Şimdi Ara

EVDE HAZIRLANMAK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.289
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dostlar selam tekrar aranızda bana aşina olmuş olan vardır bu seneden :)
    Ailem ikinci mezun senemde dershaneye gitmeme sıcak bakmıyor hiçbi şekilde ve geçen sene evde hazırlnıp 76binden 88e düştüm ben
    dolayısıyla bir dershaneye gitmek istiyorum hem rehberlik hem sınıf arkadaşları için ama aile böyle olduğu sürece mümkün gözükmüyor
    ek tercihle yerleşmeyi deneyeceğim ama kırıkkale yalova trakya falan gibi bir yerde bilgisayar müh açığı kalmazsa da zor olacak
    eğer bi çözüm bulamazsam ee,mat bile olsa yazıp gideceğim

• up cidden yardıma ihtiyacım var
  • Dershaneye gitmeyi isteme sebebiniz rekabet ortamı olması için mi yoksa derslerin biri tarafından anlatılmasını istemeniz mi?
  • yeryüzündebirdamla Y kullanıcısına yanıt
    hocam rekabet, gerçek insanlar,evden uzaklaşma, rehberlik ama aile ciddi sorun yapıyor
  • up
  • abdrhm kullanıcısına yanıt
    Evden uzaklaşmak için şuan pek mümkün olur mu bilmiyorum ama kütüphane imkanı varsa orada çalışanları görmek iyi olabilir. Rehberlik anlamında kişiden kişiye değişir tabii ama dershanenin çok faydalı olacağını düşünemiyorum. Youtubedan derece yapan ya da bazı kanallardan tavsiye almak da iyi olur. Tabii bunu iyi seçmek lazım, bazıları faydadan çok zarar verebilir. Aile dershaneye sıcak bakmıyorsa ve başka çözüm yoksa kendinizi dershane olmazsa yapamam diye şartlandırmayın. İnsan çaresiz kalınca gerçekten sınırlarını bazen kendisinin bile tahmin edemeyeceği kadar zorlayabiliyor. Rekabet ortamı bir dershane gibi olmaz fakat internette bazen toplu deneme çözümleri oluyor, instagramda bir hocanın hesabında görmüştüm. Her hafta belirlenen bir denemeyi çözüp pazar günü verilen linke netleri yazıp gönderince o denemeye katılanlar arasında sıralamanız gözüküyor. Ortalama 150 kişi vs katılıyordu sayıyı yanlış hatırlamıyorsam.

• Benimde tam dersi mezun senemdeyim suan ailem git diyor dershaneye ben ise gitmek istemiyorum ama cekinceliyim.Ailem disiplin olsun sen calismiyorsun diyorlar aslinda bi bakima da haklilar 12de calismadim calissamda duzenli degildi ama ben suan akrabama tasindim internet baglattim burada ses yok tum gun ciddi anlamda bana ait eger burda duzeni oturtabilirsem dershaneden cok daha yararli olacagina inaniyorum.Eger sen gitmek istiyorsan biraz daha israr et onalrla oturup konus ama olmazsa yapacak bisi yok.siralamana bakilirsa bisilerde biliyosun yani bu sene iyi calisirsan istedign yere gidersin umarim.Son olarak rekabet istiyorsanda bi dershaneyle anlasip sadece denemelere gidersin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Evde ders çalışamıyorum
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • yeryüzündebirdamla Y kullanıcısına yanıt
    hocam ilk mezuna kalmış olsam hiç dert etmeyecektim açıkçası ben de fakat bilemiyorum şimdi yani biraz zor olacak bir sene zaten denedim yapamadım evde diyeceğim sürekli kendime
  • ailenizi dinleyip yazılın bence hocam
  • Kütüphane veya etüt merkezi gibi yerlere gidebilirsin hocam evde çalışmak zor olabiliyor illa dershaneyle kısıtlama kendini

• Lucy13 kullanıcısına yanıt
    kutuphane her gun gitmek daha da bunalima sokuyor insani ama bilemiyorum
    ek tercihle bir yere gidip myp ile gecmek umidim ama olmazsa da mecbur evde hazirlanacagim yine ama basarisizlik tecrubem oldugu icin cok dert olacak benim icin

• zaten 1sene evde kalmışsın niye aynı şeyleri yapıp farklı sonuçlar bekliyorsun?

• building07 B kullanıcısına yanıt
    ben de bunu soyluyorum. aileme zaten? dershaneye gitmem iyi olur bi sene evde denedim diyorum hocam okumadiniz sorunu tam sanirim
    evde olursam da aynisini yapmamak icin elimden geleni yapicam acikcasi

dersaneye git derdimde koronadan dolayı o iş yaş.kütüphaneye gidebilirsin.bam bende busene evde mezundum kafayı sıyırma derecesine gelmiştim.kendimk çok kısıtlamışım.sen böyle yapma

• asil sorun ailemin ingilzice olmayan muhendisligi yazma, dershaneye de gondeririz adam. akilli bi yer kazan bi sene daha hazirlan deyip cark etmesi. ailem cark etmeseydi simdi direkt dershaneye yazilacaktim

• building07 B kullanıcısına yanıt
    bu sene kafayi kesin siyiririm ekle gidemezsem kabus gibi bu sene daha kotu yaptigimi dusunup durucam cunku

• olm ben napicam lan

• Hocam, dershaneyle kendinizi kısıtlamayın. Kişide bitiyor iş bence. İsterseniz benim de iradem düşük olduğundan ötürü beraber çalışabiliriz. Hem böylelikle yarım olan şeyleri tamamlamış oluruz. Uygun görürseniz özel mesajla ulaşabilirsiniz.
    Hocam bir sürü pc müh vardı o sıralamaya tercih yapaydiniz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • adrenal101 A kullanıcısına yanıt
    hocam aileme guvendim ve yerlesememeye cok cok dusuk bir ihtimal olarak baktim hata ettim simdi de boyle oldu

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.