Şimdi Ara

Evde Kedi Beslemek Yasaklanmalı (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
244
Cevap
0
Favori
13.676
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
14 oy
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Günde 26 saat uyuyan kedimiz Suzi. Koltuk minderinde yer yaptı. Başlığı açan arkadaşa yav hehe dedi geçti.
    Evde Kedi Beslemek Yasaklanmalı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İroni (Eski Yunanca: eironeía), söylenenin tam tersinin kastedildiği ifadedir. Söylenen ya da yapılan eylem, ciddi görüntüsü altında, karşıt söylenceyi ya da eylemi, çelişki noktasına çekmeyi hedefler. Mizahtan farklı olarak, ironi daha eleştirel yaklaşır. İroni mimik, jest ve tonlama ile söylemek istenenin altını, dolaylı çizer.

Sokrates'in diyalog yöntemi iki aşamadan oluşur. Birincisi ironidir. Sokrates, muhatabının kesin doğru olduğunu düşündüğü bilgileriyle ilgili çeşitli sorular sorarak bu bilgilerin gerçekte tartışmaya açık olduğunu kanıtlar. İkinci aşama ise maiotiktir. Sokrates bu aşamada yine ustaca sorduğu sorularla muhatabının zihninde doğuştan var olduğunu düşündüğü gizli bilgileri ortaya çıkarır.

Türk Dil Kurumu ise 2005 basımı sözlükte madde başı olarak yer verdiği “İroni” kelimesine; Gülmece, söylenen sözün tersini kastederek kişiyle veya olayla alay etme anlamlarını vermiştir.

• Bence seni beslemek de yasaklanmalı.

Hatta senin gibilerden üretilmesi falan da yasaklanmalı. Belediye toplayıp kısırlaştırmalı senin gibi türleri.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kedi kısırlaştırıldı. Wc eğitimi de var evimizin sakini gibi yaşıyor bizle. Artık kedi olarak bakılmıyor yani evi paylaşan bir canlı. Biraz abartmışsınız sanki...
  • 15 aylik kizim ve allah nasip ederse 4 hafta sonra birde oglum olacak. Evimde suan 2 kedi besliyorum 2 side sokaktan sahiplendigim baktigim kedicikler. hicbir korkum ve endisemde yok cunku bir kedinin agresif ve hircin olmasi tamamen bakan kisiye bagli. Ben bu kedileri buldugumda cocuklardan biri insaat kumuna gömuyordu digeri ise terkedilmisdi. senin sundugun çözum onerisini hayata gecirir isem o kediler ölmüs olacakti. Ne yanii simdi ben o hayvanlari ölümemi terkedeyim.Bence boyle cozumlerle geleceginize bir anne ve baba olarak cocuklariniza hayvan sevgisi aşılayın, onlari bir oyuncak gibi gormeyip birer canli oldugunu soyleyin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lawbreaker -- 26 Ekim 2019; 6:16:45 >

Orijinalden alıntı: ÖzgünK

@lawbreaker

İnsanlar beslesin ancak çocuğu olanlar beslerse para cezası verilmeli. Çocuğun yüzünü çizerse kalıcı iz kalabilir. Ya da gözüne gelirse kör kalabilir. Değer mi?
    https://www.youtube.com/watch?v=rZQLiqtblo8

Alıntıları Göster
    Geri zekalılara çocuk yapmak yasaklanmalı asıl

• quote:

Orijinalden alıntı: pcwolf28

İş yerinde birkaç haftalık kedi var parmak uzatıyorsun direkt dişliyor, küçükten büyüğe alayı manyak
    Küçükler daha saldırgan olabilir, kendini korumaya çalışıyor işte manyak

Orijinalden alıntı: aykut291

Eee ne yapalım bu hayvan beslemeye engelmi? Sen besleme kardeşim kalkıpta yasaklanmalı demişsin besleyip beslemekte özgürsün sana karışanmı var konu saçma! Senin çocuğun yapmıştır istemedende olsa birşey çocuk kedinin hassas noktaları var oraya dokunduğun zaman saldırır. Okadar kedi besleyen arkadaşım var çoluklu çocuklu kimseye birşey olmuyor.
    Beslemeyin demedim ki zaten. Sadece, "hiçbir hayvan durduk yere saldırmaz" safsatasına uyuz oluyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kanatlandırmayan_Redbull

Hocam buralarin karisacagini önceden nasil sezebildin

Alıntıları Göster
    Kendisi hakkında konu açılmış nickname 'den dolayı. Senin adına da konu açsalar öyle olmaz mı. :) Dua ette kedi arkadaşlarını çağırmış yoksa buralar kediden geçilmezdi. :)

Düzenleme = La yeminlen miyavlayankedi diye okudum nickname 'i şartlanmış olmak bu demek oluyor herhalde kirpi imiş halbuki. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi x2yk -- 26 Ekim 2019; 3:7:10 >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kangaetemo -- 26 Ekim 2019; 5:35:29 >
    Gigabyte B450M S2H | AMD Ryzen 5 5600G | XPG 8GB*2 3000MHZ DDR4 GAMMIX D10 | Sapphire Radeon RX5500 XT PULSE OC 4GB | SanDisk 500GB Ultra 3D SSD | Western Digital 1TB Blue 7200RPM | SilverStone Strider Essential 600W | Zalman N3 Mid Tower | Samsung Odssey G3 24" | Microsoft Wired Desktop 600 | Gigabyte Aorus M2

• quote:

Orijinalden alıntı: fatihburak95

Maşallah Allah uzun ömür versin.
    Ben de istiyorum da hanım her şeyini sen yapacaksan alalım diyor nasıl ikna edebiliriz

Alıntıları Göster
    Aynısını benimkisi diyordu. Şimdi herşeyi oda yapıyor. Alışınca yapacak merak etme. İlk başlarda sen yap yeter.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.