Şimdi Ara

Ev sahibi bana Rüşvet teklif etti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
1
Favori
409
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar İstanbul Zeytinburnu'nda ikamet ediyorum tek Başıma yaşıyorum özel bir şirkette işe alım müdürü olarak çalışmaktayım bugün ev sahibi evden çıkmamı istedi ki kirayı falan hiç aksatmış birisi Değilim sebebi de eve daha yüksek fiyat veren bir kiracıyı yerleştirecekmiş bende bu durumun benim problemim olmadığını ve çıkmayacağımı söyledim sonra evden çıkmam karşılığında 5 bin TL vereceğini söyledi sizce çıkmalı mıyım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Çık, 5000 TL iyi para. En kral evin 2-3 aylık kirası eder. Yeni bir eve taşın.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evle değil ev sahibiyle bile çıkarım 5bin tlye

• Saçma değilmi adam sen 800 veriyorsan o 850 vermeye söz vermiştir kirayı ev sahibinin sana 2 yıllık kârı vereceğini sanmam işin içinde başka bişey var derim
  • dibidik dibidik demedik, dilini de dişini de yemedik. yastık yorgan komadık a gız ellere ellere yamadık.
  • Nakit parayı eline sonra çıkmayı kabul et. Tabi nakliyat + yeni ev bulma dertlerin sadece bir kaç'ı evcimen biriysen ruhsal sorunlar yaratabılır. Ama ben olsam 5bin tl ye sokakta bile kalırım :D

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adam açıkça söylemiş zaten daha yüksek fiyat diye. araplara kiralar iki katına. 6 ayda 5bini çıkartır zaten. 400₺ evi 750₺ kiralayan gördüm.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • başka bir ev bulursan parayı al çık. ama bulamazsan sözleşmeniz felan da varsa çıkma, belki fiyatı artırır kendini sağlama al kısacası
  • 7 bin al çık arttır biraz naza çek
  • O paraya ev sahibiyle 1 aylık tatil bile yaparım
  • bariz csb
  • 2 bin liraya maaşa al sana ne yapman gerektiğini söyleyeyim.

• Araplara kilaramıştır. 550 liralık yeri 1700 liraya kiralayan arap gördüm. Adamlarda aşırı para var.

Çık git 5000 para veriyor

• quote:

Orijinalden alıntı: kukaraça

dibidik dibidik demedik, dilini de dişini de yemedik. yastık yorgan komadık a gız ellere ellere yamadık.

Sultana'nın şarkıları candır da konuyla alakasını çözemedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: kukaraça

dibidik dibidik demedik, dilini de dişini de yemedik. yastık yorgan komadık a gız ellere ellere yamadık.

dam üstünde un eler dam üstünde un eler tombikto tombikto memintolar tombikto tombikto memintolar. zalınoy gelin zalınoy zalınoy zalınoooy.
  • O parayla turbonun Eczanesi satın alırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FlashKill -- 13 Ekim 2015; 0:03:47 >
  • Ee baska

• 10 bin ver çıkayım de, sonra ne senin ne benim dediğim olsun de 8 bin teklif et, 7500 ü al...

• Parayı getir de.Al sonrasın da çık evden.
    Az para değil sonuçta.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.