Şimdi Ara

Ev ve İş Yerleri için Fark Yaratan KEENETIC Modem / Routerlar, DÖRT DÖRTLÜK İNTERNET İÇİN TASARLANDI (230. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.611
Cevap
121
Favori
267.912
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
29 oy
Sayfa: önceki 227228229230231
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Merhaba ArdaBarisC,

İlettiğiniz durumu uzak bağlantı ile incelemek istiyoruz. Cihazınızla ilgili yaşadığınız durumu detaylı olarak inceleyebilmemiz için, Pazartesi - Cuma 09:00 - 18:00 saatleri arasında hizmet veren 0216 709 32 00 numaralı Keenetic Destek Hattımızı arayarak teknik ekibimizden destek alabilirsiniz.

Herhangi bir ek sorunuz olursa size yardımcı olmaktan memnuniyet duyarız.

Saygılarımızla,
  • Hocam kenetic extra dsl cihazım vardı Superonline geçiş yaptığım için huawei hg8245x6 modemini kullanmak zorunda kalıyorum kullanıcı adı şifresi olmadığı için... Var olan kenetic modemimi menzil genişletici olarak ayarlayıp Huawei modemin wifisine bağlıyorum internet gelmiyor. Veya modeme bağlantı problemi yaşıyorum yardımcı olabilir misiniz

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Kolay gelsin. Ekstra DSL 2111 modemim var. Mobilden modeme erişim konusunda sıkıntı yaşamıyorum ama web ara yüzünden girmek içinde admin şifresini unuttum. Mobilden yeni kullanıcı oluşturup ara yüze bağlanım config dosyasını indirdim ama geri yüklemeye izin vermiyor. Reset atmakta istemiyorum? Yeni kullanıcıyı admin yetkisiyle açabilir miyim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efka_vasi -- 13 Ocak 2026; 9:53:32 >

Eğer mobilden admin ile girdiyseniz Yönetim- Kullanıcılar kısmından hangi kullanıcıyı açtıysanız ona tıklayın yetkileri ayarlayın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    🔐 IPSET client bazlı kontrol
    🛡 WireGuard uyumluluğu ve dahası

📥 GitHub:https://github.com/RevolutionTR/keenetic-zapret-manager
  • Evet mobilden admin olarak giriyorum ama sanırım sadece okuma yetkisinde kullanıcı açabiliyorum. Mobilde kullanıcı açarken etkilendirme kısmını bulamıyorum. Sadece web ara yüzünde hangi eklentilere ve programlara erişebileceğimin izinlerini verebiliyorum.

Router modun da çalışan tüm Keenetic modellerinde ISP firmanızın temin ettiği ve alt yapı bilgilerinin girili olduğu Router cihazında bulunan Kullanıcı adı / şifre bilgilerini talep etme özelliği bulunmaktadır, bu özellik yalnızca öndeki router cihazının davranışına göre çalışır.

Keenetic öndeki router cihazından bilgileri talep eder, cihazda herhangi bir kısıtlama vb. durum yoksa Router modunda çalışan tüm Keenetic modelleri Kullanıcı adı / şifre bilgilerini alır, öndeki router bu işleme kapalıysa kullanıcı adı / şifre bilgileri Keenetic cihazlarına gelmeyebilir. Bu davranış bilgileri talep ettiğiniz Router cihazına bağlıdır.

Aşağıdaki resimde kullanıcı bilgilerinin önceki router cihazından nasıl talep edildiğini görebilirsiniz.

Ev ve İş Yerleri için Fark Yaratan KEENETIC Modem / Routerlar, DÖRT DÖRTLÜK İNTERNET İÇİN TASARLANDI

Ev ve İş Yerleri için Fark Yaratan KEENETIC Modem / Routerlar, DÖRT DÖRTLÜK İNTERNET İÇİN TASARLANDI

Kullanıcı bilgilerinizi temin edebilirseniz, internetinizi Keenetic cihazınızda kurulumunu yaparak kullanabilirsiniz. Extender modunda kullanmaya devam etmeniz durumunda Extender modundayken karşılaştığınızı ilettiğiniz durumu uzak bağlantı ile incelemek isteriz, Pazartesi - Cuma 09:00 -18:00 saatleri arası hizmet veren 02167093200 numaralı Keenetic destek hattını arayarak arkadaşlarımızdan yardım alabilirsiniz.

Saygılarımızla.

• efka_vasi E kullanıcısına yanıt
    Merhaba efka_vasi,

Keenetic cihazınızın Web ara yüz ekranına giril için kullanılan kullanıcı adı admin dir. İlk kurulumda admin kullanıcısı için bir şifre oluşturmanız gerekmektedir, kurulum esnasında oluşturduğunuz şifreyi girebilirsiniz.

Şifreyi hatırlamıyorsanız cihazınızı kürdan yardımı ile arkasında bulunan reset butonuna 15 saniye basılı tutarak fabrika ayarlarına geri döndürüp yeniden kurmanız gerekmektedir.

Bazı yeni Keenetic modellerinde fiziksel “RESET” butonu bulunmamaktadır. Bu modellerde, “WLAN/WPS” butonuna 15 saniye basılı tutarak resetleme işlemini gerçekleştirebilirsiniz.

Cihazınıza mobil uygulama üzerinden erişim yapabiliyorsanız, Yönetim menüsü altında bulunan Kullanıcılar menüsüne giriş yaparak admin izinlerine sahip yeni bir kullanıcı oluşturabilirsiniz, kullanıcıyı oluştururken, "Sistem ayarlarını kaydetmeyi engelle" seçeneğini devre dışı bırakarak oluşturunuz.

Detaylı bilgi ve destek için web sayfamızda bulunan destek bölümündeki makalelerimizi inceleyebilir yada Pazartesi - Cuma 09:00 -18:00 saatleri arası hizmet veren 02167093200 numaralı Keenetic destek hattını arayarak arkadaşlarımızdan yardım alabilirsiniz.

Saygılarımızla.

• efka_vasi E kullanıcısına yanıt

Eğer girdiğiniz kullanıcı Admin ise bir hata yapıyorsunuz muhtemelen. Ya o kullanıcı admin değil veya siz admin’de yetkileri kaldırdınız. Mobilden uygulama ile mi yoksa tarayıcıdan mı giriyorsunuz?

🔐 IPSET client bazlı kontrol
    🛡 WireGuard uyumluluğu ve dahası

📥 GitHub:https://github.com/RevolutionTR/keenetic-zapret-manager
  • KEENETIC kullanıcısına yanıt

Evet kullanıcıyı oluştururken "Sistem ayarlarını kaydetmeyi engelle" bu kısmı atlamışım tekrardan kullanıcı oluşturdum bu özelliği devre dışı bırakarak. Sorunumu hallettim. Teşekkür ederim

Saygılarımızla.

Cat6 kablo ile de genişletebileceğim başka bir çözüm var mıdır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bucoskun -- 13 Ocak 2026; 11:30:4 >

Panasonic TX-P50G20, Sony KE-65XH9077, Xiaomi Mi Box, PS4, Vu+ Zero
    ----------------------------------------------------------------
  • bucoskun kullanıcısına yanıt

Ev Dublex değil ise sigorta kutuları farklı olduğunda powerline adaptörler işe yaramaz.

Cat6 kablo çekilebiliyor ise Keenetic cihazlar kablolu ve kablosuz MESH kurabildiği için her 2 kata da 1 cihaz olacak şekilde kullanabilirsiniz.

2 katlı bir binada alt kattaki internet bağlantısının üst katta da sağlıklı şekilde kullanılabilmesi için, uzun vadede stabil, yüksek hızlı ve kesintisiz bir çözüm tercih edilmesi önemlidir.

Tüm Keenetic modelleri, kablolu veya kablosuz akıllı Mesh sistemine dahil edilebilmekte; bu sayede ihtiyaca göre modüler olarak genişletilebilen, ekonomik ve kesintisiz geçiş (roaming) sunan bir kapsama alanı oluşturulabilmektedir.

Powerline teknolojisinde, çalışma prensibi gereği en az iki adet powerline adaptör kullanılması gerekmekte olup, verimli çalışabilmesi için tüm adaptörlerin aynı elektrik fazı üzerinde yer alması zorunludur.

Ülkemizde konutlara genellikle üç faz elektrik girmesi ve faz dağılımlarının daire içinde farklılık gösterebilmesi nedeniyle, powerline adaptörlerin ihtiyaç duyulan noktalara doğru şekilde konumlandırılması çoğu zaman zorlaşmakta veya mümkün olamamaktadır. Ayrıca bu yapı, maliyet açısından da modüler Mesh sistemlere kıyasla dezavantajlıdır.

Keenetic akıllı Mesh sistemleri, çok katlı yapılarda kapsama alanı genişletme konusunda daha stabil, esnek ve sürdürülebilir bir çözüm sunmaktadır.

Aşağıdaki linkten ürün seçici ile kullanım amacınıza uygun olan en iyi model / modelleri belirleyebilirsiniz.
    keenetic.com.tr
    Ürün seçici | Keenetic
    https://keenetic.com.tr/tr/find-my-keenetic

Detaylı bilgi ve destek için Pazartesi - Cuma 09:00 -18:00 saatleri arası hizmet veren 02167093200 numaralı Keenetic destek hattını arayarak arkadaşlarımızdan yardım alabilirsiniz.

Saygılarımızla.

Ben bu linkteki seçici ile "Keenetic Voyager Pro" yu bulmuştum daha önce. Sizden teyit etmek isterim; sanırım bu cihazlar gücünü ağ kablosu (cat6) üzerinden alabiliyorlar? Yani bir güç adaptörü/priz ihtiyaç duymuyorlar, doğru mudur?

• bucoskun kullanıcısına yanıt

PoE destekli olduğu için duymaz ama o CAT6 kablonun bir PoE switch'den gelmesi gerekiyor.

Cihaz, 1 adet 12 V 1.5 A Güç adaptörü ile birlikte satılmakta olup, ayrıca üzerinde 2 × 1 Gbit/s: (1 × RJ-45, 1 × RJ-45 + PoE) portuda bulunmaktadır. IEEE 802.3at PoE desteği sayesinde, IEEE 802.3at destekli bir PoE switch mevcutsa ilgili switch üzerinden güç adaptörü olmadan CAT 6 tip kablo ile cihazınıza enerji verebilirsiniz. PoE switch' iniz yoksa, aşağıdaki PoE switch modellerimizi inceleyebilirsiniz.
    keenetic.com.tr
    Keenetic PoE+ Switch 9
    https://keenetic.com.tr/tr/keenetic-poe-plus-switch-9

keenetic.com.tr
    Keenetic PoE+ Switch 5
    https://keenetic.com.tr/tr/keenetic-poe-plus-switch-5

İyi günler dileriz.

Tamamdır, teşekkür ederim...

• VDSL hatlar için wifi 7 modem üretilecek mi

Öncelikle markamıza göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz.

DSL destekli Wi-Fi 7 model / modeller, tahmini 2026 yılı 2. çeyreğin başları gibi satışa sunulması planlanmaktadır.

Saygılarımızla.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.