Şimdi Ara

Ev Güvenlik Sistemi Tavsiyesi (Pronet mi Tepe mi?) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
172
Cevap
7
Favori
120.376
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Siz kablosuz sistemi 29 liraya iyi almışsınız gerçekten, sanırım bir önceki kampanyayı falan yakaladınız, çünkü şimdi yapılan kampanya da 49,90 lira olduğu söyleniyor.

    Kampanya kapsamında oluşturulan paketler:
    1- Alarm İzleme Merkezi Aboneliği: 12 ay taahhüt karşılığında aylık 29,90 TL.
    2- Kablolu Paket Ev Güvenlik Sistemi: 24 ay taahhüt karşılığında, aylık 49,90 TL. + 49,90 TL. peşinat
    3- Kablosuz Paket Ev Güvenlik Sistemi: 24 ay taahhüt karşılığında, aylık 49,90 TL. + 49,90 TL. peşinat
  • benim taahütüm geçenlerde bitti yani 2 sene önceki bir kampanyaydı...
    ve cidden ucuza almışız demekki...
    tabi şu an sisteme bağlı kalma ücreti olarak yine 30 lira ödemeye devam ediyoruz :)
    başlarken sisteme bağlı kalma ücreti cüzi bir rakam diyorlardı...çokta cüzi değil:(
  • Emre Bey, tepe güvenliğin taktığı sistem sizin oldu ise, sadece sisteme abonelik Kale güvenlikte 19,90 lira. 30TL ile arasında iyi bir fark var ben bir araştırın derim. @ekksl6
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ucantilki

    Emre Bey, tepe güvenliğin taktığı sistem sizin oldu ise, sadece sisteme abonelik Kale güvenlikte 19,90 lira. 30TL ile arasında iyi bir fark var ben bir araştırın derim. @ekksl6



    evetsistem artık benim...zamanında proneti seçmeme sebebim sistemi satmamasıydı..
    kale için bi araştırma yapayım...yılda 120 lira cepte demek olur benim için...
    Kale güvenliği test ettiniz mi?
    alarmı çaldırmayı denediniz mi? arıyorlar mı? hızları ne aşamada?
    misal ben eve benden hariç biri gideceği zaman tepe güvenliği arayıp şifrem ile alarmı kapattırabiliyorum...
    veya alarmı kurup kurmadığıma emin olmadığımda arayıp alarmın ne şekilde aktif olduğunu öğrenip gerekirse telefonla aktifleştirebiliyorum...




  • quote:

    Orijinalden alıntı: ekksl6

    quote:

    Orijinalden alıntı: ucantilki

    Emre Bey, tepe güvenliğin taktığı sistem sizin oldu ise, sadece sisteme abonelik Kale güvenlikte 19,90 lira. 30TL ile arasında iyi bir fark var ben bir araştırın derim. @ekksl6



    evetsistem artık benim...zamanında proneti seçmeme sebebim sistemi satmamasıydı..
    kale için bi araştırma yapayım...yılda 120 lira cepte demek olur benim için...
    Kale güvenliği test ettiniz mi?
    alarmı çaldırmayı denediniz mi? arıyorlar mı? hızları ne aşamada?
    misal ben eve benden hariç biri gideceği zaman tepe güvenliği arayıp şifrem ile alarmı kapattırabiliyorum...
    veya alarmı kurup kurmadığıma emin olmadığımda arayıp alarmın ne şekilde aktif olduğunu öğrenip gerekirse telefonla aktifleştirebiliyorum...



    Evet sistemi iki kere çaldırarak test ettim, ilkinde ilk 1 dakika da diğerinde 1,5 dakika içinde geri dönüş oldu. parolamı sorarak onay alıyorlar ve şifre ile sistemi durdurduğumu herhangi bir sorun olup olmadığını soruyorlar.. Diğer söylediklerinizi bilmiyorum ama sistemi şifre ile kapattığımı anladıklarına göre diğerlerini de yapabilirler herhalde. Ben açıkçası memnun kaldım bu aralar baya güvenlik şirketi çıktı açıkçası eçenekler çoğaldı kale güvenliğin arkasında kale kilit olunca güven veriyor açıkçası.




  • kale güvenlik henüz yeni.. eğitim müdürleri alper bey pronetten ayrılıp geçmiştir. kale firmasının izlediği yol, çalışma prensibi pronetle birebirdir... ama kendi ağzınızla söylüyorsunuz ilkinde 1 dk ikincisinde 1,5 dakika içinde döndüler.. o süre zarfında hırsılıklar olur.. 3 dk da koca büfenin sigara rafını indiriyorlar. ben 2 yıldır pronet güvenlikte çalışıyorum. pronetin geri dönüş süresi 30sn altında. 15 sn de de aradığı olur 25 sn de de. ama 30 sn üstüne çıkmıyor bu istatistik. e tabiki aldığınz hizmete görede para ödüyorsunuz. değişik benzetmeler yapmam mümkün.. hızlı araba yavaş araba gibi. net bilgiler vereyim okuyanların kafasında soru işareti kalmasın..

    SÖZLEŞMELER 24 AY TAAHHÜTLÜDÜR..!!!

    ABONELİK SÖZLEŞMELERİNDE TAAHHÜT YENİLEMEK İSTEMEYEN KULLANICILAR 4 AY ÖNCESİNDEN HABER VERMEK ZORUNDADIR. AKSİ HALDE TAAHÜT DOLUM SÜRECİNDE OTOMATİK OLARAK YENİLECEKTİR. ( ZATEN KİRALAMA MANTIĞIDIR. KİRALIK EVDE OTURANLAR BİLİR. EVDEN ÇIKACAGINI 3 AY ÖNCESİNDEN SÖYLEMİYOR MUSUN ?? SÖYLÜYORSUN. YANİ YABANCI DEĞİLSİN ASLINDA BU UYGULAMAYA.. )

    SÖYLEDİĞİMİZ TUTAR VE RAKAMLARIN HEPSİ +KDV OLARAK HESAPLANIR. 40$+kdv GİBİ..

    ABONELİKLERDE CİHAZLAR PRONET GÜVENLİĞE AİTTİR.. SÖZLEŞME BİTİMİNDE KULLANICI TAAHHÜTÜ UZATMAZ İSE CİHAZLARI SÖKER. AYRICA SÖKÜM BEDELİ OLARAK DA 120$ ALINIR. ( sen bu sistemi ihtiyacın oldugu için mi alıyorsun ? yoksa 2 yıl kullanıp bırakmak için mi ? önce buna karar vermelisin ... ))

    24 AY ÖNCESİNDE HİÇ BİR SEBEP GÖSTERMEKSİZİN TAAHHÜTÜ BOZAN KULLANICILARA 250$ CAYMA BEDELİ + 120$ SÖKÜM BEDELİ YANSIR. ( 4 AYLIK KULLANIM BEDELİ DEĞİL...!! ) not: geçmil dönem ödemeyen faturaları var ise tabiki onlarıda tahsil eder.

    CİHAZLAR SATILMIYOR DENMİŞ.. HAYIR SATILIYOR. AMA DANIŞMANIN İŞİNE GELMİYOR TABİ Kİ.. ÇÜNKÜ DANIŞMAN HER ZAMAN ABONELİKTEN DAHA ÇOK PARA KAZANIR. BİRDE PRONETİN GENEL MÜDÜRLÜĞÜNE BAĞLI DANIŞMAN DEĞİLDE BAYİ OLAN,YANİ ÇÖZÜM ORTAĞINA BAĞLI BİR DANIŞMAN İLE KARŞILAŞMIŞSANIZ ONLARIN SATMA YETKİLERİ YOK.. O YÜZDEN SATAMIYORUZ DERLER..

    BİZ İSTEYENE SATARIZ.. İSTEYENE ABONELİK SUNARIZ.. TABİ Kİ YENİ FİRMALAR TÜRÜYOR.ÇÜNKÜ BU BİR İHTİYAÇ ARTIK. HER GÜN HIRSIZLIK YAŞANIYOR. PRONET GÜVENLİK OLARAK BİZ SADECE AVRUPA YAKASINDA HER GÜN 100 YENİ ABONE KAZANIYORUZ. BUNLAR BİREYSEL OLAN. KAFANIZI NEREYE ÇEVİRİRSENİZ GÖRECEĞİNİZ ALARM PRONETİN.. 6 ADET BANKA KORUYOR BU FİRMA. SAYISIZ AVM VE İŞ YERİ. BU PAHALI OLDUĞUMUZ İÇİN DEĞİL. KALİTELİ OLDUĞUMUZ İÇİN.. 750 MİLYON EURO LUK BİR DEĞERİ OLAN FİRMAYI KONUŞUYORUZ. KIYASLARININ ONA GÖRE YAPMANIZDA FAYDA VAR.

    SON OLARAK

    PAHALI MIYIZ ? EVET PAHALIYIZ.. AMA NEYE GÖRE PAHALIYIZ ? TEPE ? KALE ? X ? Y ? EVET PAHALIYIZ.. AMA KALİTE İÇİN YETERİNCE UYGUNUZ.. ORTALAMA GELİRLİ AİLELERİ DE İÇİNE ALDIĞIMIZDA HER EVDE İNTERNET OLDUĞUNU DÜŞÜNÜRSENİZ.. VE İNTERNETTE 50 LİRA ÖDÜYORKEN. VE 24 SAAT O ÖDEDİĞİNİZ PARANIN KARŞILIĞI OLAN İNTERNETİ KULLANAMIYORKEN. AYLIK 65-70 TL ARASI GÜVENLİK HİZMETİNE PAHALI DİYEN ZİHNİYET ? BİZİMLE ÇALIŞMASIN.. GÜNDE 2 PAKET SİGARA İÇİP GÜNDE 2 LİRA KENARA KOYSA ALARM SİSTEMİNİN BEDELİ ÇIKACAK OLAN KİŞİ.. PAHALI DİYORSA.. BİZDEN HİZMET ALMASIN.. TOK SATICI MIYIZ ? BİZ SATICI DEĞİLİZ.. BİZ DANIŞMANIZ. BİZE GÜVENLİKLE ALAKALI BİLGİ DANIŞIRSINIZ.. BİZ SİZİN EVİNİZİ YADA İŞ YERİNİZİ RİSKİNE GÖRE BELİRLER BİR FİYAT ÇIKARIRIZ. SATIP GİTMEYİZ.. SATTIKTAN SONRA DA SİZİNLE İRTİBAT HALİNDE OLUR İHTİYACINIZ OLDUĞUNDA YARDIMCI OLURUZ. BİZ PRONETİZ.. EVİME PRONET YAPTIRDIM DİYİP '' SELPAK '' GİBİ ALGI OLUŞTURAN BİR FİRMAYIZ. BİZİM İŞİMİZ GÜVENLİK.. KAPI YAPIP PEŞİNE PAZAR VAR DİYE ALARM İŞİNE GİREN FİRMA DEĞİLİZ.. BİZ SADECE GÜVENLİK HİZMETİ VERİYORUZ. BİLGİ ALMAK İSTEYEN OLURSA İRTİBAT NUMARAM :

    0 5 30 96 1 86 84

    MUSTAFA KARALI




  • avrupa yakasında 100 yeni abone kazanıyoruz derken kazıklamak için ağımıza düşürüyoruz demek istediniz sanırım. zorla kapılara gelip üyelik yapmaya çalışıyorsunuz. istemiyoruz denilmesine sağmen günlerce telefonla, kapıya gelerek rahatsız ediyorsunuz.söküm bedeli diye 120$+ kdv diyorsunuz. müşteri üstünüze çıkarsa bu tutar 50$+kdv oluyor (altı üstü 4-5 kablo sökmenin nesi 50 dolarsa artık?)

    4 ay öncesinden iptal başvurusu yapmaya çalışıyorsunuz ama sizi kaale alan olmuyor. bağırış,çağırış ile zar zor iptal talebini işleme aldırıyorsunuz ama maksimum 10dk sonra yetkili diye adlandırılan biri tarafından aranılıp zorla bu işlemi iptal etmeye zorlanıyorsunuz ve iptal ediyorlar siz onaylamasanız bile. tekrar arayıp iptal talebi yaptığınızda işleme almamak için binbir türlü takla atıp, şu modülü ücretsiz verelim, şu kadar süre bedava kullanın gibi binbir türlü bahane ile insanı meşgul ediyorsunuz.

    herşey abone kazanana kadar. kazandıktan sonra size ulaşmak imkansız. satış elemanlarınız her nedense işlem bittikten sonra işten çıkarılıyor. merkeze ulaşıp bana sözleşme yaparken bunu söylemediler dediğinizde " satış elemanımız size yalan söylemiş, kendisini işten çıkardık" demeyi çok iyi biliyorsunuz.

    sabit bir fiyatınız yok. kime ne kadar tutturursak o kadar karlıyız mantığınız var. ben aylık 30 dolar öderken aynı sisteme sahip üst komşum 50 dolar ödüyor ne hikmetse. 3 kuruşluk alarm sisteminiz için dünyanın parasını alıyorsunuz. alarm izleme merkezinizin sinyal alamadığında haftada 1 bilemedin 2 adet sms atarak sinyal alamıyoruz demesi. 6 aydır telefon hattım kesik ama sinyal alamıyoruz diye sadece 1 kere arandım. bu da ne kadar güvenilir bir sisteminizin olduğunun kanıtı.

    sadece adınız var kısaca piyasada. bilmeyenler gidip abone oluyor işte. zaman içinde benim gibi işin gerçeğini öğrendikçe sizden kurtulmaya çalışıyorlar.

    kurtulmakta kolay değil tabi böyle bir firmadan. 2 yol var sadece. biri içerden birini bulmak diğerini de kurtulmak isteyenler netten araştırırsa bulurlar zaten benim gibi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FelixCrail -- 31 Mayıs 2013; 22:44:22 >




  • Evet pronet türkiye de güvenlik konusunda en önde gelen firma buna itirazım yok tabi, neden tercih etmedim 1. sebep benim bütçemi aşması ayrıca telefonda fiyat konusunda bilgi almak istediğimde bana eve gelip bilgi vereceklerini söylemeleriydi. zaten eve 2 firmadan gelmişlerdi iki güvenlik firması da ekstra 4 kapı manyetiği ve 1 adet pır göz'e ihtiyacım olduğunu belirtti. yani evin neye ihtiyacı olduğunu zaten öğrenmiştim ama pronet kesinlikle telefonda bu şekilde fiyat bilgisi vermedi ve üye olmak istiyorsan ol gibi bir yaklaşım içindeydi. bende bu sebeple kale güvenliği tercih ettim, tabi daha sonra pronet elemanları habire beni aradı oda ayrı mesele.
  • Arkadaşlar PRONET te Sistem Danışmanıyım.İsmim Orhan

    Üşenmedim tek tek tüm yorumları okudum..

    Birde PRONET gerçeğini benden dinleyin;

    1.PAHALIMIDIR?

    Evet benzerlerine göre fiyat farkı vardır ama adı üstünde benzerlerine göre.çünkü hiç bir kıyaslanan firma tüm iyi özellikleri birarada barındırmak bakımından PRONET in yakınına bile yaklaşamaz. kimisi biz ucuzuz der,ek fiyat çıkartır,kimisi biz ucuzuz der,sistemdeki cihazları arıza verir,kimisi biz ucuzuz der,çağrı merkezi etkin değildir.kimisinin teknik servisi yetersizdir vs..

    pazarın şu an %60 hakimii. sizce %60 kişi PRONET i pahalı olduğu içinmi seçiyor !!!! yoksa bi bildiklerimi var ?

    bildikleri ve bilinmesi gerekenler şunlardır

    1.pronet in güvenlik sektöründe yaklaşık 20 yıllık tecrübesi var
    2.eğitimli ve tecrübeli alarm merkezi ve müşteri temsilcileri var. (yani alarm sinyallerine avrupa standartlarının üzerinde bir hız ile dönüş yapıyor).
    3.cihaz ekipmanları kalitelidir. (dsc ve general electirics ile çalışırlar) biri kanada biri amerika dan ithal edilir

    UNUTMAYIN...UCUZ ETİN YAHNİSİ TEZ BOZULURMUŞ!!..

    2.MÜŞTERİ MEMNUNMU ?

    kimi arkadaşlar yazmış. bilmem ne sitesinde şu kadar şikayet var diye.. tabi ki olacak,çünkü abone sayısı o kadar fazlaki doğal olarak memnuniyetsizliğini dile getirenlerin sayısı çokmuş gibi görünüyor ama ya geride kalan memnun müşteri sayısı kaç ? % 92 müşteri memnuniyeti gerçekten yüksek bir rakam

    SORUN YAŞAYAN ARKADAŞLARIN BAHSETTİĞİ GİBİ;geçmişte sözleşme şartlarını tam olarak müşteriye belirtmeyen çalışanlar olmuş ancak bu firmayı kötülemek için temel bir sebebepmi? Bunu yapan kişileri tespit edip zaten iş akitlerini bir bir fes etti PRONET. Bu da müşteri memnuniyetine ne kadar değer verdiğini gösterir aslında


    3. NEDEN SATMAZLAR KİRALARLAR?

    genelde ürün satılmaz kiralanır(sebebi ürün fiyatlarının yüksek olması ve kişi ürünü alsa bile bir kaç yıl sonra teknololik açıdan elindeki ürünün yenisi çıktığında ürün müşterinin elinde atıl bir şekilde kalır. PRONET müşterisini düşündüğü için ürünü satmaz

    4.NEDEN TL DEĞİLDE DOLAR ÜZERİNDEN ??

    abonelik sistemi vardır.müşteri dolar üzerinden aylık para öder ve ödice tutar dolar bazında sabittir.yıllık artış olmaz. PRONET eğer tl üzerinden müşterisinden abonelik ücreti alsaydı yıllık bazda enflasyon oranı üzerinden zam yapması gerektiğinden, müşteri zarar ederdi. (örneğin kısaca 2009 da 35 usd 64 tl iken PRONET 35 dolar vermeyin 64 tl alalım deseydi ve tl üzerinden işlem yapsaydı,yıllık enflasyon bazında müşterinin bugün itibari ile ödemesi gereken aylık abonelik bedeli 84 tl olacaktı , oysaki bugün 35 dolar yaklaşık 74 tl dir. müşteri her durumda kar dadır.

    daha fazlasını AMA TAMAMEN DÜRÜSTÇE VE TÜM AYRINTILARIYLA(giriş/cayma//taahhüt/ ve varsa çıkış bedelleri v.s) öğrenmek istiyorsanız orhan: 0533 956 75 81 veya 0544 247 30 97 nolu numaramdan yüz yüze randevu ile anlatabilirim

    amacım kimsenin ürününe kötü demek değil. sadece PRONET in topyekün gerçekten kaliteli bir güvenlik hizmeti verdiğinin bilinmesi.saygılar




  • necromencerr N kullanıcısına yanıt
    3. NEDEN SATMAZLAR KİRALARLAR?

    genelde ürün satılmaz kiralanır(sebebi ürün fiyatlarının yüksek olması ve kişi ürünü alsa bile bir kaç yıl sonra teknololik açıdan elindeki ürünün yenisi çıktığında ürün müşterinin elinde atıl bir şekilde kalır. PRONET müşterisini düşündüğü için ürünü satmaz

    ben 2 yıldan fazla pronet kullansam 2-3 yıl sonra teknoloji gelişti diyip bana ücretsiz yeni cihaz mı getireceksiniz?
    veya ben abone oldum ve 3 sene sonra sonlandırdım aboneliği...siz benim evimden cıkan cihazları çöpe mi atıyorsunuz? hayır birinin evine yine takıyorsunuz ve teknoloji gelişti denmiyor.

    ben proneti hiç samimi bulmadım. Adamına göre muamele yapıp evin durumuna eşyaların durumuna müşterinin gelir seviyesine ve kazıklanma potansiyali olana bildiğiniz aacımıyor.
    belli bir standardı olmadan tutturabildiğine tutturabildiği sistemi çakıyor.

    Firmanın pazarın bi çoguna sahip olma sebepleri dediğiniz gibi satış elemanlarının üstünlüğü ve malesef firmaların gözünü boyamanızdan kaynaklı...nasılsa korunma bedelini bir şekilde vergiden düşüyorlar..

    ha bir de yukarıda alarm çaldığında müşteriye dönülme hızlarından bahsedilmiş.
    alarm anında çalıyor ve hırsıza asıl etki eden devreye giren siren...hırsız zaten ev sahibinin ve polisin anında gelemeyeceğini asıl tehlikenin sireni duyan duyarlı insanlar olduğunu biliyor.
    12-30-45 saniye hızlı olmak bişeyi değiştirmiyo



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ekksl6 -- 15 Haziran 2013; 12:38:09 >




  • Arkadaşlar, Kale güvenlik ile ilgili bir durumu düzeltmek istiyorum, sistemi kullandıkça bir hatamı anladım şöyleki alarm çaldığında (ki ben bilerek çaldırdım) geri dönüş süreleri 1 yada 1,5 dakika olarak belirtmiştim daha önce.

    Bir kaç kez sistemi gece aktif hale getirdiğimde, ve interneti açık bıraktığımda sistemin sabah TBL (anlık iletişim hatası) verdiğini panelde gördüm, bu durumu kale güvenliğe aktardım kendileri gelip sistemi incelediler ve adsl ve telefonun ayrı katlarda olması ve splitter kullanmamam nedeni ile bu problemi yaşadığımı belirttiler neyse telefon ve adsl i aynı yere alarak splinter ile ayırıp durumu düzelttik. şimdi TBL hatası almadığım gibi alarmı çaldırdığımda geri dönüş çok kısa zamanda oluyor, şöyleki geçen gün 15 saniye içinde aradılar.
  • Ben de geçen hafta alarm taktırdım. Alışkanlığımdır özellikle böyle uzun vadeli sözleşme imzalamam gereken hizmetlerde sikayetvar.com'a bakarım.
    Pronet hakkında okuduklarım beni rahatsız etti. Üstelik kapı kapı dolaşıp uyguladıkları saldırgan pazarlama girişiminden dolayı zaten soğuk bakıyordum.
    Tepe Güvenlik'le iletişime geçtim. Telefon edişimin hemen ertesi günü gelip kurulumu yaptılar. Sistem sorunsuz çalışıyor.
    Kullanım sürecim henüğz 1 haftada olduğu için tavsiye etmem doğru olmaz ama Pronet'e alternatif arayanlar için iyi bir seçenek diye düşünüyorum.

    Diğer yazılanlara göz gezdirdim şimdi de @mustafakarali Pronet madem bu kadar burnundan kıl aldırmayan bir firmanın kapı kapı dolaşan elemanları neden
    en leş tencere tava satıcısından bile daha ısrarlı satış yapma konusunda. İlgilenmiyorum sözünü neden bir yanıt olarak kabul etmiyorlar?
    "Bakın ilerde evinize hırsız girdiğinde pişman olursunuz" benzeri yanıtlarla insanın gözünü korkutuyorlar.
    Geçen hafta bilgi almak için aradığım satış temsilcisine "gerekirse ben sizi ararım sizin beni aramanıza gerek yok" dememe rağmen neden gün aşırı telefonum aranıyor.
    Pronet hakkında şikeyetvar.com'daki şikayetler müşteri sayısının kaçta kaçını gösteriyor olursa olsun vahim şikayetler. Neyse ki yazdıklarınızdan şirketin tavrı ortaya çıkıyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nebube -- 15 Temmuz 2013; 18:13:46 >




  • @necromencerr

    Dediklerinize ailecek gulduk! Pronet i bilmiyoruz sanki.
  • necromencerr N kullanıcısına yanıt
    arkadasım 96 yılından beri bu sektörde olan bi kişi olarak cok guldum ben 96 yılındada cadx panel kuruyordum simdide kuruyorum ve bu cihaz hiç degişmedi butun ozellikleri aynı
    en fazla 30 sn pronet arar diyosun alarmın calması sistemin merkezi arayıp sinyali monitöru dusurmesi oporotor arkadasın aramaya gecmesi zaten en az 30 sn alır

    bende kiralama ve satıs yapan biri olarak sistemi her zaman kiralamak isterim cunku musteriden bi kere para almak nerde her ay duzenli para almak nerde kiralama cok karlı

    burdaki arkadaslara nacizane tavsiyem cin malı olmayan bir urun ki 4 tanedir cadx, dsc crow veya paradox bunlardan taktırıp isterseniz bir merkeze isterseniz merkeze ekstra para odemem derseniz direk cep telefonuna yonlendiren bi sistem kurdurmalarıdır

    ayrıca pronetin diger herhangi bi firmayla merkez olarak hiç bir farkı yoktur
  • quote:

    Orijinalden alıntı: vipervoles

    arkadasım 96 yılından beri bu sektörde olan bi kişi olarak cok guldum ben 96 yılındada cadx panel kuruyordum simdide kuruyorum ve bu cihaz hiç degişmedi butun ozellikleri aynı
    en fazla 30 sn pronet arar diyosun alarmın calması sistemin merkezi arayıp sinyali monitöru dusurmesi oporotor arkadasın aramaya gecmesi zaten en az 30 sn alır

    bende kiralama ve satıs yapan biri olarak sistemi her zaman kiralamak isterim cunku musteriden bi kere para almak nerde her ay duzenli para almak nerde kiralama cok karlı

    burdaki arkadaslara nacizane tavsiyem cin malı olmayan bir urun ki 4 tanedir cadx, dsc crow veya paradox bunlardan taktırıp isterseniz bir merkeze isterseniz merkeze ekstra para odemem derseniz direk cep telefonuna yonlendiren bi sistem kurdurmalarıdır

    ayrıca pronetin diger herhangi bi firmayla merkez olarak hiç bir farkı yoktur

    merhaba,
    bende 2 senedir tepe güvenlik var, süresi bitmek üzere, bittikten sonra sistemi cep telefonunu arayacak şekilde kendim ayarlayabilir miyim? Artık ayda 30-40 tl ödemek istemiyorum boşuna




  • slm.ilk önce bu benim ilk mesajım.bu forumda yeniyim :). herneyse tepeyi bilmiyorum ama ben pronet kullandım.sakın kullanma derim.hizmeti iyi fakat çok düzenbazlar.
  • Merhaba arkadaslar ben de baglattim eve gecen gun hirsiz girdigi icin. Montaj bitti bugun ama arastirmama gore pronetten kaziklanmayan yok sanirim. Dedigim gibi montaj yeni bitti, iptal eyme sansim var mi ? (Cok ucret odemeden)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • -w K- - kullanıcısına yanıt
    7 gün içinde iptal kaydı açtırırsan herhangi bir ücret ödemeden iptal ettirebilirsin veya 7 gün geçtiyse sistermi başka birine devredip devrettiğin kişi 7 gün içinde sözleşmeden cayma hakkını kullanırsa yine para ödemezsiniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sealth -- 12 Ekim 2013; 13:22:04 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sealth

    7 gün içinde iptal kaydı açtırırsan herhangi bir ücret ödemeden iptal ettirebilirsin veya 7 gün geçtiyse sistermi başka birine devredip devrettiğin kişi 7 gün içinde sözleşmeden cayma hakkını kullanırsa yine para ödemezsiniz.

    Teşekkürler
  • vipervoles V kullanıcısına yanıt
    cadx, dsc crow veya paradox merkeze yönlendiren sistemleri açıklarmısınız biraz?
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.