Şimdi Ara

evde bateri çalmak istiyorum

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
3.517
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar bir elektro bateri ile evde başlamak istiyorum 1 yıldır guitar hero oynuyorum bateri ile az da olsa baget hakimiyetine etki eder mi bu ? direk bateri alabilirim ne tavsiye edersiniz bütçem 2000tl amfiye gerek var mı bilmiyorum eğer gerekliyse bunu da fiyata dahil edin lütfen

edit: bütçeyi 200 girmişim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bako39 -- 25 Ocak 2014; 13:09:37 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• gitar hiroyla alakası yok.
  • arkadaşın dediği gibi gitar hero ile malesef pek alakası yok. gitar hero bir similasyon değil sadece oyun. bateri gerçekten zor bir enstrüman.

eğer ses konusunda çekincen varsa bir arkadaşım odasını izole ettirdi evde çalmak için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gtrskyline

arkadaşın dediği gibi gitar hero ile malesef pek alakası yok. gitar hero bir similasyon değil sadece oyun. bateri gerçekten zor bir enstrüman.

eğer ses konusunda çekincen varsa bir arkadaşım odasını izole ettirdi evde çalmak için.

quote:

Orijinalden alıntı: Tarja Turunen

gitar hiroyla alakası yok.

hiroyla alakası olmadığını biliyorum sadece baget hakimiyeti için söylemiştim boş pade vurmaktan pek farklı olmasa gerek
  • quote:

Orijinalden alıntı: bako39

quote:

Orijinalden alıntı: gtrskyline

arkadaşın dediği gibi gitar hero ile malesef pek alakası yok. gitar hero bir similasyon değil sadece oyun. bateri gerçekten zor bir enstrüman.

quote:

Orijinalden alıntı: Tarja Turunen

gitar hiroyla alakası yok.

hiroyla alakası olmadığını biliyorum sadece baget hakimiyeti için söylemiştim boş pade vurmaktan pek farklı olmasa gerek

aynen fakat baya bir bilgi gerektiriyor.

• Hocam bence ilk bir stüdyoya git prova yap yeteneğin varsa alırsın bi tane
  • evde çalacaksan ses izolasyonu yaptırmazsan komşuların zaten kesin rahatsız olacak dijital bateri olsa bile. çünkü vuruşlarda yine de ses çıkıyor hele kick pedalı feci. bana geçen gün 2 kat alttaki komşu geldi sen düşün.

eğer daha önce çalmadıysan bence ilk 1-2 ay kursa git baktın oluyor o zaman alırsın bateriyi. gitar hero baget tutuşu açısından el alışkanlığı yaratsa da bateri çalma olarak sana hiç birşey katmaz. açıkçası benim görüşüm gitar hero enstruman çalamayanların kendini tatmin ettiği bir oyundur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    klasik gitar yardım
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheSentry

evde çalacaksan ses izolasyonu yaptırmazsan komşuların zaten kesin rahatsız olacak dijital bateri olsa bile. çünkü vuruşlarda yine de ses çıkıyor hele kick pedalı feci. bana geçen gün 2 kat alttaki komşu geldi sen düşün.

eğer daha önce çalmadıysan bence ilk 1-2 ay kursa git baktın oluyor o zaman alırsın bateriyi. gitar hero baget tutuşu açısından el alışkanlığı yaratsa da bateri çalma olarak sana hiç birşey katmaz. açıkçası benim görüşüm gitar hero enstruman çalamayanların kendini tatmin ettiği bir oyundur.

hakkaten ya su kicklerin altina ne koysam?

ufak bi kilim varda oda is gormuyor gibi

• Abi ciddi misin heroya bakarak davul alani ilk kez goruyom la :Dd ama yamaha sakin alma iyi degil bak :D bir de once studyoya git davul basina otur yapabileceklerine bak hattaimkan var yasadigin yerde kurs ak once 3 ay kadar sonra tamam :Dd

• Tarja Turunen kullanıcısına yanıt
    ben uzun kilimi ikiye katlayıp koymuştum bu sefer kilim kayıyodu altına kaymayan bişey koydum öyle kullanıyorum ama yinede ses çıkyıor bayağı
  • Davula baslayacaksan, elektronik davul bence de iyi secim. Ama hero ile alakasi olmadigini kesinlikle söyleyebilirim.

İlk olarak temel teknikleri öğrenebileceğin bir hoca bulup, stick kontrol calismak icin bir çalışma padi alabikirsin. Gelişmeye gore biraz daha para harcayıp bir üst seviyeye geçerken edavul alirsin

• quote:

Orijinalden alıntı: TheSentry

ben uzun kilimi ikiye katlayıp koymuştum bu sefer kilim kayıyodu altına kaymayan bişey koydum öyle kullanıyorum ama yinede ses çıkyıor bayağı

Herturlu cikiyor bende davulun altina kilim koydum.paso twin gittigimiz icin altdakiker hopluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tarja Turunen -- 26 Ocak 2014; 18:23:31 >
  • Roland in yeni modellerinden bir hali da cikiyor sanirim. Hem izolasyon hem de darbede rack sistemin kaymasini engellemek icin yaziyordu.

• Amfi gerekiyor diye biliyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler aradan tam 2 yıl geçmiş ben konuyu açalı şimdi bişeyler araştırırken kendi konuma denk geldim maziyi hatırladım gelmişken de sorayım kickin alt komşuyu delirtmesini engelleyecek en iyi yönteminiz nedir şimdi? küçük kilimi katlayıp koyuyorum altına ama çok yüksekte geliyor bacaklar uzun olunca rahat çalamıyorum hiçbirşey koymayınca alt komşu ilk vuruşu yaptıktan 5sn sonra birden kapıda beliriyor. valla elektronik zaten sıkıcı evde hiç çalasım gelmiyor. hadi 2 yıl önce tartışmışsınız bir de şimdi duyalım mevcut fikirleri
  • bako39 B kullanıcısına yanıt
    Davulun altina kopuk koydum ustune kilim serdim.hic yoktan iyidir

• Vay be böyle konuları okudukça duygulanıyorum. Bir tanede ben mi eve alsam, napsam? Stüdyoya gidemiyorum artık. Sizde durumlar ne gençler?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jiraiya

Vay be böyle konuları okudukça duygulanıyorum. Bir tanede ben mi eve alsam, napsam? Stüdyoya gidemiyorum artık. Sizde durumlar ne gençler?

Dolar

• istiyorsan al başla ben piyanoya 10 tuşlu oyuncak ile başlamıştım şimdi 6 senedir çalıyorum 2bin tl gayet iyi bir bütçe ben 250tlye org almıştım lisedeyken şimdi biriktirip güzel bir piyano aldım. hevesim asla kaçmaz çok seviyorum diyorsan 1 gün bile durma başla
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jiraiya

Vay be böyle konuları okudukça duygulanıyorum. Bir tanede ben mi eve alsam, napsam? Stüdyoya gidemiyorum artık. Sizde durumlar ne gençler?

ucuz modellerde, siyah ped kullanılıyor, kauçuk. Çok ses yapıyor. Üst modeller baya pahalı ama sessiz. Roland'ın mesh teknolojisi var. yamaha ise silikon kullanıyor. Bunlar evde çalınabilecek türden. Alesis biraz daha ekonomik ama roland kadar dayanıklı değildir.

Ben de roland td 1 kv var. Pedlerin üzerine atlet sardım, sesi azalttı baya. Artık çalabiliyorum. Hassasiyetine nedense bir zararı da olmadı. Para bulursam mesh alabilirim ilerde.

Öğrenmek için alacaksan, ucuz alabilirsin. Ama zaten biliyorsan çalmayı, mesh almadığın sürece zevk alamazsın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.