Şimdi Ara

Evde Çekirge Var Nasıl Kurtulacağım Bundan

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
9.804
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hoperlörün ana kolonunun üzerinde. Ne yapacağım bu hayvandan kurtulmak için. Kocaman bir şey zaten. Gece uyutmuyor cik cik ötüyor. Çok sinir bir sesi var.

Alooo. Selamın Aleyküm Serkan nasılsın kardeyş. Hamdolsuuun. Hamdolsun kardeş. Nasılsın nasıl gidiyor. Kayıtları yaptırdın inşallah. Hiç sesin çıkmaz oldu mübarek nerelerdesin. Arıyoruz arıyoruz. Hiç aramıyosun sormuyosun Mahmut abin de diyo. Hiç aramıyo sormuyo diyo. Nasılsın. İyi hadi bakalım. Hadi hayırlısı. Yeni bi sene. Kardeş o zaman akşam müsaitsin inşallah. Heeeeee. Ama konuştuk Cuma akşamları dedik muhabbet var dedik. Pilavlı. Heee. Ona sonra gitsen. Ama kardeş konuştuk. Bak bayram abi gelicek çok feyizli bir abi. Ama ben sana söyledim. Ben sana söyledim tabi. Tabi söyledim ya. Tabi o gün. Dedim ya. Yaa.
  • 2 kere zıplayabiliyorlar sonra kendilerini imha ediyorlar.

Orijinalden alıntı: GR33K

2 kere zıplayabiliyorlar sonra kendilerini imha ediyorlar.

quote:

Orijinalden alıntı: TheNeon

Eline havlu al,yavaşça çekirgeye sar havluyu sonra balkona salla havluyu.Olay bu kadar

Tırsarım yapamam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AbilerdenBayramAbi -- 14 Temmuz 2012; 23:14:45 >
    Alooo. Selamın Aleyküm Serkan nasılsın kardeyş. Hamdolsuuun. Hamdolsun kardeş. Nasılsın nasıl gidiyor. Kayıtları yaptırdın inşallah. Hiç sesin çıkmaz oldu mübarek nerelerdesin. Arıyoruz arıyoruz. Hiç aramıyosun sormuyosun Mahmut abin de diyo. Hiç aramıyo sormuyo diyo. Nasılsın. İyi hadi bakalım. Hadi hayırlısı. Yeni bi sene. Kardeş o zaman akşam müsaitsin inşallah. Heeeeee. Ama konuştuk Cuma akşamları dedik muhabbet var dedik. Pilavlı. Heee. Ona sonra gitsen. Ama kardeş konuştuk. Bak bayram abi gelicek çok feyizli bir abi. Ama ben sana söyledim. Ben sana söyledim tabi. Tabi söyledim ya. Tabi o gün. Dedim ya. Yaa.
  • çekirgeden de mi korkuyorsun laa. al eline gazete vur üstüne öldür

Do not fear mistakes. You will know failure. Continue to reach out.

-Benjamin Franklin
  • skip60 gelir belki ,takip

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Daha Fazla Göster

• Dinlet bunu.

"The first lesson of economics is scarcity: There is never enough of anything to satisfy all those who want it."
    "The first lesson of politics is to disregard the first lesson of economics."

"Underlying most arguments against the free market is a lack of belief in freedom itself."
    "What is your 'fair share' of what someone else has worked for?"
  • Tamamdır babama söyledim eliyle aldı dışarı attı.
  • Tesadüfe bak. Az önce bizim mutfakta da bir tane çekirge vardı.

Güneşin doğuşunu yakalayamazsınız. Yağmuru durduramazsınız. Suları durgunlaştıramazsınız. Havayı temizleyemezsiniz.
    Hayatta kalma arzusunu hafifletemezsiniz. Şartlar için pazarlık yapamazsınız. Çağrıyı göz ardı edemezsiniz. Neden isteyesiniz ki?
    Doğa evcilleştirilemez. Onu böyle kabul edin!

Gelen yanıtlara cevap yazmıyorsam üşendiğim içindir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.