genelde seyansi 20tl den 4 5 kere giderek koltuk altinizdaki kılardan kurtulabiliyorsunuz. ancak 2 kolunuz oldugunu ve toplamda 200tl mal olacagini dusundugmuzde eve boyle bir cihaz almak ve karlı olabilecegini dusundum. ancak uzmantvde izledigim kadari ile farkli laserler varmis. yani sari kil icin farkli siyan ten icin kullanılan farkli v.s. bu ne kadar gerekli bilmiyorum
ancak hepsiburada.com'da 3 cihaz buldum. youtube'de anlatim videolarida var. alan cooooooooooook memlun guya? inceleyen oldu mu? hangisini tavsiye edersiniz?
gayet ilginc bir konu actigimi dusunuyorum hani kil sorunu kil bir sorundur. cozum olabilecegini dusunuyorum
Bu konuda yeni gelişen cihazlar yok mu?
Seansına 30 40 Tl verdiğin cihazlarla bu ev tipi cihazları karşılaştıramazsın. Senin seansı 30 40 Tl dediğin cihazlar profesyonel aletlerdir. Kıl köklerine doğrudan nüfuz eder. Diod, Alexandrite ya da Nd-yag dalga boyları farklı ve cilt renginin, kıl renginin dikkate alınarak uygulandığı yöntemlerdir. Senin bahsettiğin ev tipi lazer aletleri IPL ve HPL teknolojisinde ki basit aletlerdir. Kesinlikle kalıcılığı yoktur. Kılları kökünden alır doğru ama ağdadan bir farkı yoktur. Kıllar yine çıkar yine çıkar. Yukarıda ki profesyonel aletler kılları %80'den fazla oranda azaltır. Tamamen bitirmeyebilir. Bu da senin hormonal dengenle ilgili bir durum. Kimi insanlarda hormonal dengesizlik nedeniyle aşırı kıllanma, tüylenme olur ki bunların çözümü ne lazerdir ne ağdadır. Tek çözüm hormonal dengeyi sağladıktan sonra profesyonel lazer uygulamaları ile 6-8 seansta maksimum faydayı elde etmektir.