Şimdi Ara

Ev Güvenlik Sistemi Tavsiyesi (Pronet mi Tepe mi?) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
172
Cevap
7
Favori
120.355
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Evet Armed'i Burda görmek çok güzel ben de kesinlikle Armed güvenlik sistemlerini tavsiye ediyorum. Evime yaptrıdım ailecek çok memnun kaldık.. paranızla rezil olmayın aynı marka Dsc ürünleri daha uygun fiyata yapıyorlar..
  • tarikdemirci kullanıcısına yanıt
    Allah bulaşmayı düşünenlere buradan bilgi alarak yardımcı olmayı nasip etsin inşallah...
    24 ay taahütle taktırdığım cihaz benim oldu hemde TL olarak sisteme bağlı kalma bedeli alıyorlar...
    ben şahsen çok memnunum...evimde konut sigortası da var ama alarm ayrı bir güven veriyor...
    geçen akşam istem dışı olarak uzaktan kumandadaki panic düğmesini de test ettim.. hem sistem başarılı hem de geri dönüşleri...
  • Bir arkadaş Ağabey 'ime kurduğumuz sistemi özel mesaj olarak sormuş. Kendisine yanıt verdim buradan da bilgi vereyim.

    Kurduğumuz sistemi İstoç tan almıştık. Aynı cihazı (marka farklı) bir kaç elektronikçi de görmüştüm. Yani herhangi bir elektronikçiden alarm sistemi alabilirsiniz. Aldığınız yere nasıl kurulacağını sorun yada adam kuracağınız yere yakınsa 40-50TL verin kendisi gelsin kursun.

    Aidat vermeden kullanın.

    Pronet 'in bana yaptığı tek "kıyak" şu oldu. Benden istenen 250$ + 50$ 'lık ödemeyi taksitli şekilde aldılar :) Taksidi geçen ay bitti. Çok şükür bu mevzu kapandı artık.

    Arkadaşlar tekrar belirteyim; ben herhangi bir alarm sistemine karşı değilim. Sadece insanları keriz yerine koyarak, yontabildikleri kadar yontmaya çalışan firmalara karşıyım. Baştan söyleyin neyin ne olduğunu ondan sonra kabul edersem eyvallah. Ama onlarda biliyor kabul edilmeyeceğini.

    Bir de Pronet taktırmayı düşünenlere küçük bir ipucu daha vereyim. Satışa gelen arkadaşa "bu sistemi istediğim zaman iptal edebiliyor muyum?" diye lütfen sorun. Hatta sorunuzu yazılı hale getirip kendisine imzalatın.

    Karınca duası yazı boyutundaki söleşmelerinde iptal etmek için 4 ay önceden haber vermeniz gerektiği yazıyor.

    Hadi bu ipucu da 2015 'e girmeden benden size kıyak olsun.




  • Ev güvenliği ürünü olan hırsız ihbar / alarm sistemleri olarak DSC, CROW ya da PARADOX ürünlerini tercih etmekteyiz. Burada çalıştığınız firmanın konusunda ne kadar uzman olduğu, fiyatları v.s değil de daha çok sektördeki geçmiş tarihi ve referansları baz alınmalıdır. Söz gelimi İGG Teknoloji ve Güvenlik Sistemleri olarak (http://www.kamera-sistemleri.com/ ) müşterilerimizi ve bizi üzmeyecek sistemlerden yana bir faaliyet çizgisi içindeyiz.

    Alarm sistemleri ciddi bir iştir. Örneğin bu konuda harici sirenlerin güvenliği ile ilgili olarak Alarm Sistemi Harici Dış Siren Güvenirliği Nasıl Olmalı ? bir yazımız bulunuyor. İnceleyebilirsiniz. Bahsi geçen yazıdaki kuralların birçok alarm sistemi montajında, uyulmadığına şahit oluyoruz.

    Son olarak Alarm Gözlem İstasyonu ücretleri olarak aylık 12.5 $ yıllık ise 150 $ şeklinde fiyatları belirtilmiştir. Sözleşmesi dolan, bilinçli ve ekonomisini düşünen arkadaşları bekleriz.




  • evet bende Armed Güvenliği tavsiye ediyorum, hizmetlerinden memnun kaldım. burdan okuyup yaptırmıştım. gerçekten iyi bir firma.
  • bende Armed alarmı tavsiye ediyorum.müşteri hizmetlerinden memnun kaldım özellikle birebir arayıp değerlendirme yapmaları dikkatimi çekti. gzel firma tavsiye ederim.
  • Merhabalar;
    Merkezi Güvenlik Sistemleri A.Ş. temsilcisiyim. Türkiye'nin ilk alarm firması olan MGS 28 yıllık tecrübesiyle 10 binden fazla kurumsal ve bireysel abonesiyle siz değerli müşterilerimize hizmet vermektedir. Kiralık ve satılık olarak HIRSIZLIK, YANGIN, GAZ KAÇAĞI alarm sistemleri, kapalı devre kamera sistemleri(CCTV) ile güvenliğiniz için her hizmeti sağlıyoruz. Sorularınız, abonelik, keşif ve fiyat teklifi için gkabaci@mgs.com.tr adresinden ve 0212 355 5000 numaralı telefon ile iletişime geçebilirsiniz.

    Süleyman Gökberk Kabacı
    Merkezi Güvenlik Sistemleri A.Ş.
     Ev Güvenlik Sistemi Tavsiyesi (Pronet mi Tepe mi?)




  • Bir süredir konuyu takip ediyorum ve sürekli birşeyler araştırmaktan artık beynim bulanmış halde; çünkü bir kaç ay önce 3. kattaki evime kilitli çelik kapımı epey uğraşıp kırarak hırsız girdi. Büyük ihtimalle de epey küfretmişlerdir kapıyı kırarken. Apartmanın da o an boş olması onlara kolaylık sağlamış.

    Tepegüvenlik aklıma yatıyor, çünkü öncelikle daha az şikayet olması ve cihazların süre bitimi bizim olması ilgimi çekti. Neredeyse keşif için iletişime geçmek üzereyim, biraz daha nette dolanıyorum. Bu arada DSC panellerin programlama kitapçıklarına falan da bakıyorum ilgiden.

    Merak ettiğim, tepe güvenlikten ttnet kampanyası ile hizmet alıp da taahhüdü dolup aboneliğini iptal ettirenler var mı aramızda?
    Prosedürleri, cihazların durumu, cihazın kişisel veya farklı firmanın AİM tarafından kullanılabilmesi için kurulum/mühendislik (installer) şifresi ile ana (master) şifreyi veriyorlar mı? Yoksa cihazlar sizi demek sadece bir yalan ve kendilerine mahkum etmek için bir kılıf mı? Aksi takdirde kendi sistemimi toplayıp sadece izleme hizmeti almak ya da almamak ön plana çıkacak.

    Bir de firma danışmanlarının değil kullananların vereceği bir bilgi: Aktif olarak adsl kullanıyorum, 7/24 netteyim (torrent mevzuları). Alarm sisteminin telefon hattına girmesi sonucu nette yavaşlama, kopma durumu nedir? Şu an mevcut internetim stabil çalışmakta.

    Kamera konusunda da araştırmalarım devam ediyor, apartman bütün olarak pek ilgili değil bu işe ama kendi daireme de kamera düşünüyorum açıkçası. Hatta dairemin içinde kapıyı gören gizli bir kamera eşgal açısından faydalı olur düşüncesindeyim.

    Allah kimseye yaşatmasın o psikolojiyi.

    Forum ahalisine saygılarımla..




  • Yaklaşık 1 yıldır tepe güvenlik alarm sistemi kullanıyorum. daha önceden pronet ten keşif için gelmişlerdi aynı zamanda pronet kullanan çevremde insanlardavar. Bu kişiler memnun şimdilik, bi şikayetleri olmadı. Bunlardan birisi ücret ödemediğinden dolayı aslında pronetten memnun. Ömür boyu ödeme yapmıyacak. Referans verdiğiniz kişiler içinden 10 u pronet e üye olursa ücretsiz hizmet alıyorsunuz.
    Pronet kullanılmış cihaz takıyor bi kısmı bu yüzden sorunlu olabiliyor, ayrıca fiyat döviz üzerinden bunun gibi bana uymayan yönleri var zaten burada da bahsedilmiş.
    Benim evimde dsl ve buna bağlı range extended, nas server v.s. var dolayısıyla sisteme bağlı olan alarm sisteminden ötürü nette yavaşlama veya kopma gibi hiç bir sorun yaşamadım. Bi ara sadece bi hata verdi verdiği hata ise sinyalin alarm merkezine geç gittiği içindi. Telefon hattındaki voltaj olması gerekenden biraz daha düşük olduğu için ayar yaptılar düzeldi. Alarm çaldığında geri dönüş süreleri hızlı oluyor biz alışana kadar 25-30 kez çaldırdık hepsinde kısa sürede geri dönüş oldu. Bu arada türk telekom kampanyasıyla aldım. Ayrıca bi kaç yerde belirtilmiş sigorta yaptırılmasını tavsiye ederim. Alarm caydırıcı yan önlemler almanında önemi var. Sigorta paketim var alarm sisteminiz olduğu için risk durumunu düşürdüğünden sigorta için daha az para ödersiniz. Ayrıca görüntülü diyafon ve güvenlik cam filmi gibi güvenlik tedbirleride alınabilir. Özellikle sesli diyafonu olanlar mevcut tesisatları kullanarak görüntülü diyafona daha uygun bi fiyata geçebilirler. Tarafsız bi şekilde aktarmaya çalıştım umarım yardımcı olabilmişimdir. Arundar adındaki nickname i forum sitelerinde faal olarak kullanmaktayım. Blog sitemde vardır. Allah kimsenin başına manevi ve maddi zarar vermesin. İyi günler.




  • Sayın arundar sistemin aktif kullanıcısı olarak verdiğiniz değerli bilgiler için teşekkür ediyorum. Kafam biraz daha rahatladı.
  • Daha önce geçici olarak kaldığımız evde hırsızlık yaşamıştık. Dün de güpegündüz apartmana girip bütün kapıları yoklamışlar. Karşı daireye girmişler. Evimin kilidini de zorlayıp bırakmışlar. Belki vakitleri yoktu belki de kilit göbeği kaliteli olduğundan uğraşıp vakit kaybetmek istememişler.

    Sonuçta bugün Kale Alarm sistemi aldım. Hemen keşfe geldiler. Kurulum ve aktivasyonu 79 lira.
    Kablolu sistem kuracaklar.
    -Kapı girişinin dışına siren
    -Kapı içine siren
    -Arka cepheye ışıklı siren
    -1 adet hareket sensörü
    -3 adet manyetik kontak (1 ana kapı ve 2 pencere için)
    -Kablolu sistem
    -Kontrol paneli (LCD ekransız)
    -GPRS modülü de taktırmayı düşünüyorum.

    Sistemin tamamı Paradox marka

    Bütün bunlar için aylık kdv dahil 65 lira ödeyeceğim. GPRS modülü istemezsem aylık kdv dahil 50 TL
    Ek olarak hareket sensörü veya kontak istersem adet başına kdv dahil 2,40 TL civarı faturaya ekleyecekler.
    7 gün içinde cayma hakkım var.
    Taşınırsam sistemin nakli için 120 TL+KDV ücret talep ediyorlarmış.
    Kontrat süresi 24 ay. Fakat 18 ay dolduktan sonra cezasız iptal etme hakkı mevcut.
    3 ay ücretsiz
    18 ay dolmadan iptal etmek istersem de ücretsiz olan 3 aylık abonelik bedeli ve sistem sökme ücreti olarak 120+kdv alınıyor.
    Olası bir hırsızlıkta sistemin bir kısmı veya tamamı tahrip edilirse ücretsiz olarak yenisini getiriyorlar.
    Elektrik kesintisinde sistemi besleyen akünün ömrü bittiğinde ücretsiz olarak yenisiyle değiştirecekler.

    Kullanmaya başladıktan sonra izlenimlerimi de burada paylaşırım.




  • Merhaba,

    Ben de yaklaşık bir senedir PRONET kullanıyorum. Her konuda oldukça ilgililer ve sistem sorunsuz çalışıyor.

    Evimize yakın zaman once Akıllı ev sistemi de kurdum (bahçe kamera, ısı kontrolü, ışık kontrolü). Fibaro altyapısını kullanan systemin tüm bileşenleri birbiri ile Z-wave denen protokolle haberleşiyor.
    Z-wave'in sağlığa neredeyse hiç zararı olmadığını gördüm. Cep telefonu ve Wifi gibi yüksek radyasyon ile kaşılaştırıldığında yaklaşık 500'de 1'i kadar radyasyon veriyormuş.

    Pronet'in de kullandığı protokol anladığım kadarıyla çok zararlıymış (yanlış anlamadıysam 230 Gigaherz sinyaller gönderiyormuş). Fibaro uyku modunda çalışarak sürekli sinyal göndermezken, Pronetin sistemi sürekli çalışıyormuş ve sinyal aralıksız verilliyormuş.

    Evde küçük çocuğunda da olmasından dolayı midem bulandı. PRONET'i iptal edip, kapı pencereleri de Fibaro'nun manyetik sensörleri ile donatmayı düşünüyorum. İhlal algılandığında, Sistem size evdeki sabit hattan 8 numaraya kadar arıyor ve otomatik ses kaydı okuyor.
    PRONET'ten tek farkı, polisi aramıyor olması. Sistem size arayıp haber verdiğinde sizin polisi aramanız gerekiyor. Bu da çok zor olmasa gerek diye düşünüyorum. Ayrıca, sistemin sizi araması da saniyesinde gerçekleşiyor. Pronet'te 1 dakikaya kadar sürebiliyordu.

    Ayrıca, Fibaro'nun sistemi email ile de anlık haber veriyor. İhlal algılandığında evdeki veya bahçedeki tüm kameralardan fotoğraf çekip anında size email gönderiyor. Bu da çok büyük avantaj gibi.

    Sizce PRONET'ten Fibaro Akıllı eve geçmeli miyim? Tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkür ederim...

    Sevgiler...




  • Merhaba arkadaşlar. Bundan yaklaşık 3 ay önce evimize hırsız girdiğinden alarm taktırmaya karar verdik. Fakat taahhüt vs. uğraşmak istemediğimiz için, sistemi nasıl alabiliriz, nerelerden güzel bir güvenlik alabiliriz diye çok araştırdık. Hal böyleolunca pronet,kale,tepe kafadan elendi. Sonra bir arkadaşımız vasıtasıyla JET koruma diye bir şirketle karşılaştık.

    Sistem kısaca şöyle:

    Alarm paneli+1 tane hareket sensörü+ 1 tane kapı magneti+ 2 tane uzaktan kumanda(panik butonu aynı zamanda)+siren toplamda 950 lira verdik. Sistemin en güzel yanı alarm paneline tanıdığınız 5 numarayı herhangi bir tehlike anında en fazla 7saniye içinde arıyor oluşu. Ortada hiç bir aracı yok sistem direkt size bağlı. Üstelik hiç bir şekilde taahhüt vermemize de gerek kalmadı sistem tamamen bizim oldu. 2 aydır sorunsuz bir şekilde kullanıyoruz. Üstelik elektrik kesintileri için aküsü var panelin 24 saat kesintisiz korunma sağlıyor. Taahhüt altına girmek istemeyen arkadaşlar en azından bi bakın derim.




  • Diğerini bilmem ama Pronet ten Uzak durun derim. Sürekli artan faturalar size haber vermeden bitirdikleri kampanyalar, referans çalmalar 3 yıl içinde bir tane şikayete cevap vermezler.

    Sistem çalışıyor Anında arıyorlar insan kendını guvende hissediyor ama sonraları kazıklandıgı hissine kapılıyor muhatap bulamıyor. 3 yıl kullandım kesinlikle pronet i şirket işleyişi bakımından tavsiye etmiyorum



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi havakargo -- 25 Mayıs 2015; 10:40:36 >
  • Kale güvenliğin kullandığı sistemin birebir aynısını (paradox marka) , videofon firmasından 450 liraya aldım. 2 senelik taahhüdüm bitti ve yenilemedim, dolayısı ile son faturam 51 lira olacaktı ki yeni fiyata göre 9 aylık fatura karşılığında sistemi almış oldum. alarm çaldığında otomatik olarak cep telefonlarımızı da arıyor. Zaten güvenlik şirketleride alarm çalınca ilk olarak sizi arıyorlar.

    Kaliteli bir sistem alın ve işi bilene kurdurtun hem cihaz sizin olsun hemde şirketler ile uğraşmayın. Her ay fatura ödemeye bence gerek yok.
  • ucantilki U kullanıcısına yanıt
    merhaba bu konuda bana yardımcı olur musun

    dün akşamda bizim eve hırsız tırmanmış çok şükür girememiş bizde bugün yaptırmaya karar kıldık pronet yada tepe den yaptırıcaktım ama bu yazını gördükten sonra sanırım aylık sabit ödemektense kendim bir kez satın almam daha karlı olur
  • Dr. Aiginas merhaba
    Öncelikle geçmiş olsun.
    Pronet güvenlikte çalışıyorum teklif almak için irtibata geçebilirsiniz

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sek01 S kullanıcısına yanıt
    42 dolar ve kdv gibi bir fiyat aldım açıkcası kendi ev sistemimi kurmam daha uygun geliyor ömür boyu kullanım ile ondan vazgeçtim pronet ten

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Referans ile bu fiyati sifirlayabilirsiniz.
    Ama yinede kendi sisteminizi kuracaksaniz haber alma hizmeti mutlaka alin yoksa sadece oter durur.
    Keyfli kalin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ablam yaklaşık altı senedir pronet kullanmakta oldukça memnunlar. Çok hızlılar, bizzat şahidim. şifreyi yanlış girip birkaç saniyeliğine alarmı öttürmüş olsak bile hemen arayıp kontrol ediyorlar. diğerleri ile ilgili bilgim yok açıkçası ama pronetin hizmetinden ablamların çok memnun olduğunu biliyorum.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.