Şimdi Ara

Evde Bira Nasıl Yapılır ( 13 TL Maliyet ) Müthiş Lezzetler (49. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.260
Cevap
69
Favori
51.006
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • crow in cornfield C kullanıcısına yanıt

sende preminyun yok ondan :D

Evde Bira Nasıl Yapılır ( 13 TL Maliyet ) Müthiş Lezzetler

ben sürekli alışveriş yaptığım için kargo olayı çok iyi oluyor bedava :D bir de bu ara satışa da başladım hb üzerinden. of reklam gibi oldu kendimi kötü hissetim ama baya avantajlı.

• yeni şişelerle artık 3 kit aynı anda kurabileceğim şimdi efes düşünsün hadi bakalım.

• vergi kaybına yol açıyor denilmiş. Efes daha önce bu konuda bu işi zorlaştırıcı adım attığında beni kaybetmişti. şimdi iyice uzaklaştırıyor. neyin vergisi kayboluyormuş? satış mı yapılıyor?

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OlguErhan -- 12 Aralık 2023; 21:24:25 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kediköy London, Seattle, Delhi hariç diğerlerini denedim. Hangisi olur derseniz Butikbiradan Stout ve belki biramarket Amber; hangisi olmaz derseniz düşünmeden High Hops derim.

Bunlar da benden. Hiç kurmadığım ve denemek istediğim kitler.
    Evde Bira Nasıl Yapılır ( 13 TL Maliyet ) Müthiş Lezzetler

• OlguErhan kullanıcısına yanıt

yorkshire nasıl hocam iyi mi? bir de soğukta mayalama için winter pilsner var mış denediniz mi?

• Dayanamadım açtım bir şişe. Pazar günü siselemistim tad efsane köpük çok iyi ama bu şişe kovanın dibiydi tortulu kısım çok memnunum sonuçtan

Evde Bira Nasıl Yapılır ( 13 TL Maliyet ) Müthiş Lezzetler Evde Bira Nasıl Yapılır ( 13 TL Maliyet ) Müthiş Lezzetler

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• hangisi bu

butikbira başlangıç kitiyle birlikte gelen pilsner. 3 hafta mayalanma, 5 gün de şişeleme sonucu. Alkol oranı muhtemelen %6 gibi. Hidrometre ölçüyormu oranı bilmiyorum aldım bi hidrometre.

• bir ara volkan gibi köpürüyor şikayeti vardı geçmiş mi o?

bu şişe kovanın dibiydi. Denemek için tortulu yerden kattım. Baya köpürüyor evet ama iyi değil mi köpük. Ve baya da uzun duruyor.

• benim dediğim, şişeyi açıyorsun bardağa dökmeden volkan gibi köpürüp taşıyor.

bugün kovanın en dibini doldurduğum şişeyi açtım aynen öyle oldu. acaba normal şişelerde de mi öyle olacak

• aynen ,öyle olacak. içmeden önce 3-4 gün den az olmamak koşuluyla buzdolabında bekletmek bir nebze çözüm.

haydaa e iki kit daha aldımdı

• Merhaba arkadaşlar,

Aranızda cider deneyeniniz oldu mu acaba? Aynı kit ile yapabiliyor muyuz? Ne önerirsiniz?

hazkatturkiye.com
    HAZKAT PROFESYONEL GIDA ÜRÜNLERİ | Cider Kitleri Ürünleri
    https://hazkatturkiye.com/altkategori-cider-kitleri

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• ben elma denemiştim yıllar önce. kaldırdım attım düşün artık o kadar berbattı.

• YorkShire daha önce kurduğum, sevdiğim bir kit. Diğerlerini yapmadım ama bu konuda beğenen bir arkadaş vardı.

Unutmadan;

Biralar bekledikçe çok güzelleşiyorlar, açıkçası şişelendikten 2 ay sonra içilen bira ile aynı birayı 6 ay sonra içtiiğinizde lezzet çok daha süper oluyor.

Bende tam bu yüzden kışın kitleri kurup sabırla

yaz gelene kadar tüketmeden bekletiyorum.

York Shire kurdun, şişeledin; büyük ihtimal 1 ay sonra içersen beğenmeyebilirsin, fakat 6 ay sonra açtığında seni inanılmaz bir keyif karşılayacaktır Evde Bira Nasıl Yapılır ( 13 TL Maliyet ) Müthiş Lezzetler 

• 
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.