleyebilirsin.

Köpek seviyorsan, onları besleyip kafasını okşarsın işte

• Kedi bakabilirsin hocam.Eve geldiginde o da kucagina kosar

• kedi de güzeldir de köpek insanıyım ben:( yok mudur bunun bir yolu. Bakanlar nasıl bakıyor? Herkesin emanet edebileceği birileri mi var.. Gerçekten istiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: 3iks

kedi de güzeldir de köpek insanıyım ben:( yok mudur bunun bir yolu. Bakanlar nasıl bakıyor? Herkesin emanet edebileceği birileri mi var.. Gerçekten istiyorum

Hocam bu kadar insan alma diyorsa bir bildikleri vardır. Bir kaç aylık keyfin için bir canın hayatı afedersin p.ç olacak.

Köpek para (bedavaya da almış olabilirsin)
    Vet.i para
    Malzemesi para
    Maması para (deli para hatta)
    Çok zaman istiyor zaman=para+bir çok şey

O paraya fakir doyur daha çok sevinirsin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sabah kacta cikiyorsunuz? Eger 8 veya daha gecse sabahlari gezdirebilirsiniz. Herkesin atladigi bir nokta var. Pet shoptan da olsa, barinaktan da olsa hayvanlarin zaten gezme firsatlari yok. Hele pet shop hayvaniysa kim bilir kac cm2 alani kac kopekle paylasiyor. O yuzden gercekten kopek severse gezdirmek icin bir firsat kollayacaktir elbette. Alip sokaga atmak vicdan meselesi. Yoksa kopek sokaga da alisir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evden 8.30 gibi çıkarım. Yarım saat erken uyanırım sıkıntı olmaz. Maddi zorluğu da sorun değil.

Benim endişem köpeğin tüm gün boyunca evde ne yapacağı. Çok kararsızım 6 aydır alcam, yok almıyım, hemen alıyoorrumm yok yok almıyım diye gidip geliyorum. Arkadaşların yazdıklarına da bakılırsa pek iyi fikir gibi durmuyor. Mantık hayır diyor ama kalp çaresiz
  • Akvaryum al

• Dışarı atılan köpek alışamaz. Sokağa veya barınağa atacaksa zaten almasın.

İlla alacaksa petshoptan parayla alacağına barınaktan alıp bir can kurtarsın. Petshoptan alırsa üretim devam eder.

• Bende pug almayı düşünüyorum ama aynı sorundan muzdaribim
  • Hayvana eziyet olur belli zaman sonra sana yük olacak ve keşke almasaydım demeye başlarsın. Köpek evde yalnızken sıkıntıdan kabloları kemiriyor

• eve köpek alıcağına bi kız al , 2-3 gün sende kalır , arada bulaşık yemek işlerinede bakar

takılır gidersiniz
  • Evde birileri olsa neyse al diyeceğim ama köpek yanlız kalan bir hayvan değil özellikle de küçük tür apartman köpeklerinden alacaksan çok ilgi istiyorlarmış. Ben çocuklara köpek alacaktım ben de severim ama sonra düşündük. Kar kış demeden hergün günde 2-3 kez tuvalete çıkaracaksın evde olduğun zamanlar ilgilenip oynayacaksın. Temizliğiydi vs çok zor. Bir de kokusu var yani ev hayvan kokuyor. Sen alışırsın ama misafir çağıramazsın yani o derece. Yavru alırsan ayrı dert büyük alsan ayrı dert.
    Bazı türlerin genetik hastalığı da oluyor yavru iken anlaşılmıyor. Petshoplar vs ithal hastalıklı hayvanları satıyorlar. Sonra bunlara bakamıyorlar sokaklara terk ediliyor hayvana eziyet. Barınaktan alsan ayrı konu çünkü barınak köpekleri de psikolojik sorunlu oluyor ekstra ilgi sevgi gerekiyor. Yani köpek eğitimi vs konularında biraz uzman ve hayvan sevgisi üst düzeyde olanlar barınaktan köpek almalı. Sırf köpek sahibi olmak için köpeği alıp eve tıkmak son derece yanlış. Bunlar 13-15 yıl yaşayacaklar. Bu kadar uzun süre aynı sevgiyle bakmak çok zor. İhtiyarlayınca altını bezleyip kucağınızda taşıyacak mısınız? uzun vadede düşünmek lazım. Köpek alacaksanız onu evde yanlız bırakmayın, gittiğiniz yere götürebilecekseniz yukarıda bahsettiğim konularda sıkıntı yaşamayacaksanız olur. Ne tür bir köpek istediğinize de bağlı biraz bu konu.

Biz köpekten vazgeçtik ve yavru kedi aldık yeni. Kedi süper kesinlikle tavsiye ederim. Zaten günün çoğu zamanı uyur, uyanık olduğunda da sizinle oynar. Evde yanlız kalabilir sıkıntı olmaz sağa sola işemez temiz havyandır. azıcık mama ile doyar masrafı köpeğe göre az, bakımı kolaydır. Ve gelir kucağınızda mırıldayarak uyur dünyanın en sevimli şeyidir. Bakışları sizi gülümsetir. Psikolojik olarak rahatlatır. Bence yavru kedi alın veya sahiplenin.

• Sen evde yokken sadece ama sadece horlayarak uyuyacak ve televizyon izleyecek olan cins buldogg.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.