Şimdi Ara

EVDE DUMBELL ÇALIŞANLAR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.941
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yaşım 16 evde 2`şer kiloluk dumbell larla çalışmaya başladım 2-3 hareket biliyorum tavsiyeleriniz var mıdır ? Günde kaç saat ve nasıl kombinasyonlarla yapmalıyım ?

Boyum 1.77
    Kilom 58

• 2 kilo az değil mi ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: F-G

2 kilo az değil mi ya

Pek fazla kasım yoktur 2`şer kiloluklar başlangıç için iyidir diye düşünmüştüm
  • Ben 55 kiloyum 5 kg liklerle çalışıyorum 2 kg larla 1 hafta ısın sonra bence 5 e terfi et

Önemli not : Salona git evde vakit kaybetme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hypocrites -- 20 Temmuz 2011; 18:52:39 >
  • 2 kilo az la ben 5 ile başladım sonra 8 sonra 10 ama pek bi faydasını görmedim düzenli yapamıyordum gittim spor salonuna yazıldım mis.
  • 2 kilo bence de az 5 kiloluklarla başlamalısın
  • Peki nasıl hareketlerle ne tür kombinasyon yapmalıyım ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Evde fitness programı
    12 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  •  EVDE DUMBELL ÇALIŞANLAR

Set var bende 10 kilo çalışıyorum.
  • Ben 5 kiloluklarla başladım sonradan ağırlığı arttıracaktım gidip almaya üşendim.
    Yaklaşık 1.5 senedir çalışıyorum hergün aynı saatte başlıyorum 2 saat sürüyor hareketlerin tümü ve cidden bir body building salonuna gitmiş gibi görüntü veriyorum.Vücudum bir hayli gelişti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iamburak -- 20 Temmuz 2011; 19:03:02 >
  • Beyler bende 5 kg ile yapıyorum gayet iyi tavsiye ederim

Egzersiz konusuna gelince , :http://www.pazucu.com/dumbell_ile_calisma.htm Buyrun Planlı programlı çalışın spor salonuna gerek yok .
  • Pek kasın yoksa 2 kg ideal yeni başlayan adam çok güçlü değilse örnek olarak nizami yana açış yapamaz 5 kg ile.
  • 100 den sonrası yoruyor 2kg bile
  • Başlangıç için 2,5 kg falan yeterli 1 hafta ısın bu şekilde sonra 5 kg ye terfi et 1 ay çalış . Sonrasında ise 8 ve 10 kg . Daha fazlasıyla çalışma çünkü ağır olunca kaldırmak için pazudan değil sırtından güç almaya başlıyorsun bu şekilde yapacağına 8 kg ile çalış daha iyi
  • 1 ay salona gittim ardından evde çalışayım dedim. 2 aydır evde 5 er kiloluk dumbellarla çalışıyorum baya bi gelişme oldu yani. Evde vakit harcama diyen arkadaşlara bakma sen
  • quote:

Orijinalden alıntı: PhortakaL_

EVDE DUMBELL ÇALIŞANLAR

Set var bende 10 kilo çalışıyorum.

Of be şundan bende de olsa keşke ama çok pahalı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: iamburak

Ben 5 kiloluklarla başladım sonradan ağırlığı arttıracaktım gidip almaya üşendim.
    Yaklaşık 1.5 senedir çalışıyorum hergün aynı saatte başlıyorum 2 saat sürüyor hareketlerin tümü ve cidden bir body building salonuna gitmiş gibi görüntü veriyorum.Vücudum bir hayli gelişti.

detaylarini yazabilir misiniz?
  • Bendede 5 kiloluk var ama artık pek etkilemiyo eskiden çalışma yaptıktan sonra çalıştığım yer ağrırdı ama şimdi yap yap ağrı mağrı yok.Bide siz şu gögüs için ne yapıyosunuz bende öyle sehpa yok ona benzer bişeyde yok nerde yapsam ki ?
  • 5 kilo başlangıç için kötü hareketleri nizami yapamazsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TwiSTaNiC*

1 ay salona gittim ardından evde çalışayım dedim. 2 aydır evde 5 er kiloluk dumbellarla çalışıyorum baya bi gelişme oldu yani. Evde vakit harcama diyen arkadaşlara bakma sen

Şu yanılgıyı bi üzerimizden atalım ilk önce . Senin dumbılla yaptığın yanlış hareketler kasların orantısız olarak gelişmesine neden olucaktır . Salonda çalıştığın aletlerin çoğu kası düzenli uyarır ve gelişmesini sağlar . Evde barfiks , mekik ve şınav yapabilirsiniz ama dumbıla nazara daha az tehlikeli .
  • quote:

Orijinalden alıntı: wheaston

quote:

Orijinalden alıntı: TwiSTaNiC*

1 ay salona gittim ardından evde çalışayım dedim. 2 aydır evde 5 er kiloluk dumbellarla çalışıyorum baya bi gelişme oldu yani. Evde vakit harcama diyen arkadaşlara bakma sen

Şu yanılgıyı bi üzerimizden atalım ilk önce . Senin dumbılla yaptığın yanlış hareketler kasların orantısız olarak gelişmesine neden olucaktır . Salonda çalıştığın aletlerin çoğu kası düzenli uyarır ve gelişmesini sağlar . Evde barfiks , mekik ve şınav yapabilirsiniz ama dumbıla nazara daha az tehlikeli .

Evde sadece dumbell yok, söylemeyi unutmuşum. Ayrıca bir de kapı barfiksi bulunmaktadır. Bir vücut geliştirme sitesinden aldığım hareketler ile çalışıyorum. Genelde video izleyerek öğrendim. Yani orantısız gelişeceğini düşünmüyorum.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.