1000 Tl'ye kadar bir bütçeyle Ev tozuna alerjisi olan bir arkadaşım için süpürge araştırması yapıyoruz. Henüz burnundan yeni ameliyat oldu arkadaşım. ben dysonın linkteki modelini buldum. Daha önce böyle bir rahatsızlık yüzünden bu tür bir arayışa girmediğimizden tam bilemiyoruz. Tavsiyeleriniz neler olur ?
tavsiyemiz thomas olur, orijinal alman malı, alerji sertifikalı. gönül rahatlığı ile kullanırsın.
İnceleyebilmem için tam model belirtebilirmisiniz ?
Toz hazneli bir süpürgenin haznesini alerjisi olan kişi boşaltacaksa hiçbir anlamı kalmıyor malesef. Eldiven ve maske kullanması lazım. En iyi çözüm sulu sistem ya da çok iyi filtreleyen torbalı süpürge. Sulu olarak Thomas, Delonghi, Arnica düşünülebilir. Torbalı olarak Nilfisk'in üst modelleri. Toz hazneli isteniyorsa Bosch Ve Siemens'in yeni torbasız modelleri de güzel, Gore Cleanstream filtre kullanıyorlar. Ben 2 yıldır Arnica Hydra Plus kullanıyorum, çok memnunum.
thomas s1 genius eco var, bunu kullanıyoruz. bunun yeni modelleri (çok güzeller valla) ve üst modelleri var. ama temelde sistem aynı. ev artık eskisi kadar çabuk tozlanmıyor. kısaca elek. süp. piyasasına orman dersek bu ormanın kralı thomasdır. diğerlerini bilemiyorum ama kullandığı sulu sistem patentli ve alerji sertifikalı. bunlara da dikkat et bence.
Samsung SC-8481 2000 Watt Elektrikli Süpürge(SLG & BAF Alerji Test Ödüllü) Thomas Genius S2 Aquafilter 1600 Watt Su Filtreli Elektrikli Süpürge Morphy Richards Performair Anti Alerji Toz Torbasız 2000 Watt Elektrikli Süpürge (71040) Karcher DS-5600 1400 Watt Su Filtreli Elektrikli Süpürge Nilfisk Power Allergy Nilfisk Compact C230 Anti-Alerjik 1600 Watt Elektrikli Süpürge
bu ürünlerin arasından seçim yapmak gerekecek gibi.
bence sadece sulu sisteme odaklan. karcher iyi marka ama hiç görmedim süpürgelerini. thomaslarda hortumun makinaya girdiği yerde su perdesi oluşturuyor, güzel bir özellik.
1000 Tl'ye kadar bir bütçeyle Ev tozuna alerjisi olan bir arkadaşım için süpürge araştırması yapıyoruz. Henüz burnundan yeni ameliyat oldu arkadaşım. ben dysonın linkteki modelini buldum. Daha önce böyle bir rahatsızlık yüzünden bu tür bir arayışa girmediğimizden tam bilemiyoruz. Tavsiyeleriniz neler olur ?
Alerji geçici bir hastalıkdeğil sanırım, dyson dc32 alergy veya thomas t2 aquafilter uzun ömürlü bir seçim olabilir.
nilfisk , karcher veya unitekno-ariete markalarından buharlı temizlik makinesi seçmenizi önereceğim. ev tozu ve akarlar konusunda en etkili makineler buharlı temizlik makineleridir.ek olarak duvar , seramik veya ahşap zemin , cam yüzeyler vblerini de etkili bir şekilde kimyasal temizlik maddesi ( çamaşır suyu , tuz ruhu , deterjan vb ) kullanmadan temizliğe de imkan veridkleri için başka allerjenlere de maruz kalmayı önleyebilir.
Feç bir soru ama nilfisk için önerebileceğiniz model var mı?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme