Şimdi Ara

Ev satılıp otomobil alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.258
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • iyi forumlar. ben öğrenciyim 23 yaşında bir süredir ticaret ile uğraşıyorum kendime tek bir hedef koyup bir ev alabildim ev sahibiyim. görüyorum ki araç fiyatları sürekli artmakta. acaba evimi satıp güzel bir araç alsam nasıl olur diye düşünüyorum. hem daha çok kazandırır hemde kenarda bekleyen evin bir faydasını görmüyorum açıkcası. sizce bu hevese değer mi ne dersiniz?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Bir kac tane eviniz varsa olabilir ev her zaman para kazandirir ama araba sürekli maliyeti olan cepten goturen bir yatirim. Al sat yaparim yillik 50 bin kar yaparim diyorsan al ben de arabayi satip kiradan kurtulma plani yapiyorum ama planlar uymuyor 150 bin tl kredi cekip 10 yilimi hesap yaparak yasamak istemiyorum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Genelde bu forumda hep tam tersi konu açılırdıHerkes bir fikir belirtir ama kişinin kendi tercihi tabi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kesin alınır

• Kenarda bekleyen ev demişsin içinde oturmuyorsan onun yerine araç alıp satmak daha kârlı tabiki 👍

• Yalan söyleme 23 yaşı kimse ev araba alamaz csb trol

• Alınmaz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BU ARAÇ ALINIR MI
    8 ay önce açıldı
    Bu araç alınır mı?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Her zaman bir tane evin kenarda durması taraftarıyım. Ama 2. Ve 3. Eve gerek yok. Bence satmadan almaya calısın ucuz da birşey olsa

• Alınmaz. Evin kendine ait olsun araba illaki alınır emin ol. İlerde iyi ki satmamışım dersin

• Evin kira getirisi var mı?
  • jesipikmin J kullanıcısına yanıt
    Neden ?

• bende arabayı satıp ev almayı düşünüyorum. birde 23 yaşında nasıl ev aldın taktik versene ?
  • İlk evden sonraki evden gelen 20 yıllık kira, evin bedeline denk veya fazla değilse sat gitsin. İlk ve oturduğun evinse satma.
  • quote:

Orijinalden alıntı: VerumTR

Neden ?
    Bi örenci nasıl kazanır bu kadar para?

Ticaret ile uğraşıyorum demiş belki ailesi destek oldu veya kendi başarılı oldu yapılmayan bir şeyi yaptı bilemeyiz. Ama imkansız değil yapılabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: VerumTR

Ticaret ile uğraşıyorum demiş belki ailesi destek oldu veya kendi başarılı oldu yapılmayan bir şeyi yaptı bilemeyiz. Ama imkansız değil yapılabilir.
    Herkes fakir edebiyat yapiyo ulkede demekki herkes babadan milyoner alım gücü düşük diye zirlayanlar goremiyorum nedense ben avrupadayasiyorum burda gormedim araclar turkiyede gortdum valaha

• konu dağılmasın lütfen
    Avrupada kendi çevren öyle olabilir. Avrupa Türkiye lüks araç satışını kıyaslarsan görürsün alım gücü farkını.

• haklısınız tavsiyeler değerlendireceğim.
  • guncel
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.