Şimdi Ara

Ev Satışında Neye Dikkat Etmeliyiz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
126
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar babam 150 bin liraya evi sattı pazartesi satış verilecek para satış öncesinde alınacak.
    Satış yaparken neye dikkat etmeliyiz.
    Babamın banka hesabı yok benim 3 tane banka kartım var hepsinin günlük para yatırma limiti 20 bin lira yani Max 60 bin lirasını kontrol bankaya yatırabiliriz tek seferde diğer paraların gerçek sahteliğini nasıl kontrol edebiliriz?Başka dikkat etmemiz gereken bir şey var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Alıcı taraf kredi kullanarak alım yapıyorsa, kredi kullandığı banka parayı babanızın hesabına yatırmak isteyecek noter babanızdan mutlaka iban numarası ister.. Babanıza hesap açın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Azref merd A kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam benim IBAN numaram olmaz mı banka ile görüştüm para yatırma sınırı yokmuş.Adamin yuzde 90 kendi hesabında parası var çünkü kızına alacakmış evi ve Almancı imiş.Yani kredi ile aldığını zannetmiyorum.

Diyorum ki önce benim hesabıma parayı eft veya havale geçsin sonra satış verelim böyle bir durumda sıkıntı olur mu?

• Up yardım.

• Judoo kullanıcısına yanıt
    Hocam işin içinde mutlaka noter vs tasdik amaçlı olacaktır, ve ev babanızın üzerine olduğu için babanızın iban numarası gerekecektir.

Başka kişilere de sordum en mantıklısi sizin dediğiniz galiba hocam.Babama diyeyim alıcının bankası hangisi ise o bankadan bir hesap açsınlar sabah hem havale ile kesilen para az olur hemde alıcı ve satıcı için en güvenilir yol bu olur.

Başka kişilere de sordum en mantıklısi sizin dediğiniz galiba hocam.Babama diyeyim alıcının bankası hangisi ise o bankadan bir hesap açsınlar sabah hem havale ile kesilen para az olur hemde alıcı ve satıcı için en güvenilir yol bu olur.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Noter para transferini takip etmekle yükümlü değil. Noterde imza atıldı mı iş biter.
  • 355GTS kullanıcısına yanıt
    Hocam alıcı benim hesabıma yatırmayi istemeyebilir o yüzden en mantıklısi babama hesap açtırıp o hesaba havale yapılması hem alıcının içi rahat olur hem eft ücreti ödemeyiz.

• Judoo kullanıcısına yanıt
    Durum nedir? Bilgilendirin ki aynı konuda sorusu olanlar bilgi sahibi olsunlar ilerde..

Hocam biraz değişti olaylar.Alıcı 30 bin lira kapora verdi babama gelecek ay 120 yi verip alacak.Babam satışı vermedi daha 120 yi alınca satışı verecek.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.