Şimdi Ara

Ev için tartı baskül tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
1
Favori
15.021
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhabalar, yağ,su vb gibi özellikleri olmayan düzgün tartan bir tartı arıyorum. Tavsiyeleriniz var mı?
    Tefalin cam,premiss premio gibi modelleri var 40 tl 100 tl arası farkları nedir bilen,kullanan var mı?

• Up

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Takip

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • jindai J kullanıcısına yanıt
    Takibine takip :) konu pek ilgi gormedi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fakir Hercules diye bir ürün aldım çok memnunum tavsiye ederim.

• nicolasanelka39 kullanıcısına yanıt
    Tesekkurler. Analizli bi tarti almak istemiyorum hocam basit olsun ama siz memnunsaniz tartimlari tutarliysa fakirin diger tartilarini inceleyeyim

• Hocam ben senin yerinde olsam başka Ürüne bakmam ben 40 liraya aldım bunu hem Kilo tartımı hem de analizi aşırı kolay ve kaliteli üstelik analiz için bir kaç kişi ekleme de var.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Annem için saat tavsiyesi
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: nicolasanelka39

Hocam ben senin yerinde olsam başka Ürüne bakmam ben 40 liraya aldım bunu hem Kilo tartımı hem de analizi aşırı kolay ve kaliteli üstelik analiz için bir kaç kişi ekleme de var.

ürünü nerden, ne kadara aldınız acaba? ben de gördüm de
    Eyvallah hocam

• Ürünü hepsiburada dan aldım

Hocam.bu cihazlari cocuklar,hamileler kullanmasin diyorlar bu sebepten almaya cekiniyorum, tabi bu elwktrik vermeden sadece hesap mantigiyla yapiyosa sikinti olmaz da..

• Hamileler için neden tehlikeli olduğunu küçük bir araştırma ile anlarsın tehlike değil de önlemler diyelim. Ama ben sadece tartı amaçlı kullanıyorum

• Sinbo almayın da ne alırsanız alın bu kadar rezalet bir tartı yok aldım pil tesmas etmedi değiştirdim bir süre sonra ikinciside bozuldu.Ucuz etin yahnisi yani.
  • ubeceren kullanıcısına yanıt
    aynen bazi urunlerde sinbo flm alinabilirde boyle hassas aletlerde gerek yok. benim de vardi boyle bi cihazim pil yetistiremiyodum. tefalden cok memnunum

• 2 gün araştırdıktan sonra salter diye bir markanın baskülünü aldım çok köklü bi ingliz firmasıymış, 10 numara bir tartı üstelik 45 tl civarı,tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ubeceren -- 18 Mart 2016; 17:22:15 >
  • felix de almayın çöpe attık ...
  • Bayberty kullanıcısına yanıt
    tefalden şaşmamak lazım
  • Tefal'i kesinlikle önermiyorum. İki farklı ürününü kullandık. ilki sanırım büyük ekranı olan ve 3 kişiye kadar bilgileri hafızasında tutabilen Persona modeliydi. Fakat alet bir sene geçtikten sonra hafızasını yitirdi ve abuk sabuk tartmaya başladı. Servise götürmeye üşendiğimiz için cam olan Glass Premiss modelini aldık. Onda da üst üste tartılırken 150-300 gr.kadar eksik ya da fazla tartabiliyordu. Bir süre sonra da yanlışlıkla düştü ve kırıldı. Şimdilerde hassasiyet ve kalite sorunu olmayan bir model arıyorum.
  • Kentiaman kullanıcısına yanıt
    bildigim kadariyla en kaliteli marka tanita. sonrada omron medisana olabilir bunlar muhtemelen daha hassas olcuyodur

• Evimde kullandığım fakir hercules marka baskül ne hikmetse tam 2 yıllık garanti bitiminden 1 ay sonra tamamen aptallaştı ve aonunda bozuldu, şunuda belirtmeden geçemeyeceğim 2 yıllık kullanımımdada tutarlı tartmasına az rastgeldim. Şimdi şöyle adam gibi 100 tlye kadar bir baskül arıyorum aklımda beurer markası var ama başka bir öneri olursa değerlensirmek istiyorum. Saygılar

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.