Şimdi Ara

Evde Kedi Beslemek Nasıldır ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
1.512
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu aralar çok pis kedi besleyesim geldi. Üni öğrencisiyim. Tek yaşıyorum. Ev 1+1 balkonum filan yok. O yuzden eğer alırsam mecburen kumu evin içinde olacak.
    Daha önce aranızda kedi besleyen var mı ? Artısı eksisi nedir bu hayvanın ? Tür olarak hangisini öneririsiniz ? Kokusu filan çok var mı? Birde ortalık yere pisliğini yapar mı bunlar ?

Bilgi sahibi arkadaşlar biraz fikir verebilir mi bana

• Üniversiten bitmeden sokağa atıcan. Alma. Sokakta sev gördüğün kedileri.
    Oyuncak mi la hayvanlar?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Schizoid Interfectorem

Üniversiten bitmeden sokağa atıcan. Alma. Sokakta sev gördüğün kedileri.
    Oyuncak mi la hayvanlar?

Trol müsün sen kardeşim ? Efendice birşey sorup bilgi istiyorum. Besleyeceğim hayvanı sokağa atacak kadar vicdansız biri değilim. Eğer olur da beseleyemessem en kötü ihtimal sahiplendiririm.
  • Dostum bence hemen sahiplen hem sana dost olur. Tuvalet eğitimini de sen verirsin

• kediler güzelhayvanlardır bakımı en kolay hayvanlardan biri neredeyse, bizim 5 yaşında bir kedimiz var kediler tuvalet konusunda zorda kalmadıkça etrafa pislemezler kumu evde kalacak ayda bir değiştirmen gerek zaten çok pis kokuyor kumları onun haricinde kediler pis kokmaz zaten temiz hayvanlardır sürekli yalanırlar vs dökülen tüyleri bi problem artık alışınca fazla koymuyor ama özellikle siyah pantolondur kazak vsde çok belli ediyor kendini hele kedi beyazsa ablamın kedisi beyazdı onun haricinde bizim kedimiz dişi kızgınlık döneminde erkek kediler insanı biraz zorluyormuş etrafa kokusunu bırakmak için çiş yapıp duruyorlarmış dişilerde 2-3 ayda 1 hafta kafa ütülerler uzun tüylü kedilerin bakımıda zor oluyor bizim kedimiz uzun tüylü 6 ayda bir falan tüyleri kısalttırıyoruz yoksa rahat edemiyoruz etraf tüyden geçilmiyor. vallahi kedi bakmak zor iş ama yorgunluğunda yanına gelip mır mır yatmasıda insanın hoşuna gitmiyor değil eğer yalnızsan dahada bir ilgili oluyor sana yavrudan alıp yetiştirmeni tavsiye ederim yazı biraz düzensiz oldu kusura bakma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fusion. -- 2 Kasım 2014; 2:05:49 >

• Böyle bişey.

http://www.59saniye.com/kosu-bandi-kedileri/list/143646837/

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Genede beslediğin kedi de seni beslediğini sanar..ev sahibi gibi davranir
    ,baş köşe onundur,kendine hazırladığın yataga seneen önce dalar,eve gelirsin geldi gene tipini.. bakışı atar ama keyflidir..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Balkonda kedi beslenir mi?
    10 yıl önce açıldı
    Evde beslemelik hayvan önerisi
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • yatağında tüy,kıl,yumak bulmaya başlarsın
  • Sokak kedisi alirsan tuyleri kisa oldugu icintuy dokme orani da o derece az olacaktir. Kedi evde yalniz kalabilir sıkıntı olmaz köpek gibi degildir. Kedi zorda kalmadikca ortaliga çişini yapmaz. Tek sikinti topragini kirlenince degistirmek olur. Zaten bir cok kedi sen ne yersen ondan yer makarna pilav gibi illa mama almana da gerek yok.

• Eğer ailenden aldığın harçlık ya da gelirin veyahut ekonomik durumun çok elverişli değilse sahiplenme derim ben yanlış anlama tabi. Bunu söylememin sebebi şundan, aşıları olacak maması olacak kumu olacak yarın birgün bir hastalığı olabilir onun tedavi masrafları olacak seyahat gerektiren durumlarda yanında taşıman gerekecek vs vs... Eğer diyorsan ki bunları çok rahat karşılarım o zaman sahiplen bir kedi, bu sokaktan olur barınaktan olur ya da facebook sayfalarında yayınlananlar olur çünkü sana arkadaş olur gerçekten yalnızlığını bastırır oyun oynarsın seversin gelir yanına yatar sabah uyandırır muzip hayvanlar sonuçta komikler yani bazı zamanlar bi hareket yapar yarılana kadar gülersin hem de bir hayvanın canını kurtarmış olursun eksilerini artılarını iyi düşün ona göre bir kedi sahiplen dostum aksi halde kendine de hayvancağıza da eziyet olur :)

bunlarda benim sokaktan sahiplendiğim kedilerim

Evde Kedi Beslemek Nasıldır ? Evde Kedi Beslemek Nasıldır ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Quadrupoll

Eğer ailenden aldığın harçlık ya da gelirin veyahut ekonomik durumun çok elverişli değilse sahiplenme derim ben yanlış anlama tabi. Bunu söylememin sebebi şundan, aşıları olacak maması olacak kumu olacak yarın birgün bir hastalığı olabilir onun tedavi masrafları olacak seyahat gerektiren durumlarda yanında taşıman gerekecek vs vs... Eğer diyorsan ki bunları çok rahat karşılarım o zaman sahiplen bir kedi, bu sokaktan olur barınaktan olur ya da facebook sayfalarında yayınlananlar olur çünkü sana arkadaş olur gerçekten yalnızlığını bastırır oyun oynarsın seversin gelir yanına yatar sabah uyandırır muzip hayvanlar sonuçta komikler yani bazı zamanlar bi hareket yapar yarılana kadar gülersin hem de bir hayvanın canını kurtarmış olursun eksilerini artılarını iyi düşün ona göre bir kedi sahiplen dostum aksi halde kendine de hayvancağıza da eziyet olur :)

bunlarda benim sokaktan sahiplendiğim kedilerim

Evde Kedi Beslemek Nasıldır ? Evde Kedi Beslemek Nasıldır ?

Kediler çok muzip olduklarından dolayı büyük bi sempati duyuyorum onlara zaten. Galiba sende bu yuzden kedileri seviyosun

Çok şükür maddi açıdan bi problemim yok. Bakabilirim yani. Benim aklıma takılan en büyük problem temizlik konusu. Tüy dökmeleri ve kum konusu. Dediğim gibi evim de balkon yok ve 1+1. Kum bildiğin ya oturma odamda yada yatak odamda duracak. Bu kum etrafa koku verir mi ? Bu tür konularda çok titizim. O yuzden besleyen birilerine sormak istedim. Kumu ne sıklıkla değiştiriliyor ? Ve koku durumu nedir ? Bilgi verebilir misin ?

Kedilere çok ayrı bi sempatim var küçüklüğümden biri. Ailemin kaldığı ev bahçeli. O evde kedi beslemiyoruz ama bütün sitenin sokak kedilerini ben besliyorum Bu aralar çok aklıma takıldı kedi besliyim mi diye. Anlık bi sevgi değil yani benimkisi.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.