Şimdi Ara

EV YAPIMI ŞALGAM SUYU ÇOK ÖZEL FİYATLAR - FORUMA ÖZEL İNDİRİM ÇEKİ - ÜCRETSİZ KARGO (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
520
Cevap
20
Favori
32.317
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 6 Litre sipariş verdim, umarım yarın kargoya verilir cumartesi gelir şalgam hastası birisi olarak şimdiden ağzım sulandı :D
  • Benim 4*5 şalgam siparişim geldi, şuan sadece 5 litre kaldı 🤭🤭
    Kalı şalgam'a helal olsun diyorum, market şalgam'ı ile hiç alakası yok. 10 üzerinden 10 veriyorum.
    Yıllardır kola, gazoz vs. yerine ayran-maden suyu-şalgam vs sağlığa faydalı şeyler içiyorum ve herkese de tavsiye ediyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • denemek için 25tl lik pakedinden sipariş verdim ve ağzım açık kaldı.

    gerçekten 10 numara bir şalgam yapmışlar,helal olsun.Çocukluğum Tarsus da geçti aynı o zamanlar evimizin önünden geçen ev yapımı şalgam tadına aşırı benziyor bu yüzden ekstra bayıldım.
    4*5 lt daha sipariş verdim hemen malum bayramdan sonra zamlanacakmış.

    yalnız aklımda bir soru var , o taneleri 1lt şişelere nasıl sığdırıyorlar acaba



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi torturer33 -- 22 Mayıs 2020; 14:27:30 >
  • buradaki siparişimden sonra tadını çok doyurucu bulmadığım için daha aroması yüksek bir şalgam aradım. N11de alidede diye bir mağazadan söyledim yorumlar kali gibi hep 5 idi. Fiyatı biraz daha pahalı 5lisi 35 lira fakat iki ürün arasında gerçekten kalite ve lezzet farkı var. Sizinde beğendiniz başka ürünler varsa lütfen paylaşın
  • Avese kullanıcısına yanıt
    PTT kargo ama leş gibi çalışıyorlar hatta sana şikayet metnini atayım sen anla 12sinde kargolandı 22sinde gel al diyorlar özetle

    Şikayet metni:Kargom ben Tepebaşında oturduğum halde Odunpazarı dağıtım merkezine gidiyor onlarda evi bulamadık diye Tepebaşı merkezine bırakıyorlar. Bir süre boyunca evime gelmeyince şüphelenip arıyorum ve telefona çıkan kişi kargoyu kendim almam gerektiğini söylüyor. 20 yaşında olduğumu kronik hasta olduğumu ve şehirde kimim kimsem olmadığını söylediğim halde ya kendin alacaksın ya akrabanı göndereceksin şeklinde cevap veriliyor. Zaten günlerdir getirilmeyen kargonun sorumlusu benmişim gibi yaptırım uygulanırcasına zor durumda bırakılıyorum. Gereğinin yapılmasını arz ederim.
  • batkent B kullanıcısına yanıt
    ali göde deneyin. ist da hakmar marketlerine gelmiş
  • Uzunca bir süredir Adana'dan orijinal ve içinde koruyucu madde olmayan Hacının Şalgamı, Doktorum, Ali Göde marka şalgam siparişi veren biri olarak şunu belirtmeliyim ki o yöreden getirteceğiniz şalgamın maliyeti marketten alacağınız uyduruk ve sözde "organik" olup süslü şişelerde satılan şalgamdan bile daha fazla olacaktır ki bu gayet doğal. Ancak birçok yorumda da belirtildiği gibi eğer gerçekten kaliteli, iyi hazırlanmış ve katkısız bir şalgam bulabilirseniz zaten bir daha marketten şalgam alıp içemezsiniz (nadir de olsa katkısız olarak satışa sunulan bir marka varsa o istisna tabi. Yıllar önce Carrefour'da satılıyordu ama taze gıda reyonundan kaldırmak isteyince firma ile anlaşamadı).

    Buradaki şalgama gelince; şimdiye kadar denemedim, yorumlar genelde olumlu ama ben yine de tadının yanı sıra yoğunluğuna da dikkat ettiğim için deneyen arkadaşlardan şu markalar ile karşılaştırmalarını rica edecektim: Hacının Şalgamı, Doktorum, Ali Göde. Ben bu markaları tükettim, hepsi de gayet güzel ama Kalı Şalgam da benzer kalitede ise firma kaliteyi düşürmediği sürece sipariş verebilirim. Herkese afiyet olsun.




  • bende bugün n11'den 12 litre sipariş verdim.umarım kısa sürede elime ulaşır.gelince yorumumu yapacağım objektif şekilde.
  • Valla ben 5+1 sipariş verdim, geldi ve çok beğendim. Dün 2. siparişimi geçtim. Gayet güzel, elinize kolunuza sağlık.
    Doğanay falan halt etmiş.
  • İndirim kodu geçersiz diyor?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Remlak

    İndirim kodu geçersiz diyor?
    "İLK 500 ADET SİPARİŞ İÇİN GEÇERLİ" denmiş, sanırım ondandır ama eğer katkısız ve doğal şalgam ise fiyatlar bu haliyle bile süper bence. Ben de bugün sipariş verip bi deneme yapmayı düşünüyorum, umarım beklediğim kalitede (Hacının Şalgamı) çıkar da düzenli olarak sipariş verebilirim. Tabi kaliteyi düşürmedikleri ve fiyatları da anormal derecede arttırmadıkları sürece :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jhudaverdi -- 28 Mayıs 2020; 2:33:20 >
  • jhudaverdi kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler.
  • Buradaki yorumları okuyarak denemek için 5+1 lt sipariş verdim az önce, bakalım nasılmış.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: batkent

    buradaki siparişimden sonra tadını çok doyurucu bulmadığım için daha aroması yüksek bir şalgam aradım. N11de alidede diye bir mağazadan söyledim yorumlar kali gibi hep 5 idi. Fiyatı biraz daha pahalı 5lisi 35 lira fakat iki ürün arasında gerçekten kalite ve lezzet farkı var. Sizinde beğendiniz başka ürünler varsa lütfen paylaşın
    n11 alidede, kalı şalgamdan daha mı iyi diyosun anlamadım?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: berden

    n11 alidede, kalı şalgamdan daha mı iyi diyosun anlamadım?

    Alıntıları Göster
    tadı daha yoğun alidedenin oradan söylemeye başladım. arada 10 lira var. Şalgam seviyorsanız ikisini de söyleyin karşılaştırın derim.
  • İki keredir sipariş vermek için soru soruyorum. Cevap alamıyorum. Sırf bu yüzden sipariş veremedim, vermekten de vazgeçtim.
  • konunun ilk günlerinde her mesaja cevap yazan arkadaş yeterince ilgisiz artık. 26 mayısta sipariş verdiğim ürün için hala kargolanmayınca whatsappdan adres değişikliği için yazdım hafta sonu, görüldüğü halde cevap verilmedi, bugün de değişiklik yapılmadan adrese kargolandı. ben bunu telafi ederim bir şekilde ama siz bu şekilde kaybettiğiniz müşterilerinizi zor toplarsınız!
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Snakeeyes

    konunun ilk günlerinde her mesaja cevap yazan arkadaş yeterince ilgisiz artık. 26 mayısta sipariş verdiğim ürün için hala kargolanmayınca whatsappdan adres değişikliği için yazdım hafta sonu, görüldüğü halde cevap verilmedi, bugün de değişiklik yapılmadan adrese kargolandı. ben bunu telafi ederim bir şekilde ama siz bu şekilde kaybettiğiniz müşterilerinizi zor toplarsınız!
    aynen öyle bende 27 mayısta vermiştim bugün kargoya verildi.arkadaş ilgisizleşti baya,müşteri kaybetmeye başlar bu gidişle.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi feyzbuk -- 1 Haziran 2020; 21:26:55 >
  • elzem şalgamı da tavsiye ederim. 2 yıldır alıyorum. biçok kişiye de ikram ettim beğenildi. ama kali şalgamı da deneyeceğim inş yakın zamanda
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.