Şimdi Ara

Ev satisinda dask zorunlu mu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
516
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu arabalarda zorunlu trafik sigortasi denen olay var. Sigorta yaptirmazsan noterden satis veremiyorsun. Peki evlerde dogal afet sigortasi tapu alirken verirken yaptirmak zorunlu mu ?

Ankara deprem bolgesi degil bosu bosuna deprem olmayacak yer icin 300-400 tl vermeye gerek yok. Tapudan direkt daksiz ev satisi yapilabilir mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Zorunludur dask olmadan tapu vermezler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kanatlandırmayan_Redbull kullanıcısına yanıt
    Biz bu evi alirken yaptirmamistik 2012 senesiydi halkbanktan konut kredisi cekmistik yeni yasa ile mi dask zorunlu hale geldi ? Ankara Deprem bolgesi degil bosuna yaptirmayin demislerdi.

Birde nereden yaptiracagiz ozel sigortacidan mi belediyeden tapu dairesinden mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi flyer_mig -- 21 Nisan 2018; 14:56:55 >
  • Dostum gecmisi bilemem ama su an icin zorunlu deprem bölgesi olup olmamasi önemli degil

Özel sigortaci yapiyor sonra belediyeye gidiyorsun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bankalar size 2-3 sigortayı zorunlu diye dayatacaklar ev alırken.daskta bunlardan birisi.ama hicbirisi zorunlu degil ve herhangi bir yaptırımı yok.ama kredi icin mecbur burakıyorlar.basıma gelen ornegi anlatayım.ilk basta 3 sigorta yamıslardı dask hayat ve ev sigortası.bi.sure sonra sigortacı birisi sadece dask ve digerlerinin birisi zorunlu demisti.bende bankaya gidip sigartaları iptal etmek istiyorum dedim direk(sadece birisinin iptal olacagını sanıyodum tabi) bankadaki bayan daskı iptal edemeyiz o zorunlu dedi.bende aklımdan demekki digeride iptal olabiliyormus dedim ve tamam o dursun ozaman digerlerini iptal edelim dedim ve artık odemiyorum.

daha sonra diger sigorta firmalarındakl dask fiyatlarına baktım ve blraz daha uygun olanını buldum.bankaya kendim dısardan yaptıracgımı soyledim onuda sistemden cıkarttırdım dısardan yaptırdım.ve simdi onunda suresi doldu yenilenme zamanı gecti.ama arastırdım hicbir yaptırımı yokmus yalnızca bazı aboneliklerfe(elektrik su dogalgaz) gerekli oldugu icin ilk zamanlarda yapmak zorunda kalabilirsiniz abonelik alamayabilirsiniz belki.aslında hicbir sigortanın YAPTIRIMI YOK CEZASI YOK.aklınızda olsun arkadaslar.hepsi kisisel durumunuza kalmıs.deprem yangın kaza durumlarını dusunenler yaptırıp yaptırmamakta ozgur.BANKALARIN ZORUNLU DAYATMALARINA ALDANMAYIN

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.