Sene içinde elektro gitar kursu alıyordum,düzenli tekrar yapmam gerekiyordu,haftada bir kursa gidiyordum.Öss,ders tekrarları.. İnternetten Selim Işık Gitar Dersleri'ni indirdim.Sizce yeterli olur mu? Bilgisayarı kaldırmayı düşünüyorum yazın sonuna doğru.Divx player var evde.Sizce ne yapabilirim?
kursa ne kadar gittiğine ve ne öğrendiğine bağlı
Yeterince iyi değilim 0'dan başlayıp öğrendiğim yerleride pekiştirerek devam etmek istiyorum.
Yapabilirsin bak 3 kişi başladık biz gitara (benim elektro klasik vardı diğerlerinin klasik) işte 8 ay durmaksızın uğraştık..Metal şarkılarda ritmleri tutturuyorduk o derece...Sonra biz 2 arkadaş sıkıldık diğeri bi 8 ay daha devam etti elektro aldı ibanez falan..Şuan sololara kadar süper çalıyor..Vazgeçmeyeceksen başarırsın..
Nasıl başlayabilirim? İlk önce ne yapmam gerekiyor? Kaynak olarak ne kulladınız?
hacı öğretecek birinin olması lazım yoksa temel sağlam oturmazsa sadece basit şarkıları çalabilirsin ilerde zorlara gelince tıkanırsın
Troy Stetina serisinden çalışıyorum ben , parmak bağımsızlaştırma çalışmalarına da çalış ayrıca googledan bulabilirsin