Şimdi Ara

Evde Kalın Diyip Uçak ve Oteller İçin Vergi İndirimi Açıklamak (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
0
Favori
5.005
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
143 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Cevaplar gayet açık. Yalnızca Biraz kafa yorman gerek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İktidarın ahlaki zekasının yansımasıdır. Mal bu olunca yapacak bir şey yok. Dolar 6.55 merkez yok mu el atan yoksa cukkada bozacak dolar kalmadı mı bu ara dış güçler çaktırmadan piyasaya müdahale ediyorlar.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: brtvrdrl

Devletin tümüyle şu an sadece corona olması gerektiği fikri tümüyle senin algın ve yanılgın. Dün hastane yapımına karşı gelen zihniyetin bugun yatak sayısının yetersiz olduğunu eleştirmesi; bugun insanların bir şekilde ev sahibi olabilmesi için atılmış bir adımı eleştirenlerin de yarın kira fiyatları yada benzer şeyleri diline dolayacak olmaları şaşırtıcı olmayacak..

Her kesime hitab etmek adına birazda icraatların yanında heykel dikilmesi akla gelse acaba faydalı olurmu ?
    benim memlekette 1 şehir hastanesi yapıldı 4 hastane kapatılacak.. sen ancak kendin çalar, kendin gibileri oynatırsın.. kahvaltıda da makarna yiyorsunuz herhalde..
  • İnsanların huzurunu kaçıran, akli dengeleriyle oynayan, ikilemde bırakıp kaos yaratan insanlık suçları...

Nasıl çingeneler kaşla göz arasında cüzdan yürütürler ya, bu malum kesim de siyaset arenasında aynı şeyi yapıyor. Silkele silkele saçılsın dökülsün dolsun kara gözlü çingenem, ıykkk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tubytube -- 21 Mart 2020; 11:54:6 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayret pirlantaya bisey yapmamislar. Pirlanta alana 2 yil vergi odememe bekliyordum.

• Şu yaptıklarını diğer ülkeler görüp gülmekten yere yıkılıyorlar mı acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: erkahn

Insanlar deli gibi ev almaya baslamis diyorlar.

Alıntıları Göster
    Tam tersine insanlar şu an cebinde ki nakit parayı korumakla meşgul :)) İnsnlar işten çıktı kredi çekemiyor korkuyorlar..Ev almayı düşünenler bir kaç ay beklesin fiyatlar çok düşüyor çokkkk
  • Bunu seyahate teşvik olarak algılamak çok yanlış. Bu doğmadan ölen turizm sektörü ve paydaşları için bir yardım eli,artik ne derseniz...
    Bu kaos ortamında vay uçak biletleri düşüyor, gidip bir tur atıp geleyim diyen varsa sıkıntı o kişidedir.
    Yapmayın, AKP politikalarına laf edicem diye saçmalamayın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Antalya.Gayrimenkul kullanıcısına yanıt
    Hocam bende ev almayı düşünüyorum sizce de ileride düşecek mi fiyatlar? Sanki bana bu aralar düşer, virüs ortadan kalkınca tekrar yükselir gibi geldi.
  • para olmayınca böyle saçmalıyor hökümet işte :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: tropeus77

benim memlekette 1 şehir hastanesi yapıldı 4 hastane kapatılacak.. sen ancak kendin çalar, kendin gibileri oynatırsın.. kahvaltıda da makarna yiyorsunuz herhalde..

Alıntıları Göster
    İşte sorun bu ya. Siz yapılmışa somuta bakmazsınız. Ecek acak lara gözle görünenden daha çok itimat edersiniz. O muhabbetleri çıkaranda senin gibi halkı galeyana getirmeye çalışan tayfa. Ama yapılanlardan hizmet almak için de en önde giden yine siz olunuz. Şükürsüz tayfa.

• quote:

Orijinalden alıntı: nefila

İktidarın ahlaki zekasının yansımasıdır. Mal bu olunca yapacak bir şey yok. Dolar 6.55 merkez yok mu el atan yoksa cukkada bozacak dolar kalmadı mı bu ara dış güçler çaktırmadan piyasaya müdahale ediyorlar.
    Cühelasın dostum, bu sırt türkiyelik birşeymi. Fed neden faizi sıfırladı bi düşünmeye çalış bakalım. Beceremezsen bildir anlatayım

• İstanbulda yaşayıp herşey güzel olacak diyenler, sahi memnunmuyuz başkandan. Bi icraatını görebilen varmı ?

• Aman dikkat edin sakın akepeye laf etmeyin. Forumda ne yazık ki taparcasına savunan ve her yazdığınızı şikayet eden bir sempatizan grup var. İşin kötü tarafı dh yönetimi de akepeye laf ettirmiyor ne hikmetse. Küfür ile eleştiriyi ayırt edemeyen yöneticinin bu forumda ne işi var onu da anlamış değilim
  • brtvrdrl B kullanıcısına yanıt
    Fed olsun, diğer yabancı merkez bankaları olsun kendilerini sözde kurtarıyorlar sen kendine merkez bankana bak senin düşürme nedenin ile onların ki aynı değil ama birine cühela demeden önce neden böyle düşündüğünü sorma nedenini öğren yoksa başka yerde sana farklı ayar yaparlar.

Yeni başkana borç bırakırsan feriştahı gelse kurtaramaz. Ağlancak halimize gülmeyelim. Ülkenin, insanların nefislerine bırakılarak yönetilmesi seni tatmin ediyorsa sana bir şey diyemeyiz. Ancak hepimiz aynı gemideysek buradan dalga çıkmaz ancak sorumluluk duygusu çıkar. Yoksa kuranda herkese hakkı tavsiye ediyorsun kendini mi unutuyorsun bir peygambere gelmiş ihtar, buradaki yöneticiler kim? Adem-i beşer onlar nerden yalıtılmışlar kimseyi putlaştırmaya gerek yok. Hele ki ahlak dersi vermek kimsenin haddine değil. Hidayeti allah verir.

• Allah kimseyi AKP yi savunmak zorunda bırakmasın. âmin.

• quote:

Orijinalden alıntı: nefila

Yeni başkana borç bırakırsan feriştahı gelse kurtaramaz. Ağlancak halimize gülmeyelim. Ülkenin, insanların nefislerine bırakılarak yönetilmesi seni tatmin ediyorsa sana bir şey diyemeyiz. Ancak hepimiz aynı gemideysek buradan dalga çıkmaz ancak sorumluluk duygusu çıkar. Yoksa kuranda herkese hakkı tavsiye ediyorsun kendini mi unutuyorsun bir peygambere gelmiş ihtar, buradaki yöneticiler kim? Adem-i beşer onlar nerden yalıtılmışlar kimseyi putlaştırmaya gerek yok. Hele ki ahlak dersi vermek kimsenin haddine değil. Hidayeti allah verir.
    Fed neden faizleri sıfırladı bir düşün bakalım dedim yapamadın. Bari google da arat. Odamı aklına gelmedi dostum. Okuduklarını anlamada problem yaşamıyorsan Olayın küresel bir boyutlu bir durum olduğunu anlarsın umarım.

Yatırımlar borçla yapılıyor, yani belediyenin borcu olması normal. Yeni başkanında kredi için kapı kapı gezmesi bu yüzdendi. Şimdi sen dersinki yeni başkana borç vermediler o yüzden iş yapamadı. Bunu dediğin an kendinle çelişirsin. Olay paradoksa döner. Herkes kendi yağında kavruluyor. O mevkiye adaysan totona güveniyorsun demektir, yoksa apışıp kalırsın. Ki zaten adam ne dediyse tersini yaptı. Yandaşlar bunlardan bahsetmiyor. Ulaşıma %40 zam, suya %400, halk ekmek %40, işçi kıyımlarını saymıyorum dahi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hedef2020

Bu mesaj silindi.
    ben güneyde oturuyorum. Otellerde çalışan yöre halkı işe başlayamadı. Parada alamayacaklar. Karı koca çalışanlar var tanıyorum. Yeni ev yaptırdılar. İş olmayınca maaşda yok. Nasıl otellere yardım ediliyor? Gerçekten merak ettim.
    Fede kalsaydı niyetleri faiz arttırımına gidip 2008'den beri dünyaya pompaladıkları karşılıksız dolarları geri toplamaktı ancak trumph iradesi seçimlere kadar bu işin önüne geçti ve kademeli faiz indirdiler daha sonra korona ve suudi arabistan rusya petrol mücadelesi derken dünya sallanınca tekrar faiz indirdiler ve kendi borsalarını patlattılar. Fedin durumu içler acısı kendi durumlarına merhem olamıyorlar.

Doğal yollarla faiz nasıl cazibesini yitirir bunu sorgula, yani üretimle ters orantısı var. Bizdeki faiz indirimi bir irade istedi diye iniyor. Bu irade üretimi arttıralım diye faiz indirmiyor bu irade inşaat kanalı ile değişik iş modelleri gerçekleştiriyor. Acaba bu iş modelleri için halk 30 yıl boyunca adına hazine garantisi denen modeli destekleyeceğine dair teminat verdi mi? Bana sorsalardı ben kesinlikle bu iş modelini desteklemezdim. Çünkü iktidar o kadar iyi niyetli olsaydı hazine garantili işleri halka ücretsiz sunması gerekirdi o iradeyi bile gösteremedi. O zaman bu iktidar millet için değil bir kaç patronun bekası için çalışan bir yönetim şekli sergiliyor. Bunların iş yapabilmesi için faizlerin düşük olması, bunların borçlarının onlar için ödenmesini kolaylaştırır. Bireysel anlamda belki faizlerin düşük olması iyi memnun edici bir unsur ama hormonlu gerçekte bu konunun zararlarını uzun vadede göreceğiz. Daha konunun herkes tarafından anlaşılabildiği bir ortamda değiliz.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.