Şimdi Ara

Ev ve İş Yerleri için Fark Yaratan KEENETIC Modem / Routerlar, DÖRT DÖRTLÜK İNTERNET İÇİN TASARLANDI (44. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
3.888
Cevap
107
Favori
209.525
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • TheContact kullanıcısına yanıt
    Dostum ftth varsa giga veya viva router bak derim.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Michael Scofield M kullanıcısına yanıt
    Evde zaten ont var. Extra dsl alıp wan takarım diye düşünmüştüm. Neden giga önerdiniz?
    Teşekkürler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TheContact kullanıcısına yanıt
    Router versiyonlarin islemcileri daha farkli ve ozellikleri daha yuksek ac ve n bandinda. Dsl ozellikle ihtiyac yoksa sitesinden urunleri inceleyin hatta sfp portlu modeli bile vardi. (Tam hsngi modeldi hatirlamiyorum.)

    https://keenetic.com.tr/tr/products

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teknode kullanıcısına yanıt
    Merhaba Teknode,

    Keenetic marka Modem ve Router cihazlarını incelemenizi tavsiye ederiz, bulut tabanlı Keenetic ürünler "Dört Dörtlük İnternet için Tasarlandı" ve "Keenetic premium nitelikte internet ve kablosuz bağlantı konforu sağlamaktadır.
  • Merhaba baaydin,

    2020 yılı yol planında ülkemizde Gigabit destekli DSL modemlerimizin satışı planlanmakta olup Covid-19 nedeni ile net bir takvim veremiyoruz.
  • TheContact kullanıcısına yanıt
    Merhaba TheContact ,

    Omni DSL ve Extra DSL model modemlerimiz arasındaki farklılıkları aşağıdaki karşılaştırma tablosundan detaylı olarak görebilirsiniz. Ürünlerimize güvenilir online internet sitelerinden satın alabilirsiniz.

    Süper online kullanıcı adı ve şifrenizi biliyorsanız ve internet hizmetiniz LAN (RJ45) kablo üzerinden geliyorsa Omni DSL ve Extra DSL cihazlarımızın yanı sıra DSL desteği olmayan VİVA - GİGA ve Ultra model Router cihazlarımızda incelemenizi tavsiye ederiz.

    https://keenetic.com.tr/tr/keenetic-extra-dsl

    https://keenetic.com.tr/tr/keenetic-omni-dsl


    https://keenetic.com.tr/tr/compare/routers?products=keenetic-extra-dsl,keenetic-omni-dsl


    https://keenetic.com.tr/tr/keenetic-ultra

    https://keenetic.com.tr/tr/keenetic-giga

    https://keenetic.com.tr/tr/keenetic-viva

    https://keenetic.com.tr/tr/compare/routers?products=keenetic-extra-dsl,keenetic-omni-dsl,keenetic-ultra,keenetic-giga,keenetic-viva




  • AcetoBalsamico kullanıcısına yanıt
    Merhaba AcetoBalsamico,


    Ürünlerinizi aşağıdaki adresimizden yeni hesap oluşturarak oluşturduğunuz hesabın içine girip "UYGULAMA" menüsüne girerek "YENİ CİHAZ" menüsünden cihazınızın atında bulunan "Service Tag" numarası ile kaydedebilir ve + 1 yıl ek garanti il garanti süresini 4 yıla çıkarabilirsiniz.

    https://account.keenetic.com
  • KEENETIC kullanıcısına yanıt
    Merhaba

    Mumkunse gigabit portlu usb3 destekli extra dsl fiyat bandina yakin bir urun olursa cok daha makul olur.

    İyi calismalar.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Michael Scofield M kullanıcısına yanıt
    Merhaba Michael Scofield


    2020 yılı yol planında ülkemizde Gigabit ve USB 3.0 destekli DSL modemlerimizin satışı planlanmakta olup Covid-19 nedeni ile net bir takvim ve fiyat bilgisi veremiyoruz.
  • Dpi engeli için bir modül tasarlanacak mı?
    Mesela goodbyedpi git'de şu an var.
    Bir de yeni gelecek ürünler wifi6 desteklecek mi?
  • TheContact kullanıcısına yanıt
    Merhaba TheContact,

    dpi engeli ile ilgili herhangi bir uygulama geliştirme planımız bulunmamaktadır, bu tarz uygulamalarda kanuni engellerde söz konusu olmaktadır. WiFi 6 destekli cihazlar için 2021 yılı için bir yol planımız bulunmaktadır.
  • Merhaba,

    Ben Keenetic Ultra Cihazını satın aldım, birkaç sorum var. Cihazı kablosuz çoğaltıcı olarak kullanıyorum. Kapsama alanı öyle bahsedildiği gibi değil, evdeki Zyxel VMG3312-B10B modem ile aynı seviyede. Antenlerin hepsi çalışıyor mu buna bakılabilecek bir yer var mı? Bu kadar övülen ve Keenetic markasının en üst modeli olan bir cihazın basit ve eski bir modemin gücünde olması şaşırtıcı.

    1. En önemli sorunum telefonda bir şeye bakarken durup dururken ağ kopuyor ve bağlanması 3-4 dakika sürüyor. Telefonda ayarlardan WiFi’a giriyorum takip ediyorum isimin yanında bağlanma işareti 3-4 dakika boyunca dönüp duruyor.
    2. Telefonun ekranını kilitleyip koyduğumda bu sefer yaklaşık 5-6 dakika sonra WiFi otomatik kesiliyor. Bu normal modemde olmuyor sadece Keenetic'te oluyor. (6 farklı cihazda da aynı sorun var.)
    3. Cihazlarda internete bağlanmak istediğimde yaklaşık 3-4 dakika WiFi'a bağlanmaya çalışıyor 2,4 ve 5 GHZ'de durum aynı. (6 farklı cihaz ile denedim.)
    4. Her bir saat içinde yaklaşık 3-4 defa Keenetic'in mobil uygulamasından "Cihaz Çevrimdışı" diye bildirim geliyor. Uygulamayı açıyorum cihaza ulaşılamıyor. Yine belli bir süre sonra "Cihaz Çevrimiçi" diye bildirim geliyor. Bu sürekli devam ediyor.
    5. AdGuard reklam engelleyici "Uygulamalar" kısmında yüklü ama arayüzde bu gözükmüyor.
    6. Uygulamalar kısmında yüklü gözükmesine rağmen arayüzde çok az ayar var.
    7. Bantgeçişi (bandsteering) içine girdiğimde FT Roaming ayarını açmaya çalıştım her seferinde hata aldım, bu ayarı 5G veya 2.4G arasında hangisi iyi çekiyorsa otomatik tercih edilmesi için yapılmıyor mu? Nasıl açabilirim.
    8. Roaming ayarını da açamadım sürekli hata verdi.
    9. Inbound diye bir ayar var ne olduğunu bulamadım.
    10. Cihaz bana biraz fazla ısınıyor gibi geldi. Modem bu kadar ısınmıyor.
    11. Garanti kendiliğinden mi üç yıl yoksa herhangi bir yere kayıt yaptırmama gerek var mı?

    Cihazın yazılım sürümü 3.4.12

    Umarım bu sorulara veya sorunlara çözüm bulurum ve iade etmek zorunda kalmam.

    Teşekkür ederim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maximus8282 -- 7 Ağustos 2020; 0:24:49 >




  • maximus8282 M kullanıcısına yanıt
    Merhabalar maximus8282,

    Öncelikle Keenetic ailesine hoş geldiniz. Bahsetmiş olduğunuz kablosuz sinyal performansı ve yaşadığınızı bildirdiğiniz kablosuz kopma vb. durumlar için mutlaka inceleme yapmak isteriz Ultra model cihazımız 4 X 5 dBi çok yönlü dipolar anten ve bu antenlerde 8 adet Amplifier bulunmaktadır. Ayrıca Kesintisiz (seamless) roaming 802.11k/r/v - MU-MIMO - Airtime Fairness - Beamforming - Wi-Fi Multimedia (WMM) gibi bir çok kablosuz ağ özelliğine sahip bir modelimizdir, performans olarak karşılaştırma yaptığınız model ile karşılaştırma yapılamayacak kadar özelliğe ve performansa sahiptir.


    Bahsettiğiniz durumları incelemek için bize iletişim bilgilerinizi mesaj veya destek@keenetic.com.tr adresine mail olarak atabilir yada Pazartesi - Cuma 09:00 -18:00 saatleri arası hizmet veren 02167093200 numaralı Keenetic destek hattını arayarak arkadaşlarımızdan yardım alabilirsiniz.

    Geri dönüşlerinizi mutlaka bekliyoruz.




  • Merhabalar,giga modemi 4 aydır superonline fiber ile kullanıyorum.Dün akşam ne olduysa internet gitti.Bugün superonlinedan geldiler ve kullandığım farklı modemin o portu kitlediğini söylediler.Başka bir porta bağladılar ve internetim eski modemle açıldı.Tekrar gigaya bağladım.Ve internet tekrar gitti.Artık kullanıcı adı şifre ve mac adresi dışında ekstra bir kontrol eklediler sanırım . Gigayı artık kullanamıyorum.Daha önce yaşayan var mıdır acaba bu sorunu?
  • Turknet 75mb'e geçtim. Zyxel modemim var. Kabloda 8mb indiriyor wifi de 2mb. Bu modemle 5ghz download deneyen oldu mu? Kablo hızını veriyor mu?
  • Merhabalar, yaklaşık 45 dakika önce Omni Dsl modemim kendiliğinden kapandı. Baktığımda aşırı ısınmıştı, dokununca el yakacak, alt etiketindeki yazıların mürekkebi parmağa geçecek kadar. bende fişini çekip soğumaya bıraktım. Soğuduktan sonra tekrar kablo bağlantılarını yaptığımda ilk başta tepki vermeyip ikinci bağladığımda da üzerindeki power, wifi ve internet (dünya şeklindeki, turuncu olarak yanıp sönüyor) ledleri çok hızlı, blinking diyeceğimiz şekilde yanıp sönüyor ve kendisi ile bağlantı kuramıyorum. Böyle bir durumu deneyimleyen arkadaşlarımız var mıdır? Çözümü nedir? Ev ve İş Yerleri için Fark Yaratan KEENETIC Modem / Routerlar, DÖRT DÖRTLÜK İNTERNET İÇİN TASARLANDI

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • sarlan.3 S kullanıcısına yanıt
    Merhaba sarlan.3,

    İnternet ile ilgili yaşadığınız durumu incelemek ve düzeltmek için evinize gelecek olan ekipten konu ile ilgili bir bilgi alabilir misiniz? hattınızın bağlı olduğu sistem alt yapısında herhangi bir değişiklik yapılmış mı? (Switch) Port kilitlenmesi ile ilgili herhangi bir sebep belirtiyorlar mı? SOL internet hattında cihazlarımızı sorunsuzca kullanan bir çok kullanıcımız bulunmaktadır. Yaşadığınız durum ile ilgili SOL ekiplerinden detaylı olarak bilgi almanızı öneririz.
  • volkantipi V kullanıcısına yanıt
    Merhaba volkantipi,

    Extra DSL model cihazımız ADSL2+ / VDSL / Fiber (Ether WAN) alt yapılarını desteklemekte olup kablosuz (1200 Mbps) AC teknolojisini desteklemektedir. Alt yapınız 75 Mbps destekliyorsa kablolu ve kablosuz olarak belirttiğiniz hızlardan çok daha yüksek hızlar ile internet hizmeti alabilirsiniz.
  • CaineLethe kullanıcısına yanıt
    Merhaba CaineLethe,

    Cihazınızda yaşamış olduğunuz durumu incelemek isteriz, cihazlarımızda ısınmaya bağlı herhangi bir arıza tarafımızca gözlemlenmemiş olup donanımsal bir arıza (adaptör, elektrik kaynaklı) olabilir lütfen cihazınızın yanındayken arkadaşlarımız ile birlikte incelemek için Pazartesi - Cuma 09:00 -18:00 saatleri arası hizmet veren 02167093200 numaralı Keenetic destek hattını arayarak arkadaşlarımızdan yardım alabilirsiniz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: KEENETIC

    Merhaba sarlan.3,

    İnternet ile ilgili yaşadığınız durumu incelemek ve düzeltmek için evinize gelecek olan ekipten konu ile ilgili bir bilgi alabilir misiniz? hattınızın bağlı olduğu sistem alt yapısında herhangi bir değişiklik yapılmış mı? (Switch) Port kilitlenmesi ile ilgili herhangi bir sebep belirtiyorlar mı? SOL internet hattında cihazlarımızı sorunsuzca kullanan bir çok kullanıcımız bulunmaktadır. Yaşadığınız durum ile ilgili SOL ekiplerinden detaylı olarak bilgi almanızı öneririz.
    merhabalar, gelen ekip benim evdeyken aşağıdaki switchi yeniden başlattılar ve eski superonline modemine taktığımda internet geldi.Sonra onların yanında Giga modemime taktım.Anında internet gitti ve eski modeme taktığımda da gelmedi.Ben de 4 aydır kullanıyordum gigayı ama taahhütümü yeniledim büyük ihtimal switche yeni bir yazılım sürümü geldi.Artık kullanılmıyor.Access point olarak kullanmaya başladım mecbur.Diğer kullananlarda yakın zamanda bu sorunla karşılaşır tahminimce herkesi switchi güncellendikçe.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.