sende preminyun yok ondan :D ![]() ben sürekli alışveriş yaptığım için kargo olayı çok iyi oluyor bedava :D bir de bu ara satışa da başladım hb üzerinden. of reklam gibi oldu kendimi kötü hissetim ama baya avantajlı. |
Evde Bira Nasıl Yapılır ( 13 TL Maliyet ) Müthiş Lezzetler (49. sayfa)

-
-
yeni şişelerle artık 3 kit aynı anda kurabileceğim şimdi efes düşünsün hadi bakalım.
-
Efes zora girmiş, lütfen evde yapmayın diyor.
-
vergi kaybına yol açıyor denilmiş. Efes daha önce bu konuda bu işi zorlaştırıcı adım attığında beni kaybetmişti. şimdi iyice uzaklaştırıyor. neyin vergisi kayboluyormuş? satış mı yapılıyor?
-
-
-
yorkshire nasıl hocam iyi mi? bir de soğukta mayalama için winter pilsner var mış denediniz mi?
-
-
hangisi bu
-
butikbira başlangıç kitiyle birlikte gelen pilsner. 3 hafta mayalanma, 5 gün de şişeleme sonucu. Alkol oranı muhtemelen %6 gibi. Hidrometre ölçüyormu oranı bilmiyorum aldım bi hidrometre.
-
bir ara volkan gibi köpürüyor şikayeti vardı geçmiş mi o?
-
bu şişe kovanın dibiydi. Denemek için tortulu yerden kattım. Baya köpürüyor evet ama iyi değil mi köpük. Ve baya da uzun duruyor.
-
benim dediğim, şişeyi açıyorsun bardağa dökmeden volkan gibi köpürüp taşıyor.
-
bugün kovanın en dibini doldurduğum şişeyi açtım aynen öyle oldu. acaba normal şişelerde de mi öyle olacak
-
aynen ,öyle olacak. içmeden önce 3-4 gün den az olmamak koşuluyla buzdolabında bekletmek bir nebze çözüm.
-
haydaa e iki kit daha aldımdı
-
Merhaba arkadaşlar,
Aranızda cider deneyeniniz oldu mu acaba? Aynı kit ile yapabiliyor muyuz? Ne önerirsiniz?
hazkatturkiye.com
HAZKAT PROFESYONEL GIDA ÜRÜNLERİ | Cider Kitleri Ürünlerihttps://hazkatturkiye.com/altkategori-cider-kitleri
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
ben elma denemiştim yıllar önce. kaldırdım attım düşün artık o kadar berbattı.
-
YorkShire daha önce kurduğum, sevdiğim bir kit. Diğerlerini yapmadım ama bu konuda beğenen bir arkadaş vardı.
Unutmadan;
Biralar bekledikçe çok güzelleşiyorlar, açıkçası şişelendikten 2 ay sonra içilen bira ile aynı birayı 6 ay sonra içtiiğinizde lezzet çok daha süper oluyor.
Bende tam bu yüzden kışın kitleri kurup sabırla
yaz gelene kadar tüketmeden bekletiyorum.
York Shire kurdun, şişeledin; büyük ihtimal 1 ay sonra içersen beğenmeyebilirsin, fakat 6 ay sonra açtığında seni inanılmaz bir keyif karşılayacaktır
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X