Şimdi Ara

Ev sahibine inat modemi çarpmayı düşünüyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
228
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar kısa kesiyorum 1+1 e 1300 lira kira veriyorum.
    Ev sahibi internet benden demisti ve koridorda modem vardi.

Bu aralikta bu modem calindi, yenisini martta aldi. Benim katta 4 daire var en az ben veriyorum digerleri 1450 den asagi vermiyor.

Ve bu ayin basindan beri internet yok cunku faturalari odememis. Ev sahibini uyardim ay basi internet yok diye, hemen oduyorum dedi 2 haftadir ariyorum telefonlarimi da acmiyor. Gecen sefer de benzerini yapmisti.

Artik cok sinirlendim koridorda oyle duran modemi almayi dusunuyorum. Para oduyorum ve adam taahhutunu yerine getirmiyor. Ne dersiniz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jvcjvc -- 20 Mayıs 2015; 23:03:02 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Up

Bugun ev sahibi geldi bir daireyi kiraya vermeye soyledim isim cikti dedi, 2 haftadir isi var herhalde. Bir de bmw x5 den bmw 520d ye gecmis. Ama ben ona kira odememe ragmen internet faturasini odemiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jvcjvc -- 22 Mayıs 2015; 11:01:09 >
  • Sözleşme o şekilde imzalandıysa hakkını ara, sadece sözlü olmuşsa uğraşma yeni hat al.

• 1+1 1300₺ ? kardeş nerde yaşıyon sen. ben konyanın merkezindeyim oturduğum bina (11kat) 500,600 ₺ en fazla kirası var. 4+1 ve dublex oturursun o paraya burada

• quote:

Orijinalden alıntı: Omisis046

Sözleşme o şekilde imzalandıysa hakkını ara, sadece sözlü olmuşsa uğraşma yeni hat al.

Sozlu oldu malesef. Hayir anlamadigim faturayi odemez parasi batar anlarim da odemedigi internetin kapali oldugu aylar da ttnet kullanmasan da parasini alacak ki senden, ne yapmaya calisiyor anlamiyorum.

Eve internet baglatmak da istemiyorum aralikta kendi evime tasinacagim o zaman baglatirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: RedFalc0n

1+1 1300₺ ? kardeş nerde yaşıyon sen. ben konyanın merkezindeyim oturduğum bina (11kat) 500,600 ₺ en fazla kirası var. 4+1 ve dublex oturursun o paraya burada

Esyali ve universiteye yakin oldugundan ustune de istanbulda oldugundan. Gayet kotu bir semt olsa da eve benzeyen evler kac m2 olsa da 700 den asagi olmuyor. Aralikta cikacagim kendi evim su an kirada ve 2+1 esyasiz, asansorsuz 70 lerde yapilmis apartman olmasina ragmen kirasi 1500 lira. Su an oturan kiraci da cikmak istemiyor dusun.

• quote:

1+1 1300₺ ? kardeş nerde yaşıyon sen. ben konyanın merkezindeyim oturduğum bina (11kat) 500,600 ₺ en fazla kirası var. 4+1 ve dublex oturursun o paraya burada

Kardeşim orası Konya. Şehirden şehire fark ediyor lanet olsun ki.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gamlı Baykuş

quote:

Esyali ve universiteye yakin oldugundan ustune de istanbulda oldugundan. Gayet kotu bir semt olsa da eve benzeyen evler kac m2 olsa da 700 den asagi olmuyor. Aralikta cikacagim kendi evim su an kirada ve 2+1 esyasiz, asansorsuz 70 lerde yapilmis apartman olmasina ragmen kirasi 1500 lira. Su an oturan kiraci da cikmak istemiyor dusun.

vay be. istanbulda yaşanmaz abi ya. cok pahalı . 1500e burda villada yaşarsın. meram tarafında 2,3 katlı evde oturursun o paraya 0 bahçeli dublex.

• RedFalc0n kullanıcısına yanıt
    kafaya bak arkadaş
    istanbuldada ona bakarsan 500-600 e ev var ama evin mekanı değiştiryor işte
    gop 100 liraysa bebekte 10000 lira ev fiyatları vs.
  • quote:

quote:

quote:

vay be. istanbulda yaşanmaz abi ya. cok pahalı . 1500e burda villada yaşarsın. meram tarafında 2,3 katlı evde oturursun o paraya 0 bahçeli dublex.

Ona bakarsan o paraya da İzmirde de gayet guzel bir yer bulursun, 1000 liraya metroya vapura otobuse yakin yepisyeni genis bir dairede kalabilirsin.

İstanbulda hem yer sıkintisi var hem de rantlardan dolayi fiyatlar şişirirdi. Bir kac seneye bu emlak balonu patlar, ev sırf kadıköyde merkezi yerde diye 750.000-800.000 e satanlarin elinde kalir evler.

1500 lira kira aldigimiz ev samimi soyluyorum cop gibi. 3 katli 40 senelik apartman. Ne yalıtım var ne de baska bir sey. Tek ozelligi konumu.

• İzmirde 1100 lira verdinmi şehrin merkezinde denize sıfır fıstık gibi 2+1 ler var.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Afyonda 1+0 eve 800 lira kira veriyorum evlat acısı gibi koyuyor vallahi. İzmir buradan daha ucuz.
  • Ben orduda yaşıyorum o kadar güzel şehir ki havası çok temiz 5+1 evin kirası 500 lira :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: dogii

Afyonda 1+0 eve 800 lira kira veriyorum evlat acısı gibi koyuyor vallahi. İzmir buradan daha ucuz.

Ogrenci ya illa binecekler. Neler neler gordum ben ev arayisinda. Ukala ukala isteklerde bulunuyorlar.

Evi ziyaret ettigimde eve icki sokamazsin onu sunu bunu yapamazsin diyen ev sahibi mi dersin

Evin terasini pimapenle kapatip ustune de plastikten cati orup alaturka tuvalet takip 650 kira isteyen mi dersin

Gecekondunun 2. Katini kiraya verip alt katta 6 kisi yasayan ev sahibinin yalniz elektrik su gaz ortak oderiz demesini ve ustune 530 lira kira istemesini mi dersin?

Say say bitmez.

• quote:

quote:

Afyonda 1+0 eve 800 lira kira veriyorum evlat acısı gibi koyuyor vallahi. İzmir buradan daha ucuz.

Ogrenci ya illa binecekler. Neler neler gordum ben ev arayisinda. Ukala ukala isteklerde bulunuyorlar.

Evi ziyaret ettigimde eve icki sokamazsin onu sunu bunu yapamazsin diyen ev sahibi mi dersin

Evin terasini pimapenle kapatip ustune de plastikten cati orup alaturka tuvalet takip 650 kira isteyen mi dersin

Gecekondunun 2. Katini kiraya verip alt katta 6 kisi yasayan ev sahibinin yalniz elektrik su gaz ortak oderiz demesini ve ustune 530 lira kira istemesini mi dersin?

Say say bitmez.

Yok hocam öğrenci değilim memurum. Afyon gibi yobaz bir yerde iyi bir ev sahibine denk geldim nişanlım gelir arkadaşım gelir daha herhangi bir sıkıntım olmadı. Ama ev sahiplerinin çoğu tam da bahsettiğiniz gibi. 3+1 evlere bakıyorum sadece merkeze yakın diye gecekondudan bozma evlere dünyanın parasını istiyorlar. İzmir'de kız arkadaşımın ailesi Bostanlı'da oturuyor İzmir'in en elit yerlerinden birisi denize iki sokak uzaklıkta verdikleri kira 1000-1100 gibi bir şey

• quote:

quote:

quote:

Say say bitmez.

Yok hocam öğrenci değilim memurum. Afyon gibi yobaz bir yerde iyi bir ev sahibine denk geldim nişanlım gelir arkadaşım gelir daha herhangi bir sıkıntım olmadı. Ama ev sahiplerinin çoğu tam da bahsettiğiniz gibi. 3+1 evlere bakıyorum sadece merkeze yakın diye gecekondudan bozma evlere dünyanın parasını istiyorlar. İzmir'de kız arkadaşımın ailesi Bostanlı'da oturuyor İzmir'in en elit yerlerinden birisi denize iki sokak uzaklıkta verdikleri kira 1000-1100 gibi bir şey

Ben de izmirliyim evimiz bostanlida. 4+1 zemin kat dubleks iki bahceli evi satin almadan onceki kirasi 1100 liraydi. Ev denize 2 sokak otede ve metroya da yurume mesafesinde.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.