Şimdi Ara

Evde Bardakta Mısır (En lezzetli tarif)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
1
Favori
1.676
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evde hepimiz bardakta mısır yapmaya çalışıyoruz ama hiç satın aldığımız gibi olmuyo. Benim yapma stilimle artık tıpkısının aynısı olacak. Anlatıyorum.
    Malzemeler:Derin Bir tencere,su,ocak,kaşık,ayıklanmış orta boy konservede, yaklaşık 200-250 gram,tuz,tereyağ veya margarin,ısıdan etkilenmeyecek süzgeç.
    Yapılış:Tencereye su koyun yüksek ateşte buharlaşmaya başlayana kadar kaynatın,konserveyi tam açmadan suyunu süzün ama sakın konserveyi atmayın (gerekecek) ve mısırı ezmeden yıkayın,tencerenin üstüne süzgeci koyun ve mısırı süzgecin içine dökün mısırın bütün delikleri kapatmamasına dikkat edin!büyük bir tencere kapağını süzgecin üstüne kapatın yaklaşık 5-7 dakika buharda pişsin.sonra konservenin içine boşaltın yarım çay kaşığı tuz ekleyin yaklaşık bir çay kaşığı margarin veya tereyağ ekleyip ezmeden karıştırın iki bardağada eşit boşaltın dadadatam ve işte servise hazır üstüne ketçap vs. Gibi soslar ekleyebilirsiniz. Emeğe saygı lütfen alıntı yapmayın! Afiyet Olsun
     Evde Bardakta Mısır (En lezzetli tarif)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Mısır,glisemik endeksi yüksek bir gıdadır...Fazla tüketilmemesi uygun olur......

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi expertadvisor -- 31 Ağustos 2014; 7:39:24 >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • elizabet-martino E kullanıcısına yanıt
    gece gece yaptım yedim yav
  • Escossie kullanıcısına yanıt
    Afiyet olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konserve yerine superfresh in ayıklanmış mısırıda olabilir.Daha hesaplı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • elizabet-martino E kullanıcısına yanıt
    evde olanı değerlendirdim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.