Şimdi Ara

Ev ve İş Yerleri için Fark Yaratan KEENETIC Modem / Routerlar, DÖRT DÖRTLÜK İNTERNET İÇİN TASARLANDI (232. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.626
Cevap
123
Favori
272.839
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
29 oy
Sayfa: önceki 1...116...229230231232
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Mesajınız için teşekkürler benim anlamadığım hopperler da neden sıkıntı yok güncellenmesi hata varsa hopperlarda da olması lazım

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    Nazik geri bildiriminiz için teşekkür ederiz. Mevcut hata, 5.1 Alpha 3 sürümünde meydana geldi ve hızlıca müdahale ederek Alpha 4 sürümünü yayınladık, muhtemelen sistemlerinizdeki diğer cihazlar 5.1 Alpha 3 sürümü yayından kaldırılıp 5.1 Alpha 4 sürümü yayınlandıktan sonra güncelleme yapmış bu sebeple bu durum yaşanmamıştır.

Saygılarımızla.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

selamlar peki bu işlemden önce router üzerindeki ayarlarımızı yedeklemek için hangi dosyayı yedeklemek gerekiyor recovery yapılınca tüm ayarlarımız sıfırlanacak gibi anladım ben.

Bir önceki mesajımızda da belirttiğimiz üzere, geliştirici sürüm kanalında yayınlanan firmware’lerde hatalar bulunabilir ve ayarların kaybolma riski vardır. Bu tür sorunlarla karşılaşmamak adına, kararlı sürüm kanalındaki firmware’leri kullanmanızı öneririz.

Mevcut durumda, öncelikle cihazınızın yedeğini almanızı, ardından recovery işlemini gerçekleştirmenizi öneririz. İşlem sonrasında cihazınızı en güncel kararlı sürüme güncelleyerek yedeğinizi geri yükleyebilirsiniz.

Saygılarımızla.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1...116...229230231232
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.