Şimdi Ara

Ev Güvenlik Sistemi Tavsiyesi (Pronet mi Tepe mi?) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
173
Cevap
7
Favori
120.315
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  •  Ev Güvenlik Sistemi Tavsiyesi (Pronet mi Tepe mi?)

    Alarm sistemi kurulumunda bir çok kullanıcı pronet alarm sistemi kiralama hizmetini tercih etmekte olup bize göre alarm sistemi kiralama hizmeti alarm sisteminin satın alınmasından daha maliyetlidir.

    Alarm sistemi kiralama nedir ?

    Ev yada iş yerinin hırsızlığa karşı korunması için takılan tüm ürünlerin hizmeti veren firmaya ait olup sadece kullanma hakkına sahip olduğunuz bir satış sistemidir.

    Kiralanan alarm sisteminde ürünler size ait olmayıp bu ürünler için aylık bir bedel ödemek kaydı ile firmaya ait alarm ürünlerini kullanmış olursunuz.



    En basit bir ev için pronet tarafından kurulan kiralık alarm sisteminin aylık kiralama maliyeti ortalama 90 tl dir. Aylık kiralama maliyetinin yanında ilk kurulumda pronet firması tarafından kurlum ve aktivasyon bedeli talep edilmekte olup bu bedelde yaklaşık olarak 100 tl dir. Pronet alarm kiralama hizmeti için kullanıcıdan 24 aylık bir taahhüt istemekte olup 24 ay sonunda alarm sistemi kiralama hizmetinden vazgeçerseniz alarm sisteminin sökülmesi için 100 tl ye yakın bir demontaj bedeli istenmektedir.

    Pronet alarm fiyatları
    Pronet 1 pır 1 manyetikli alarm sistemi kiralama bedeli : 90 tl

    24 aylık taahhüt zorunluluğu = 90 x 24 = 2160 tl

    Alarm Montaj bedeli : 100 tl

    Alarm Söküm bedeli : 100 tl

    24 Aylık Toplam Kiralama Bedeli : 2360 tl
    ( Alarm sisteminde takılacak ürün adetleri arttıkça aylık kira bedeli de artacaktır. )

    Tüm bu rakamlar toplandığında ortaya ciddi paralar çıkmakta olup alarm sisteminin kiralanması, alarm sisteminin satın alınmasında kat ve kat daha maliyetli olduğunu göstermektedir.

    Aynı adetlerde ürünlerle tasarlanmış olan bir paradox alarm sisteminin montaj dahil satış fiyatı yaklaşık 800 tl dir.

    Hesap ortada iken kiralama yapmak size neredeyse yarı fiyatından daha ucuza satın alabileceğiniz bir alarm sistemi için ederinden fazla para ödemenize neden olacaktır.

    Alarm sistemi kiralama yapmadan önce şikayetvar.com da kiralama yapan firmalar la ilgili yaşanan sorunları mutkala incelemenizi tavsiye ederiz.

    Alarm sistemi şikayetleri
    https://www.sikayetvar.com/alarm-sistemi

    Firmamızdan İstanbul, Bursa ve Gaziantep illeri için alarm sistemi kurulumu hizmeti alabilirsiniz.

    Alarm Sistemi Fiyatları

    http://www.alarmsistemifiyatlari.com/alarm-fiyati




  • Ben şahsen www.makrotek.net üzerinden güvenlik sistemleri işlerini tercih etmenizi öneririm. Farklı kategorilerde hizmet vermekteler. Site içerisinde canlı destekten, anın ulaşabilirsiniz. İletişim bilgileri sayfasından da telefonla ulaşabilir, mail atabilirsiniz. Anında geri dönüş sağlıyorlar ve ilgileniyorlar.
  • Her iki firmada gereksiz ama bu iki firmadan pronet soyguncudur, dolarla sözleşme yapar. Kur yükseldiğinde faturaları iki katına çıkarmıstır. Evde tepe işyerinde probet vardı, neyseki her iki kazıkçı firmadan kurtuldum. İnternette zibilyon tane hareket sensörlü-telefonla entegre alarmlı-gece görüşlü kameralar var. Tanesi 250-300 tl civarı. Ofise ve eve birer tane aldım. Hareket aldıladığında anında telefonuma uyarı düşüyor, nerde olursam olayım hemen uygulamadan kameraya bakıp evin içini görüyorum varsa bir durum kendim polisi ararım. Tüm kontrol bende ve çook daha etkin bir hizmet ve çok ucuz. Tepe kaç kere alarm çaldı uzaktan eve geldim bir şey yoktu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kesinlikle aldıkları parayı hak etmiyorlar. Aylık aboneliğim satılırken TL üzerinden konuşuluyor."ayda 180 liraya ilk 3 ay yarı fiyatına" aradan birkaç ay geçiyor hesaplarımı kontrol ediyorum aylık ücret 340 liraya fırlamış. Bunun sebebi ise doların yükselmesi imiş. Birincisi dolar iki katı bir fiyat farkı yaşamadı. İkincisi satarken neden dolar ücretlendirmesi ile konuşulmuyor. Bize anlaşma yapan Uğur diye bir Pronet müşteri temsilcisi idi. O da ayrı bir düzenbaz 580 lira aktivasyon ücretini geri getireceğini baştan ödememiz gerektiğini sonraki ayın başında kendisinin getireceğini elden teslim edeceğini söylemişti. Aradım "abi çocuğum hastanede operasyon oldu" dedi en az 10 defa konuştum. Hala para gelmedi 9 ay oldu. Bu durumu Pronet Müşteri temsilciliklerine de bildirdim 3 defa. Hık mık kem cevaplar aldım. Adamın ihtiyacı vardı aldı gitti didim . Şimdi tekrar konumuza gelelim konumuza 180'den 340 liraya çıkan aylık ücretlendirme den dolayı iptal etmek istiyorum dedim müşteri temsilcisine 370 $ + KDV (2.500 TL) cayma bedeli çıkarttılar karşıma. Mağdur durumdayım ve gerekli makamların bu duruma el atmalarını arz ederim.




  • umit_ozalp U kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle aldıkları parayı hak etmiyorlar. Aylık aboneliğim satılırken TL üzerinden konuşuluyor."ayda 180 liraya ilk 3 ay yarı fiyatına" aradan birkaç ay geçiyor hesaplarımı kontrol ediyorum aylık ücret 340 liraya fırlamış. Bunun sebebi ise doların yükselmesi imiş. Birincisi dolar iki katı bir fiyat farkı yaşamadı. İkincisi satarken neden dolar ücretlendirmesi ile konuşulmuyor. Bize anlaşma yapan Uğur diye bir Pronet müşteri temsilcisi idi. O da ayrı bir düzenbaz 580 lira aktivasyon ücretini geri getireceğini baştan ödememiz gerektiğini sonraki ayın başında kendisinin getireceğini elden teslim edeceğini söylemişti. Aradım "abi çocuğum hastanede operasyon oldu" dedi en az 10 defa konuştum. Hala para gelmedi 9 ay oldu. Bu durumu Pronet Müşteri temsilciliklerine de bildirdim 3 defa. Hık mık kem cevaplar aldım. Adamın ihtiyacı vardı aldı gitti didim . Şimdi tekrar konumuza gelelim konumuza 180'den 340 liraya çıkan aylık ücretlendirme den dolayı iptal etmek istiyorum dedim müşteri temsilcisine 370 $ + KDV (2.500 TL) cayma bedeli çıkarttılar karşıma. Mağdur durumdayım ve gerekli makamların bu duruma el atmalarını arz ederim.




  • OSMANULUTAŞ O kullanıcısına yanıt
    bende sizin gibi aynı durumdayım,daha 19 ay taahhütüm kaldı.bir araştırma yaptım,benden yasal olarak en fazla 4 ay %50 indirim karşılığı olan 636 tl ve 50 usd +kdv söküm ücreti talep edebilirler.şimdi yazılması gereken dilekçeyi arıyorum.
  • Merhaba,

    Kiralama yöntemi ile alarm sistemi alınmasını kimseye tavsiye etmiyoruz. Aynı marka model ürünleri kiralama yaparak satın alınma fiyatından pahalıya satıyorlar. Bir kere alın ömür boyu sizin olsun.
  • pronet üyeliğini iptal etmenin en kolay yolu nedir arkadaşlar? en kısa yoldan kurtulmak istiyorum bu firmadan.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • acebi kullanıcısına yanıt
    İçerde çalışan bir tanıdık bulmak. Geçmiş olsun
  • arkadaşlar pronet iptal konusunda çok sıkıntılı anladığım kadarı ile...

    pronet muadili olarak hangi firmayı önerirsiniz? yoksa hepsi bir biri ile aynı mı?

    sanırım bir de tepe güvenlik var. onun dışında başka firma var mı bilmiyorum...

  • Hepsi aynı. O yüzden bu tip firmalara bulaşıp hizmeti kiralamak yerine gidip güvenlik ürünleri satan firmalardan komple sistemi satın almak en mantıklısı. Senelerdir tek kuruş ödemeden satın aldığım sistemi kullanıyorum

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Merhaba, biz satış yapıyoruz isterseniz iletişime geçebilirsiniz yardımcı olmak isteriz.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.