Şimdi Ara

Evde Bakım ve Sağlık Hizmetlerine ihtiyaç duyanlar!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
726
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Birkaç aydır anneme evde bakabilecek bir bakıcı arıyorduk. Fakat daha önce yaşadığımız birkaç kötü bakıcı deneyimlerimizden dolayı artık herkese güvenememeye başlamıştık. İnternette yaptığım araştırmalar sonucunda anneme bakacak profesyonel bir yer buldum. Firmanın adı Senior Assist Evde Bakım ve Sağlık hizmetleri. Görevlilerin hepsi sağlık bilgisine sahip. Annem için onun ihtiyaçlarına yönelik bir program hazırladılar. annemi sürekli kontrol ediyorlar. Gerçekten çok memnun kaldık. Gözümüz arkada kalmadı. Burasının ayrıca Güre ve Beylikdüzü'nde iki bakım evi de var. İlerde böyle bir ihtiyacımız olursa bakım evi olarak da burayı tercih edeceğiz. Size de Senio Assisti gönül rahatlığı ile tavsiye ediyorm.

• Evde Bakım Hizmeti ve Evde Sağlık Hizmeti Nedir?

Evde bakım hizmeti, kronik hastalık, yaşlılık veya tedavi sonrası süreçlerde bireylerin ihtiyaç duyduğu her türlü bakım ve koruyucu hizmetlerin profesyonel kişiler tarafından bireylerin yaşam alanlarında sunulması hizmetidir.

Evde sağlık hizmeti, bireylerin ihtiyacı olan tüm tıbbi ve tedavi edici hizmetlerin, kişilerin yaşam alanlarında, profesyonel sağlık ekiplerince koordineli ve kapsamlı bir şekilde sunulmasını sağlayan koruyucu ve tedavi edici hizmetler bütünüdür.

Evde sağlık ve bakım hizmetlerinin amacı; Bireylerin kendilerini güvende ve mutlu hissettikleri yaşam alanlarında sağlıklarının tekrar kazanılması, sürdürülmesi, olası komplikasyonların en aza indirilmesi ve yaşam kalitesinin yükseltilmesini sağlamaktır.

Medical Center olarak temel amacımız, sizin yaşam alanınızda yani evinizde daha özgür ve huzurlu olmanızı sağlamak ve destek olmaktır.

Evde Bakım ve Evde Sağlık Hizmetinden Kimler Faydalanabilir?

Evde sağlık ve bakım hizmetlerinden faydalanan hasta gruplarımız genellikle yaşlılar, kronik hastalığı olanlar (diyabet, hipertansiyon, osteoporoz, dislipidemi vb.), alzheimer- demans hastalığı olanlar, ileri dönem kanser hastaları, yatağa bağımlı hastalar, akut rahatsızlığı gelişenler, ameliyat sonrası ve yoğun bakım sonrası tedavisi evde devam eden hastalardır.

Yetişkin, yaşlı ve çocuk her yaş grubu evde ve hastanede, kısa süreli ya da uzun süreli bakım ve sağlık hizmetlerine ihtiyaç duyabilirler.

Güçlü bir aile desteğine sahip olsanız bile, hastalık ve/veya yaşlılık süreçlerinde, profesyonel bir kurumdan destek almaya ihtiyaç duyabilirsiniz. Profesyonel destek bilgi, deneyim ve uzmanlık ister. Bu destek aile içi bakım verenlerin yükünü azaltacak ve hastanın daha yetkin ve doğru sağlık hizmeti almasını sağlayacaktır.

Evde Bakım ve Evde Sağlık Hizmetleri Neleri Kapsamaktadır?

Evde sunulan hizmetlerin tümü aynı değildir. Bazı süreçler tıbbi yardım içermeyen sadece bakıma yönelik süreçler olabildiği gibi, bazı süreçler ise tedavi, bakım, rehabilitasyon ve eğitim süreçlerini içerebilir.

• Merhaba, konuyu geç gördüm ama paylaştığınız deneyimi çok değerli buldum; annem için ben de evde bakım hizmetleri seçeneklerini değerlendireceğim. İlginiz ve bilgilendirmeniz için teşekkürler!

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.