Bildirim
Ev yapımı ekstrem HDD soğutma
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir - 3 Masaüstü

Giriş
-
Yanlış görmüyorum değil mi lego onlar
Biraz daha al da kasa da yap abi legolardan süper olur -
quote:
Orijinalden alıntı: 2kol3bacak
Yanlış görmüyorum değil mi lego onlar
Biraz daha al da kasa da yap abi legolardan süper olur
Evet legoAlacaktım kalmamış :( Şans işte :/
-
:) Alah iyiliğini versin. Yanlız fanın önünde fazla lego kullanmışsın, dar olmuş, hava almasını engeller. -
quote:
Orijinalden alıntı: 7Mhz
:) Alah iyiliğini versin. Yanlız fanın önünde fazla lego kullanmışsın, dar olmuş, hava almasını engeller.
Tamam düzeltirim -
-
Oyuncak gibi sistem -
Fark ?
Güzel Düşünce Yalnız -
bende bunun jenga modeli var.. -
quote:
Orijinalden alıntı: Kaçıksinoplu
Fark ?
Güzel Düşünce Yalnız
AIDA64'ün kullanım süresi bitmiş farkı eklicem en yakın zamanda -
Güzel olmuş bunu çok düşündüm ama boşa masraf olur diye yapmadım yapsaydım şuan Lego bir kasam olacaktı -
quote:
Orijinalden alıntı: kesin09
Güzel olmuş bunu çok düşündüm ama boşa masraf olur diye yapmadım yapsaydım şuan Lego bir kasam olacaktı
Aslında güzel olur -
quote:
Orijinalden alıntı: Mertcan_61
quote:
Güzel olmuş bunu çok düşündüm ama boşa masraf olur diye yapmadım yapsaydım şuan Lego bir kasam olacaktı
Aslında güzel olur
Evet bende güzel olacağını düşünüyorum hem biraz değişik olur hemde istediğin şekli çok rahat bi şekilde alır ama legoları iyi bir şekilde birbirine yapıştırmak gerek sonra bi bakmışsın kasa çökmüş
-
quote:
quote:
quote:
Aslında güzel olur
Evet bende güzel olacağını düşünüyorum hem biraz değişik olur hemde istediğin şekli çok rahat bi şekilde alır ama legoları iyi bir şekilde birbirine yapıştırmak gerek sonra bi bakmışsın kasa çökmüş
Oda doğru :D tam yaptın sistemi kurdun yıkılıyor düşünsene :D
-
Legodan
-
quote:
quote:
quote:
quote:
Aslında güzel olur
Oda doğru :D tam yaptın sistemi kurdun yıkılıyor düşünsene :D
Bide arada tekme attığımda oluyo
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Kaçıksinoplu
Fark ?
Güzel Düşünce Yalnız
AIDA64'ün kullanım süresi bitmiş farkı eklicem en yakın zamanda
Fark var ise Sorun Yok
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X