Şimdi Ara

Ev Güvenlik Sistemi Tavsiyesi (Pronet mi Tepe mi?) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
173
Cevap
7
Favori
120.348
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: prosis_1237

    ARKADAŞLAR SAYGILAR....PRONET GÜVENLİK HİZMETLERİ SİSTEM DANIŞMANIYIM...olayları objektif olarak açıklamaya çalışayım..

    ....öncelikle pronet dünyadaki güvenlik hizmetlerinin piri...ilklerinden türkiyedeyse SİMGE güvenlik bu işin piridir...ama onlar tam kurumsallaşamamış yayılamamışlardır...evvela neden proneti taktırmalısınız onu size sıralayım...

    .......BİZİM ÜLKEMİZDE GÜVENLİK SADECE SOYGUNDAN İBARET ZANNEDİLİR..HANİ O MUHİTTE ÇOK SIK HIRSIZLIK YOKSA GÜVENLİK SİSTEMİNEDE GEREK YOK şeklinde bakılır....yani bu bakış açısını bi silelim 17.yy da insanlar böyle bakıyodu...artık deil...ülkemizde malesefr güvenlik açığı çok büyük bi biçimde allaha emanet yaşıyoruz ve başınıza bi bela gelmedikçe önlem alma gerei duymuyoruz..bu bi gerçeklik..işte pronetin doğum anı bu an arkadaşlar..

    ....HIRSIZLIK....her 3 dakikada 1 ev soyuluyo ve inanın bu daha kötü hale gelecek..hırsızlık maddi ÖZELLİKLE MANEVİ insana zarar veren bi beladır...PRONETİN GENERAL ELEKTRİK YAPIMI OLAN MANYETİK KONTAKLARI PENCERENİZE VE KAPINIZA KURULDUUNDA bırakın kapının pencerenin açılmasını yarım santimlik zorlamada 100 desibellik sirenleri harekete geçirirKİ BU İNANILMAZ Bİ CAYDIRICILIKTIR HIRSIZ AÇISINDAN(inanın hırsızın yerinde olmak istemezsiniz hocam..:0)))hehehe )...VE 15 SANİYE İÇİNDE PRONET ALARM MERKEZİNE DÜŞEN SİNYALLE HEM SİZ ARANIRSINIZ HEMDE POLİS GÜÇLERİ O BÖLGEYE YÖNLENDİRİLİR...!!!!...BU PRONETİN ALTYAPI GÜCÜNDENDİR..ALT YAPIDAN YOKSUN Bİ GÜVENLİK HİZMETİ BEKLENEMEZ...HIZLI OLMAZ GECİKİR...ODA Bİ İŞE YARAMAZ..İŞ İŞTEN GEÇER...PRONET BU KONUDA 1 NUMARA...
    .....YANGIN..:...GENE KUVVETLİ ISI VE DUMAN DEDEKTÖRLERİ SAYESİNDE YANGININ TAA İLK BAŞINDAN SİZ EVDE OLUN YADA OLMAYIN ALGILANIR VE GENE PRONET ALARM MERKEZİNE SİNYAL DÜŞER SİZE AYNEN ŞU ŞEKİL DÖNÜLÜR..'''İYİ GÜNLER ANTRENİZDE KURULU OLAN DUMAN DEDEKTÖRÜNDEN SİNYAL ALDIK EVDE DEİLSİNİZ ZANNNDİYORUZ...İTFAİYEYİ BÖLGENİZE YÖNLENDİRİYORUZ''...mevzu budur arkadaşlar..HIZLI OLACAKSINIZ..PRONETİ PRONET YAPAN EKİPMANLARI VE ALARM MERKEZİ ARASINDAKİ SİNYALİN ÇOK GÜÇLÜ VE HIZLI OLMASI..
    ....GAZ KAÇAI..:...bugün gaz kaçaı insan hayatını afafetmez kombinizdeki en ufak bi baalantı hatası yada bi dejenerasyondan dolayı gaz dışarı çıkarsa dolunduu taktirde ölümle sonuçlanır geç kalınırsa....E KARDEŞİM PRONETİN LPG KARBONMONOKSİT VE DOŞAL GAZI HIZLI ALGILAYABİLEN DEDEKTÖRLERİ SAYESİNDE OLAY BAŞINDAN BİLDİRİLİR VE ALARM MERKEZİ GENE DEVREYE GEÇER...SİZE DÖNÜŞ HIZIMIZ 15 SANİYEDİR..
    ..ACİL SAĞLIK...:.....2 dakikada 1 kalp krizinden ölüm gerçei var ülkemizde...geç kalınırsa ölümle sonuçlanan çok ciddi bi hayati bi sorun...ambulans butonuna basıldıında yada o an butona basacak durumda deilsiniz harici ve cazip fiyatla ekstra olarak alınan KUMANDA YA basıldıında gene pronet alarm merkezine sinyal gider ve size ambulans gönderilir......
    ..PANİK...herhangi bi panik durumunda size yada komşunuza gene bu butonu kullanabilirsiniz...


    VELHASIL ARKADAŞLAR GÜVENDE VE HUZURLU SİZ EVDE OLUN YADA OLMAYIN...YAŞAMAK İSTERSENİZ BU SİSTEMİ EVİNİZE KURDURUN...TATİLDESİNİZ EVİNİZ SOYULMAYA YELTENİLDİ...Kİ BUGÜN HIRSIZ 2 YE AYRILIYO...DIŞ HIRSIZLAR BİDE İÇERDE SİZİ TANIYAN ORGANİZE HIRSIZLAR..HANİ..'''abi 8 numaradaki aysel abla bodrumdaki yazlıına gitti evde 4 tane lcd var..haberiniz olsun..vs''..ŞEKLİNDEKİ HIRSIZLIKLAR..PRONET BU EVDE VARSA KESİNLİKLE KAPIYI AÇMAYI BIRAKIN YADA PENCEREYİ..EN UFAK ZORLAMADA DEVREYE GEÇER SİZE VE POLİS MERKEZİNE DÖNÜLÜR...YÖNLENDİRME YAPILIR...Kİ HIRSIZLIKTA ÖNEMLİ OLAN HIRSIZI CAYDIRMAKTIR BUDA GÜÇLÜ DESİBELDE SİRENLERLE MÜMKÜNDÜR...PRONET BU MEVZUDA DOĞRU SEÇİMDİR BANA DÖNÜN BU KONUDA İSTEYEN OLURSA YADA MEVCUT GÜVENLİK SİSTEMİNDEN MEMNUN OLMAYANLAR...BUARALAR İNANILMAZ GÜZEL KAMPANYASI VAR DÖNÜN KARDEŞİNİZE.. BEN SABRİ NUMARAM 05309771237 ARAYIN SİSTEMLER HAKKINDA YARDIMCI OLAYIM

    :)




  • Pronet resmen kullanıcılarını haraca bağlamaktadır. Bende de var bi tane. İptal etmek istiyorum dedim 250$ istiyorlar. Neyse ne artık vericem parayı iptal edicem.
    Bir de diyorlar ki "İsterseniz başkasına devredin. Hem devrettiğiniz kişi kurulum ücreti ödemez"
    "Ulan ben yandım başkasını da mı yakayım" dedim.

    Kaşınan varsa devredeyim. Bu ay iptal edeceğim.

    Bir de bazılarının pronet propagandası yaptığını gördüm üzüldüm açıkçası. Kardeşim samimi olun. İki kuruş prim alıcam diye milletin günahına girmeyin.

    Başıma gelen bir olayı anlatayım. Ben bunu pronet te yaşadım bilmiyorum tepe de durum nasıldır.

    Bir gün telefon hattını kestim. Bir cihaz bağlayacaktım bir kaç gün kesik kaldı. 2 gün sonra mesaj geldi. "Cihazınızla irtibat kurulamıyor lütfen kontrol edin" mealinde bir şeydi.
    Arayıp sordum:
    -> Kardeşim siz benim alarm sistemimle benim telefon hattım üzerimden mi iletişim kuruyorsunuz?
    - Evet.
    -> Ben bu hattı keseli 2 gün oldu. Daha yeni mi farkediyorsunuz?
    - falan filan birşeyler...
    -> Birisi telefon hattını kestiğinde sizinle (pronet) olan bağlantım kopuyorsa, önce hattı kesip sonra içeri girerse biz bu durumdan komşular aramadığı sürece haberdar olamıyoruz yani??
    - Evet. Ama (bilmem kaç desibel lik) yüksek ses çıkmaktadır. Hırsız duramaz kaçar, herkes duyar haber verirler, falanda filan..
    -> Satışa gelip bana bu detayı anlatmayan arkadaşa benden selam söyleyiniz (Esas söylediklerimi yazamıyorum)

    Ben bu sistemde gsm hattı falan takılı sanıyordum. Mevcut telefon hattımı kullanacaklarını tahmin etmemiştim.
    Ulan tel hattını kestiğimizde bari alarm çalmaya başlasın.
    İletişimi kendi hattınız üzerinden yaptıkları için bedelinin ayrıca sizden çıkacağını söylemiyorum bile.

    Ben alarm 'a karşı değilim. Zaten yine takacağım. Ama pronet yada başka aylık para isteyen firmayla işim olmaz artık.
    Geçen hafta ağabeyimin dükkanına kendimiz kurduk. Maliyeti 600TL civarı. Kurduk bitti. Ömür boyu ücretsiz. İçine ses kaydı yapıyorsun 4 ayrı telefonu sırayla arıyor, sonra polisi arayıp yaptığın ses kaydını dinletiyor.

    Karar sizin tabiki, ben sadece düşüncelerimi paylaşmak istedim.

    Sizin imkanlarınızla sizi haberdar edip, haberdar etme ücretinin yanında ek olarak her ay servis hizmeti istiyorlar :)




  • pronetini kullanıp gerçek yüzünü görenler senle ben gibi kendi sistemlerini alıp kuruyorlar. yazdıkların harfi harfine doğru. aynı konuşmaları bende müşteri hizmetleri ile yaptım zamanında. seni gene 2 gün sonra aramışlar. ben 4 ay sonra aradılar hattınız kesik diye :)
  • yorumlardan anladigim kadariyla pronete hic bulasmayacaksin. tepe ise muallakta tam bilgiye kimse sahip degil en mantlisi disaridan 500 -600 tlye kendiniz sistem taktirip saglam celik kapiniz olsun 300 liraliklardan degil 1500 3000 arasi olanlardan) camlarda korkuluk varsa demirci cagirip saglamlastirin gecen mutahatin yaptigi yuksek girisli daireye hirsiz demirleri dibinden oynatarak cikarip girdi)) saglam kamera ve hareket sistemi doseyin kablosuz ip kameralar bile var. en onemlisi evinizi sigorta yaptirin .bankada kasa kiralayin . pencerelere guvenlik kiliti taktirin. yukarda kac kisinin tel hatti kesilip gunler sonra utanmadan arayip sormuslar boyle firmalara para kaptirmayin cok pimpirikliysenizde ozel guvenlik ve k9 kopegi kapiya koyun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunca görüşten sonra ben hırsız olsam pronetli eve girerim...
    hem parası bol adam muamelesi yapar evde değerli bişey var sanırım hem de benim eve girdiğimi onlar anlayana kadar evde tatil bile yapılır...
    parası olmayan adam pronete vermez (yetkiyi:) gibi duruyor...
  • Ne kadar ilginç değil mi?

    PRONET kullanıcıları sürekli ne kadar pişman olduklarını ve memnun olmadıklarını yazıyorlar, arada PRONET'in primle çalışan temsilcileri telefon numaralarını da eklemeyi unutmadan büyük harflerle ''söylenenlere aldanmayın, pronet dünyada bir numaradır, bu kadar insan aptal mı canım?'' diye yazıp kayboluyorlar. :))

    Lütfen bu tarz firmalardan uzak durun, çevrenizi de uyarın. çılgın pazarlama stratejilerinin arkasında çok ailenin ahı vardır, satışdan başkası da pek umurunda değil bu adamların.

    Ankara'da uzun yıllardır SİMGE Güvenlik abonesiyim. Çok olay yaşadık (çok şükür hiç biri hırsızlık v.b. değil, hep şapşal hatalarımız, yemek yakıp duman dedektörü öttürmek gibi) Kesinlikle tavsiye ederim, hatta aboneniz Bağlıca'dan Kıvanç Bey tavsiye etti deyin, indirim isteyin :)

    Saygılar,




  • merhaba:
    Pronet in kablosuz cihazlari ile ilgili saglik yonunden bilgisi olan var mi acaba ?
    Tesekkurler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tepe güvenlik aboneliğini yaptırdım 24 ay tahahütle 50 tl ilave istediğim ürünlerin parasını ayrı olarak ödedim..onada taksit yaptılar..24 ay sonunda ürün benim olacak en güzel yanı bu zaten...tek sıkıntı 24 ay sonunda izlemeden çıksam ürün kendi cep telefonumuzu arıyormu die sorduğumda arama yapmıyor ..ilave aparat takmalısınız kablosuz olanlar arama yapöıyor diyerek kaçamak cvplar aldım..biraz araştırdığımda bu cihazı satan firmalara sorduğumda arama kesinlikle yapıyor diyorlar..acaba sözleşme sonunda bu ayarları yapabilmemiz için mühendislik şifresini mi vermeyecekler bize..
  • Amma kötülenmiş bu pronet burada. Tepe ve diğer firma çalışanlarımısınız düşünür oldum. Zaten almış olduğu hizmetin kötü olduğunu düşünen kendini hemen internet sayfalarına atıyor veriyor veriştiriyor. Pronetin kullanıcı sayısı baz alındığında fake şikayetleride göz önünde bulundurursak şikayet sayısı bence çok azdır. Hiç bir firma da işini 4 -4 lük yapamaz. Başarı oranı %95 üzeriyse mükemmele yakındır.

    Ben proneti kablosuz kullanıyorum. Deneme amaçlı bir kaç kez işlem yaptım anında sizi arıyorlar. GPRS baağlantısında sorun olunca da anında cep telefonunuza mesaj geliyor. 3 gün sonra 2 ay sonra arıyorlar diyenler sallamasın.
  • cevap verenlerin %95'i 3-5 mesajı olan fakeler.

    ama ben pronet'e güvenmiyorum.

    zaten fayda/maliyet açısından da karlı değil.
    5 cam ve 1 kapı için 49U SD+KDV dedi artı 210USD kurulum ücreti çekti

    en iyisi aylık ödemesi olmayan bağımsız bir sistem
  • quote:

    Orijinalden alıntı: roxy34

    Amma kötülenmiş bu pronet burada. Tepe ve diğer firma çalışanlarımısınız düşünür oldum. Zaten almış olduğu hizmetin kötü olduğunu düşünen kendini hemen internet sayfalarına atıyor veriyor veriştiriyor. Pronetin kullanıcı sayısı baz alındığında fake şikayetleride göz önünde bulundurursak şikayet sayısı bence çok azdır. Hiç bir firma da işini 4 -4 lük yapamaz. Başarı oranı %95 üzeriyse mükemmele yakındır.

    Ben proneti kablosuz kullanıyorum. Deneme amaçlı bir kaç kez işlem yaptım anında sizi arıyorlar. GPRS baağlantısında sorun olunca da anında cep telefonunuza mesaj geliyor. 3 gün sonra 2 ay sonra arıyorlar diyenler sallamasın.



    foruma üye olup ilk mesaja bakın :) 2 ay sonra aradığı tamamen doğru. sırf telefon faturası yüzünden tam 1 sene kendim telefon hattını kesip kullandım proneti. 1 sene içinde kesik hat yüzünden beni sadece 2 kez aradılar. sağladıkları güvenlik bu işte :)




  • Pronet'i 5 ay kadar kullandim ve iptal etmek istiyorum. Umarim zorluk cikarmazlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bizede dün biri geldi..tencere tava satan tipler gibi..bgüne randevu verdim..ama yazılanları ve şikayetvarı okuduktan sonra sanırım pronetten uzak duracağım..bir arkadaşım neotech kullanıyor..tavsiye eder misiniz?

    birde evi sigortalatsak daha karlı olmaz mı? bu alarmcılar çok yüksek fiyat çekiyorlar bence..hadi işyerlerini anlarımda ev için daha uygun fiyatlar olmalıydı..

    fiyatlandırmanın dolar bazında yapılması ve KDV hariç fiyat verilmesi ayrı bir sinir konusu..sırf bu yüzden bile sistemden soğudum
  • oprema kullanıcısına yanıt
    Alarm olayı sadece caydırıcı birşey...yoksa milyondolarlık evlerin de alarmları var ama yine de soyuluyorlar...
    Konut sigortasını tavsiye ederim en azından zararınızı tazmin edebileceğiniz bir muhattabınız olur...
    tabi doğru teminatların olduğu ucuz olsun diye kuş kadar bırakılmış poliçelerden uzak durmak gereık
  • roxy34 kullanıcısına yanıt
    Ben tepe yada diğer firmaların çalışanı falan değilim. Ben yandım başkası da yanmasın diye yaşadığım olayı anlattım.

    "Kötü hizmet alan hemen internet sayfalarına atıyor kendini" falan demişsiniz. Ben olay buraya gelene kadar kaç kez görüşme yaptım. İnternet sayfalarında yaptıkları rezilliği yazacağımı kendilerine de ilettim. Sizin memnun olma sebibiniz henüz sorun yaşamadığınızdandır.

    "Beni iki gün sonra aradılar" demiştim buna da "sallama" demişsiniz. Bunu denemesi çok kolay. Kesin telefon hattınızı ve alarm sisteminizi bir takip edin. Herhangi bir ikaz da bulunuyor mu sistem. Alarmın çalmasını geçtim bir ikaz lambası dahi yanıyor mu "hat kesildi" diye?

    Ayrıca pronetin bu durumdan haberdar olup size haber verme süresini de bir kenara not alın. Ben 2 ay olayını bilmiyorum ama 2 gün sonra dönüş yaptıklarını biliyorum. Yaşadığım olay bu. Nasıl kanıtlamamı isterseniz söyleyin, o şekilde kanıtlayayaım. İnanmak istemediğiniz sürece ne desem boş gerçi.

    Mesajı yazdığımda iptal etme sürecine yeni girmiştik. Sonra bir çalışan ziyaretime geldi. Sizler resmen insanları dolandırıyorsunuz diyorum ama gelen kişi hala beni ikna etmeye çalışıyor. Bu nasıl bir inat anlamadım gitti. 250$ bir de 50$ sökme bedeli adı altında ödeme yaptım. He bu arada ben cihaz benim olacak, bu parayı o yüzden veriyorum sanıyordum ama cihazı da aldılar.

    Meğer pronet e bulaşarak dertsiz başıma dert açmışım. Ben bunu geç anladım. Ama gayet iyi anladım.

    Bu saatten sonra isteyen istediği sistemi taktırsın. Pronet hakkında sorusu olan varsa bana sorabilir. Diğer firmalar hakkında bir fikrim yok. Pronetin çalışma mantığını iyice öğrendim. Aslında bir sürü şey öğrendim. Neyse...

    Saygılarımla.




  • ARMED GÜVENLİK SİSTEMLERİ
    Günde 1 TL'ye evinizi daha güvenli hale getiriyoruz.
    Hırsızlık, doğalgaz ve yangın alarmlarımız sadece Günde 1 TL'ye üstelik Alarm takip merkezimizden de yaralanabilir siniz.
    Detaylı Bilgi için: 444 6 911 yadahttp://www.armedguvenlik.com/ linkinden ulaşabilir siniz.





  • quote:

    Orijinalden alıntı: oprema

    bizede dün biri geldi..tencere tava satan tipler gibi..bgüne randevu verdim..ama yazılanları ve şikayetvarı okuduktan sonra sanırım pronetten uzak duracağım..bir arkadaşım neotech kullanıyor..tavsiye eder misiniz?

    birde evi sigortalatsak daha karlı olmaz mı? bu alarmcılar çok yüksek fiyat çekiyorlar bence..hadi işyerlerini anlarımda ev için daha uygun fiyatlar olmalıydı..

    fiyatlandırmanın dolar bazında yapılması ve KDV hariç fiyat verilmesi ayrı bir sinir konusu..sırf bu yüzden bile sistemden soğudum

    ARMED GÜVENLİK SİSTEMLERİ
    Günde 1 TL'ye evinizi daha güvenli hale getiriyoruz.
    Hırsızlık, doğalgaz ve yangın alarmlarımız sadece Günde 1 TL'ye üstelik Alarm takip merkezimizden de yaralanabilir siniz.
    Detaylı Bilgi için: 444 6 911 yadahttp://www.armedguvenlik.com/ linkinden ulaşabilir siniz.





  • pronet başvurusu yapmıştım, daha eve bağlanmadan bu yazıları okudum. iptal ettirme kararı aldım ancak ettirmedim. nasıl olsa 14 günlük yasal sürecim var dedim. ip..liğine sırf uğraşsınlar diye taktırdım, 4-5 gün sonra da iptal ettirdim, başvuruda alınan 100 dolarımı da iade etmek zorunda kaldılar. bi grup oluşturalım devamlı böyle yapalım uğraşsın dursun dolandırıcılar :D
  • ben evakilli dan güvenlik aldım adamlar aşmış
  • Pronet sistem danismaniyim takildiginiz noktalarda soru sorabilirsiniz 0541 306 54 19

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.