Eve gelen 2li telefon kablosunu kablosuza çevirmek için modül var mı? netten baktım 250kbps-1mbps arasında bulduklarım.sadece telefon için olsa yeterli olur ama 8mbit internet datasınıda aktarabilecek kablosuz modül önerebilirmisiniz
Kendın Yapabılırsın Die Düşünüyorum Daha Once Bu İnternettekı Hobı Elektornık Sıtelerınde Devreler Gormustum Ama Suan Tam Olarak Site Yok Aklımda Ama Google Yazarsan Gelırler.
quote:
Orijinalden alıntı: cames123
Kendın Yapabılırsın Die Düşünüyorum Daha Once Bu İnternettekı Hobı Elektornık Sıtelerınde Devreler Gormustum Ama Suan Tam Olarak Site Yok Aklımda Ama Google Yazarsan Gelırler.
google kullanmayı biliyorum.10mbps rf aktaran bir şey bulamadım.Keşke Led nasıl bağlanır gibi bir derdim olsaydı
Karel Telefon Santrallerınde Bu Olay Oluyor Onlara Bakmanı Solerım Yada Basıt Bır Santral Al Eve Bunada Deck Telefon Al Bu Şekılde Yapabılırsın Dıe Dsunuyorum.Led Yakmak Gıbı Bır Sorunun Olursa Sorunu Hemen Hallederız Ledın Icındekı Buyuk Kafa Anot Kucuk Kafa Katot
quote:
Karel Telefon Santrallerınde Bu Olay Oluyor Onlara Bakmanı Solerım Yada Basıt Bır Santral Al Eve Bunada Deck Telefon Al Bu Şekılde Yapabılırsın Dıe Dsunuyorum.Led Yakmak Gıbı Bır Sorunun Olursa Sorunu Hemen Hallederız Ledın Icındekı Buyuk Kafa Anot Kucuk Kafa Katot
Tam tersi arkadaşım Ledin içindeki uzun elektrot eksi ucudur. ledin şekli eksi bacağın yanında düzdür. D harfi gibi
quote:
ben telefon kullanmak için istemiyorum bunu.zaten ev telefonunu takmıyorum.amacım data aktarma.internet kullanıcam sadece.8mbit net var bunu aktaracak modül varmı onu merak ediyorum.sadece telefon sesi aktarmak istesem bir sürü modül var ama bu konuda hiç kaynak bulamadım bu net aleminde ilk olmak ne kötü bir şey şimdi benim gibi bir şey yapmak isteyen googleden arama yapıck ve beni bulcak.sonuç elde var sıfır
Çok verimsiz bir işe kalkışıyorsunuz. Kablosuz modem alıp, telefon kablosunun oraya monte etmenizi tavsiye ederim.
Çok verimsiz bir işe kalkışıyorsunuz. Kablosuz modem alıp, telefon kablosunun oraya monte etmenizi tavsiye ederim.
amacım o değil.bilgisayar ve bileşenlerinden ileri düzeyde anlıyorum.Siz yanlış anladınız galiba mesajımı.Telefon kablosundaki datayı aktarmak istemiştim.ama modüller bu bant genişliğine izin vermiyor verende çok aşırı pahalı.konu silinebilir
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme