Şimdi Ara

Evcimik.Com Yeni Kampanya Tastea 10 Kg Basmati 94,99 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
81
Cevap
2
Favori
5.164
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kendimize ait olan Tastea markası ile ürettiğimiz 1121 cinsi Hindistan Menşeli Basmati pirinç 10 Kg fiyatı, evcimik.com adresi üzerinden TASTEA20 kodu ile 114,99 TL yerine 94,99 TL'ye satıştadır.

Evcimik.Com Yeni Kampanya Tastea 10 Kg Basmati 94,99 TL

BASMATİ PİRİNÇ NEDİR?

• Basmati pirinç, başka bir pirinç türü olan yasemin pirincini andırmakla beraber daha hafif bir rayihaya sahiptir. Beyaz ve kahverengi olmak üzere iki türü bulunan basmati pirinç, glisemik indeksi oldukça düşük bir pirinç türüdür. Bu yüzden özellikle diyet listelerine eklenir.
    • Pişerken kendi boyutunun iki katı kadar uzayabilen tek pirinç türü olarak da bilinir. Yetişirken istediği bol suyu pişerken de ister. Bu yüzden normal pirinçlerle pilav yaparken kullanılan su miktarından daha fazla suya ihtiyaç duyar. Bol suyla pişmesine rağmen bile piştikten sonra tane tane kalır.

Basmati Pirinç Kalori ve Besin Değerleri

• Himalayalardan akan bol mineralli ve vitaminli suların beslediği topraklarda yetiştiği için basmati pirinç içerik bakımından oldukça zengindir ve ideal besin değerlerine sahiptir:
    • 100 gram pişmemiş basmati pirincinde 364 kalori, %0,40 ham selüloz, 6,4 gram protein, 23 mg sodyum, 78,89 gram karbonhidrat, 115 mg potasyum, 1,29 gram yağ, 28 mg kalsiyum, 42,9 mg demir ve 78,49 mg nişasta bulunur. Ayrıca beyaz pirince göre beş kat daha fazla E vitamini, iki kat daha fazla besin lifi ve üç kat daha fazla magnezyum içeren bu pirinç türü pişirildiğinde besin değerlerini muhafaza eder.
    • Şeker oranı en düşük seviyede olan pirinç türüdür. Besin değerleri dikkate alındığında sağlıklı kilo alıp vermek isteyenlerin tüketmesi gereken bir pirinçtir. Aynı zamanda düzenli spor yapanların ve profesyonel sporcuların yemek listesinde mutlaka bulunması gerekir. Vücutta hızlı bir şekilde enerji üretilmesini ve uzun süreli enerji sağlaması nedeniyle performansa dayalı spor aktiviteleri öncesinde rahatlıkla tüketilebilir.

Not: 150 TL üzerinde kargo ücretsiz olup, 150 TL altındaki alışverişleriniz için 9,90 TL kargo ücreti alınmaktadır.

Direkt ürün linki: https://evcimik.com/tastea-1121-basmati-pirinc-10-kg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evcimik.com -- 23 Şubat 2021; 16:21:3 >

• Adam resmen forum üzerinden stok temizliyor eritiyor. Taleplerinizi hiç dikkate alıyor gözükmüyor. Loyal de şu kampanyayı bir gün daha uzat dedik kaç kişi de aynı talebi dile getirdi. Adam tobe böyle bir şey yapmıyor. Arkadaşım sen 20 TL indirim çeki ver dileyen dilediği üründe sepette kullansın. Alt limit köy sadece.Bir ürünü işaret etmen sadece stok eritmeni ortaya çıkarıyor. Millet çay almak istemiyor yarım kilosu 40-50 TL ye sen satacam diyorsun.. şu saatten sonra da bir adım atmazsan alana afiyet sana hayırlı işler olsun.

• deneme amaçlı sipariş geçtim

• Önceki kampanyadaki loyal mi daha iyi yoksa bu mu?
  • maystro_18 kullanıcısına yanıt

Teşekkürler. Afiyet olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • AndOne kullanıcısına yanıt

İkisi de Hindistan menşeli 1121 Basmati pirinçtir. Besin değerleri olarak aynı olmakla beraber Loyal’in tane büyüklüğü yaklaşık 1 mm kadar daha fazladır.

• Hem bu princi hemde Kokusuz Ahmad Tea Ceylon Plus almak istiyorum ama kod ile 147.98₺ yapıyor. Kargo ile mantıksız geldi. 2 3 liralık bir ürün ekleyinde alalım kargosuz. Kargo ile anlamı kalmıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: muhalif13

Hem bu princi hemde Kokusuz Ahmad Tea Ceylon Plus almak istiyorum ama kod ile 147.98₺ yapıyor. Kargo ile mantıksız geldi. 2 3 liralık bir ürün ekleyinde alalım kargosuz. Kargo ile anlamı kalmıyor.
    Hocam Ahmad Tea bu namı diğer kaçak çay dediğimiz ve diğer normal caylarla harman yapıp içtiğimiz ve içtiğimizde damağımızda hafifçe buruk tat bırakan caylardan mı ? Bu Seylan çay dedikleri marketlerdeki bı sürü çayları denedim en son liptonu aldım ama hiç birinde aradığım tadı bulamadım. Bu Ahmad çay güzel mi ? önerir misiniz ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BİM 1 KG ÇAY 19.95 TL
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • "Kendimize ait olan Tastea markası ile ürettiğimiz 1121 cinsi Hindistan Menşeli Basmati pirinç .."

Kendiniz mi üretiyor sunuz yoksa ithal mi ediliyor?

• Meandroslu kullanıcısına yanıt
    Bende mehdini duyduğum için denemek için alacağım. Ama Ahmad Tea kaliteli bir marka olduğunu biliyorum. Pure Ceylon kokusuz olanı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Loyal olsaydı alabilirdim. Geçen o kadar övdünüz ki başka pirinç almam.

• quote:

Orijinalden alıntı: -dehşet-

Loyal olsaydı alabilirdim. Geçen o kadar övdünüz ki başka pirinç almam.

Adam resmen forum üzerinden stok temizliyor eritiyor. Taleplerinizi hiç dikkate alıyor gözükmüyor. Loyal de şu kampanyayı bir gün daha uzat dedik kaç kişi de aynı talebi dile getirdi. Adam tobe böyle bir şey yapmıyor. Arkadaşım sen 20 TL indirim çeki ver dileyen dilediği üründe sepette kullansın. Alt limit köy sadece.Bir ürünü işaret etmen sadece stok eritmeni ortaya çıkarıyor. Millet çay almak istemiyor yarım kilosu 40-50 TL ye sen satacam diyorsun.. şu saatten sonra da bir adım atmazsan alana afiyet sana hayırlı işler olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: Meandroslu

Hocam Ahmad Tea bu namı diğer kaçak çay dediğimiz ve diğer normal caylarla harman yapıp içtiğimiz ve içtiğimizde damağımızda hafifçe buruk tat bırakan caylardan mı ? Bu Seylan çay dedikleri marketlerdeki bı sürü çayları denedim en son liptonu aldım ama hiç birinde aradığım tadı bulamadım. Bu Ahmad çay güzel mi ? önerir misiniz ?

Alıntıları Göster

Ahmad tea çok kaliteli çaydır lakin Ülkemizde orjinalini bulmak son yıllarda artık mucize,onun yerine tastea markasını alın arkadaşatan ve marketten bergamot çay alıp karıştırın.Tavsiyemdir.

Not: Ahmad tea hastası ve orjinal-sahte uzmanıyımdır.

• quote:

Orijinalden alıntı: muhalif13

Bende mehdini duyduğum için denemek için alacağım. Ama Ahmad Tea kaliteli bir marka olduğunu biliyorum. Pure Ceylon kokusuz olanı.

Alıntı yaptığınız arkadaşa yazdığım cevabı okumanızı tavsiye ederim

• Meandroslu kullanıcısına yanıt

Ahmad Tea Ceylon kokusuz Seylan-İran ve Hint çaylarının karışımıdır. Tadı, içimi yumuşaktır. Do ghazal’ın içimi biraz daha buruktur.

• eridim E kullanıcısına yanıt

Söylediğim gibi hindistan menşeli, yani Hindistan’da yetiştirilmiştir. Paketleme Türkiye’de yapılmıştır.

• muhalif13 kullanıcısına yanıt

İthal çay olarak Taste Pure Ceylon Tea öneririm. %100 saf Seylan çayı içerir.

• -dehşet- kullanıcısına yanıt

https://www.evcimik.com mağazamızda Loyal marka satışı devam etmektedir. Tanıtım amaçlı olduğu için her kampanyada farklı ürün çıkışı yapıyoruz.

• Halkçı2013 H kullanıcısına yanıt

dediğiniz şekilde yapmak isterim ama web sitesi yapısından dolayı indirimi ya bir üründe ya da tamamında yapabiliyoruz. Dediğiniz gibi 20 tl’lik indirim kuponunu tüm ürünlere uygularsam 50 tl’lik çayda uygulanması durumunda bizden çıkışı 30 tl olacak ki; bu durumda zaten maliyete çok yakın değerlerde satış yaptığımız için büyük zarar yazar. Piyasayı takip ediyorsanız ve ürünlerin fiyatlarını karşılaştırırsanız, fiyatlarımızın zaten çok uygun olduğunu görebilirsiniz. Bunun sebebi Pazaryeri sitelerinde ödenen yüksek komisyonlar ve kargo ücretleri. Öyle ki trendyol’da bu Pirinci 169 TL’ye listeledik ama kendi sitemizde 115 TL’ye satıyoruz. Aradaki fark tamamen komisyon ve kargo ücreti + ödeme vadesi farkından kaynaklanıyor.

Loyal ile Tastea arasındaki farkı soran arkadaşa da, size de, soru soran herkese de dürüstçe cevap verdim. Bir satıcı olarak herkese karşı tamamen açık olduğumu düşünüyorum. Çünkü dürüstlük, uzun vadede her iki tarafın da kazanmasını sağlar.

Loyal kampanyasında süreyi uzatmamamızın sebebi şu: dediğim gibi kampanya tanıtım amaçlıydı ve zaten ürünlerin normal satış fiyatları hemen hemen maliyet fiyatlarına denk geldiği için ve indirimli satın alanların ürünü tek olarak almasından dolayı kampanyanın uzaması sadece zararın artmasına sebeb oluyordu. O yüzden sepet tutarının arttırılarak, mümkün olduğunca her iki taraf içinde devam ettirilebilir satışlar yapmamız ve ürün/site tanıtımının devam etmesi gerekiyordu.

son olarak şunu söyleyeyim: Loyal Basmati pirinç satışı sitemizde devam etmekte. Şu haliyle bile piyasada daha alt kalitede olmasına rağmen çok bilinen diğer markalardan çok daha kaliteli ve lezzetlidir. Eğer Basmati pirinç tüketiyorsanız, denememizi mutlaka öneririm.

not: ithal çayın dökme olarak vergiler dahil tr fiyatı 12500 dolardır. Keşke vergiler bu kadar yüksek olmasa da biz de daha uyguna satsak. Yoksa 30 liralık mala 100 lira istiyor değiliz. Ya da market zincirlerinin yaptığı gibi ucuz Hint çayını Seylan çayı diye de satmıyoruz. Ürünleri kullanan müşterilerimiz, ürünlerin kalitesini hemen anlıyor ve çevresine tavsiye ediyor. Zaten bizim de nihai amacımız, bilinçli tüketicilerin tercihi ve tavsiyesi olabilmek.

ilginiz için teşekkür ederiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evcimik.com -- 23 Şubat 2021; 22:36:49 >

• serden kullanıcısına yanıt

Tastea bergamotlu çayımız da mevcut :)

https://evcimik.com/tastea-earl-grey

• Tastea nin pure ceylan çayını sizden almıştım ben beğendim,dediğim gibi yaparak kullanıyorum,bergamot bulmak kolay %100 seylan çayı daha mantıklı

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.