Şimdi Ara

Ev Güvenlik Sistemi Tavsiyesi (Pronet mi Tepe mi?) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
172
Cevap
7
Favori
120.376
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • E paradox diyrsunuz bu iy bir markamıdır piyasada? Ben çin malı /markası alayım mı acaba diye dşünürken sizin dedikleriniz beni iyi ce soguttu. Demin de başka bir konuda bu pir (pasif infrared sensor/alıcı) ile ilgili bazen kendi kendine aktif olup yanlış alarm verme gibi sorunlar konuşuluyordu.

    Acana hareket detektoru olarak pir yerine daha saglikli calisan sistemler yok mudur? Aktif infraredler varmıs okuyorum son 30 dk dır.

    Demek ki bize

    -Yanlıs alarm da verse kesinlikle hareket olunca tepkisiz kalmayaca bir sistem lazım
    -Kamera olmalı ki alarm verildiğinde cepten yada en yakın bilgisayardan , internet uzerinden baglanip harekete duyarli kameraların cektiği resimleri anında gorebilelim. Yani pir yetmez pir bagli kamera da olmalı.

    Bu işlerde dünyada en iyi marka nedir arkadaşlar onu deyin hele, bu guvenlik sistemlerinin rolls royce, mercedesi nedir?

    Evdeki çalınacak he3rşeyi geçtim esas can güvenliğ mevzubahis, Allah korusun 10 tl için neler oluyor bu memlekette.
    Canımı da malımı da 200 300 tl tasarruf edeceğim diye güvenemeyeceğim bir sisteme emanet edemem, en başta uykularım düzensiz olur rahat uyuyamam bi kere.

    Gelin bir konsensus oluşturalım, güvenli bir sistemde olmazsa olmazlar nelerdir, en kaliteli markalar, yeni teknolojiler vs. bilgi paylaşalım.
    Konu hakkında tecrübesi, bilgisi olanlardan yardım bekleniyor.




  • ...ARKADAŞLAR SAYGILAR....PRONET GÜVENLİK HİZMETLERİ SİSTEM DANIŞMANIYIM...olayları objektif olarak açıklamaya çalışayım..

    ....öncelikle pronet dünyadaki güvenlik hizmetlerinin piri...ilklerinden türkiyedeyse SİMGE güvenlik bu işin piridir...ama onlar tam kurumsallaşamamış yayılamamışlardır...evvela neden proneti taktırmalısınız onu size sıralayım...

    .......BİZİM ÜLKEMİZDE GÜVENLİK SADECE SOYGUNDAN İBARET ZANNEDİLİR..HANİ O MUHİTTE ÇOK SIK HIRSIZLIK YOKSA GÜVENLİK SİSTEMİNEDE GEREK YOK şeklinde bakılır....yani bu bakış açısını bi silelim 17.yy da insanlar böyle bakıyodu...artık deil...ülkemizde malesefr güvenlik açığı çok büyük bi biçimde allaha emanet yaşıyoruz ve başınıza bi bela gelmedikçe önlem alma gerei duymuyoruz..bu bi gerçeklik..işte pronetin doğum anı bu an arkadaşlar..

    ....HIRSIZLIK....her 3 dakikada 1 ev soyuluyo ve inanın bu daha kötü hale gelecek..hırsızlık maddi ÖZELLİKLE MANEVİ insana zarar veren bi beladır...PRONETİN GENERAL ELEKTRİK YAPIMI OLAN MANYETİK KONTAKLARI PENCERENİZE VE KAPINIZA KURULDUUNDA bırakın kapının pencerenin açılmasını yarım santimlik zorlamada 100 desibellik sirenleri harekete geçirirKİ BU İNANILMAZ Bİ CAYDIRICILIKTIR HIRSIZ AÇISINDAN(inanın hırsızın yerinde olmak istemezsiniz hocam..:0)))hehehe )...VE 15 SANİYE İÇİNDE PRONET ALARM MERKEZİNE DÜŞEN SİNYALLE HEM SİZ ARANIRSINIZ HEMDE POLİS GÜÇLERİ O BÖLGEYE YÖNLENDİRİLİR...!!!!...BU PRONETİN ALTYAPI GÜCÜNDENDİR..ALT YAPIDAN YOKSUN Bİ GÜVENLİK HİZMETİ BEKLENEMEZ...HIZLI OLMAZ GECİKİR...ODA Bİ İŞE YARAMAZ..İŞ İŞTEN GEÇER...PRONET BU KONUDA 1 NUMARA...
    .....YANGIN..:...GENE KUVVETLİ ISI VE DUMAN DEDEKTÖRLERİ SAYESİNDE YANGININ TAA İLK BAŞINDAN SİZ EVDE OLUN YADA OLMAYIN ALGILANIR VE GENE PRONET ALARM MERKEZİNE SİNYAL DÜŞER SİZE AYNEN ŞU ŞEKİL DÖNÜLÜR..'''İYİ GÜNLER ANTRENİZDE KURULU OLAN DUMAN DEDEKTÖRÜNDEN SİNYAL ALDIK EVDE DEİLSİNİZ ZANNNDİYORUZ...İTFAİYEYİ BÖLGENİZE YÖNLENDİRİYORUZ''...mevzu budur arkadaşlar..HIZLI OLACAKSINIZ..PRONETİ PRONET YAPAN EKİPMANLARI VE ALARM MERKEZİ ARASINDAKİ SİNYALİN ÇOK GÜÇLÜ VE HIZLI OLMASI..
    ....GAZ KAÇAI..:...bugün gaz kaçaı insan hayatını afafetmez kombinizdeki en ufak bi baalantı hatası yada bi dejenerasyondan dolayı gaz dışarı çıkarsa dolunduu taktirde ölümle sonuçlanır geç kalınırsa....E KARDEŞİM PRONETİN LPG KARBONMONOKSİT VE DOŞAL GAZI HIZLI ALGILAYABİLEN DEDEKTÖRLERİ SAYESİNDE OLAY BAŞINDAN BİLDİRİLİR VE ALARM MERKEZİ GENE DEVREYE GEÇER...SİZE DÖNÜŞ HIZIMIZ 15 SANİYEDİR..
    ..ACİL SAĞLIK...:.....2 dakikada 1 kalp krizinden ölüm gerçei var ülkemizde...geç kalınırsa ölümle sonuçlanan çok ciddi bi hayati bi sorun...ambulans butonuna basıldıında yada o an butona basacak durumda deilsiniz harici ve cazip fiyatla ekstra olarak alınan KUMANDA YA basıldıında gene pronet alarm merkezine sinyal gider ve size ambulans gönderilir......
    ..PANİK...herhangi bi panik durumunda size yada komşunuza gene bu butonu kullanabilirsiniz...


    VELHASIL ARKADAŞLAR GÜVENDE VE HUZURLU SİZ EVDE OLUN YADA OLMAYIN...YAŞAMAK İSTERSENİZ BU SİSTEMİ EVİNİZE KURDURUN...TATİLDESİNİZ EVİNİZ SOYULMAYA YELTENİLDİ...Kİ BUGÜN HIRSIZ 2 YE AYRILIYO...DIŞ HIRSIZLAR BİDE İÇERDE SİZİ TANIYAN ORGANİZE HIRSIZLAR..HANİ..'''abi 8 numaradaki aysel abla bodrumdaki yazlıına gitti evde 4 tane lcd var..haberiniz olsun..vs''..ŞEKLİNDEKİ HIRSIZLIKLAR..PRONET BU EVDE VARSA KESİNLİKLE KAPIYI AÇMAYI BIRAKIN YADA PENCEREYİ..EN UFAK ZORLAMADA DEVREYE GEÇER SİZE VE POLİS MERKEZİNE DÖNÜLÜR...YÖNLENDİRME YAPILIR...Kİ HIRSIZLIKTA ÖNEMLİ OLAN HIRSIZI CAYDIRMAKTIR BUDA GÜÇLÜ DESİBELDE SİRENLERLE MÜMKÜNDÜR...PRONET BU MEVZUDA DOĞRU SEÇİMDİR BANA DÖNÜN BU KONUDA İSTEYEN OLURSA YADA MEVCUT GÜVENLİK SİSTEMİNDEN MEMNUN OLMAYANLAR...BUARALAR İNANILMAZ GÜZEL KAMPANYASI VAR DÖNÜN KARDEŞİNİZE...ADIM EVRİM..:..05532085185....




  • Arkadasim ne pronet nede Tepe gidip satin aliyosun,, Kiralayip ne diye fazla para odeyeceksiniz.. 15 senedir istanbulda kendi sirketimizde alarm kamera telefon santralleri ile ugrasiyoruz... satin alin yahudilere para kazandirmayi birakin artik...!!! ben ne kendi firmamin adini soluyorum nede baska bir firmanin, ama burda her alarm yazisinda pronetin elemanlari gelip sadece satici dilleriyle satis yapmaya calismalarina cidden sinirlenmemek elde degil. arkadasim soylermisin hirsiz soymak istedikten sonra ne senin merkezin engelleyebilir bunu nede yuksek desibelli sirenin.. Alarm sisteme haber yollicak ( telefon hattinda sorun yok ise) 1-2 saniye icerisinde merkez seni arayacak bilgin dahilindemi diye soru yoneltecek, ondan sonra donecek polis karakoluna haber edecek ordan ekiplere en az 4-5 dakika sonra ekipler kapinin onunde olacak ( gelirlerse o kadar zamanda ) tamam gelmek mecburiyetleri var cunku valilikten onay alinirak yapiliyo bunlar..

    :) yeni slogan KIRALAMAYA HAYIR,, hatta yahudilere para kazandirmaya hayir..!!!!!!!!!!




  • PRONET GERÇEĞİ PRONET, 1995 yılında Yahudi asıllı Alp Saul, Beri Koronya ve İshak İbrahimzadeh isimli şahıslar tarafından kurulmuş.
  • bencede kiralamaya hayır ve 4 ay önce üyeliği sonlandırma işini yazan arkadaşın elleri dert görmesin 20. ay çıkılması gerektiği gibi bi tuzağı haber eden olmadı bütün sistemleri para tuzağı üzerine kurulu bu firma önce sizi bezdirip ciddi cayma bedellerine söküm ücretlerine maaruz bırakıyorlar. Sizlere şirketimde yaşanan traji komik bir olayı anlatmak isterim bu yüzden nefretimizi kazanan PRONET e geçmeye düşünen kişilere ibret olmasını isterim. Yeni taşındığımız mağzamıza pronet sistemi kurdurmak istedik ve gelen müşteri temsilcisi sistemi hemen satabilmek için bugün eğer size şahsi kayıt yaptırabilirsem cem yılmaz gösterisine gitme hakkı kazancam daha sonra kurumsal üyeliğe çeviririz diyerek yalan yanlış bir üyeliği başlatmış sisteme kamera eklemesini istedik kaliteli olmasını istedik ama webcam ayarında 2 m önündeki cismi bile seçemeyen kamera takmışlar istemiyoruz iptal edilsin dediğimizde sökme bedelleri cayma bedelleri anında alınmış sökmeyede gelen kimse olmadı faturayıda şahıs üzerine göndermişler ve aşağı yukarı 1800 tl civarı para çekilmiş son çare mahkemeye verince paranın yarısını iade etmişler. kendi evimde de kullandığım proneti farklı bir eve taşımak istediğimde kayıt alıp geri dönen olmadı o zaman ne diye kayda alıyorsunuz en sonunda aşağıdaki yazıyı şikayetvar.com adresinde paylaştım bilseydim gerçekden bulaşmazdım bunlara umarım bilgi almak isteyipde araştıranlara yol olmuştur.

    şikayetvar.com adresine gönderdiğim yazı

    05.10.2012 Tarihi itibari ile taşınma devir talebinde bulunduğum firma her aradığımda işlemi kayıda alıp sadece 08.10.2012 tarihinde görüşme yapmış olup taşınacağım yere telefon kurulumu yapıldıkdan sonra yeni pronet kurulumu yapılacağı konuşuldu ancak eski evden sökme işlemleri için bir bilgi vermedi ve 08.10.2012 tarihinden bugüne (11.10.2012) kadar işleme alındığı söylendi ama hiçbir şekilde geri dönüş yapılmıyor ayrıca 07.10.2012 tarihinde akü arızası nedeniyle sistem kapanıp iptal olarak sinyal gitmemektedir. Bu davranışların neye dayanılarak yapıldığını öğrenmek istiyorum ve üyeliğimin bu alakasız tavırlar ve şirketiminde yaşadığı olumsuz olaylardan dolayı güvenlik firmasına güvenmediğimden dolayı üyeliğimi tek taraflı fesih ve bedelsiz sonlandırmak istediğimi kabul olmadığı takdirde daha öncede başvurduğumuz mahkeme yolu ile bu işlemleri devam ettireceğimi bildirmek isterim.




  • Yaptığım araştırmalar sonucunda "TEPE GÜVENLİK"te karar kıldım. Montaj için gün ve saat belirledik. Telefon görüşmesinde herşey çok güzel. Ancak sonra aklıma gelen soruları cevaplamaları için e-posta ile gönderdim.

    Önce sorular:

    Evime kurulacak sistemin (tüm aparatlarının) markası hakkında bilgi almak istiyorum.

    Ayrıca, montaj sırasında imzalayacağım tüm evrakların e-posta adresime gönderilmesini istiyorum. Çünkü tamamını o an detaylı şekilde okumam mümkün değil. Okumadan da imzalamak istemiyorum.

    İnternette yazıyor. Alarm takılı iken hırsız girmiş, “ben ne yapacağım” diyor. Olası bir risk sırasında şirketinizin sorumlulukları ne olacak? Sizden kaynaklanan bir sorun sonrasında yükümlülükleriniz ya da benim yaptırımım ne olacak? Hangi durumlarda siz sorumlu olacaksınız, hangi durumlarda sorumluluk bende olacak? Benim yükümlüklerin nedir?

    Sisteme panik butonu, yangın ve gaz algılayıcı dahil edilebilir mi? Sitenizde “ALARM SİSTEMİNDE KULLANILAN MALZEMELER” başlığı altında gösterilmiş. Alacağım pakete dahil mi? Panik butonunu evin istediğim yerine koyabilir miyim? Gece bir olayla karşılaştığımda kapıya kadar gitmek istemem.

    Alarm halinde önce bana dönülüyor, teyit halinde polise haber veriliyor. Ben böyle anladım. Peki bana ulaşılamadığı zaman ne olacak? Diyelim ki adamlar beni darp ettiler. Bana ulaşamayınca polise, ya da itfaiyeye vb haber verilmeyecek mi?

    Sistem telefon hattına bağlandığında internet hızında azalma olduğu söyleniyor (forum sitesinde). Konu hakkında detaylı açıklama yapar mısınız? Eğer böyle olursa kesinlikle kabul etmem, ödeme yapmam, sistemi söker alırsınız.

    Sitenizde, telefon hattının kesilmesi halinde GSM GPRS Haberleşme Modülü ile iletileceği belirtiliyor. Bu sistem pakete dahil mi?

    Montaj için hat çekilmesi vb gerekiyor mu? Ben kablosuz model alacağım.



    Gelen Cevap:

    Merhaba Hüseyin Bey;


    Türk Telekom ve Tepe Güvenlik işbirliği ile gerçekleştirilen alarm sistemi teklifimiz ektedir.

    39.90 TL*24 ay sabit hattınıza yansıyacak tutardır.

    Verilen teklif sistemin kurulacağı alanda farklı malzemelerin kullanılması ve kablolama miktarlarında yapılacak değişikliklerde revize edilecektir.

    Bilgilerinize sunarız.

    Saygılarımla.

    Şirketimize göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz.

    TEPE GÜVENLİK A.Ş.


    Tepe ve müşteri tarafından sözleşmenin imzalanması ile müşterimize en uygun tarih servis programına alınır ve belirlenen tarihte teknik ekiplerimiz tarafından montaj gerçekleştirilir.

    Montaj sırasında sistem Alarm Haberalma Merkezimize yönlendirilir ve sistemin uzaktan takip bağlantıları test edilir.

    Alarm sistemi ile Alarm Haberalma Merkezimizin iletişimi telefon hattı üzerinden gönderilen sinyallerle sağlanır. Müşterimizin, sabit hat telefon-Adsl olarak kullandığı aynı hattan alarm sistemi de Merkezimize sinyal gönderebilir.

    Alarm Haberalma Merkezi Hizmeti

    Alarm sisteminiz, Alarm Haberalma Merkezimizdeki konusunda uzman ve tecrübeli operatörler tarafından 7/24 kesintisiz izlenmektedir.

    Alarm değerlendirme işlemi sırasında; alarmın türü, bölgesi, zamanı ve duruma alternatif müdahale şekli göz önünde bulundurulur.

    Alarm durumunda; AHM operatörleri, iletmiş olduğunuz “Alarm Durumunda Aranacak Kişiler” listesi ile durum hakkında bilgi vermek üzere öncelik sırasına göre yetkililere ulaşarak, alarmın doğruluğunu teyit edip genel kolluk kuvvetlerini yönlendirir .

    Alarm sisteminin çalışması her gün düzenli olarak gelen sinyallerle kontrol edilir.

    Alarm sistemi ile Alarm Merkezimizde uzaktan bağlantı kurabilmemiz sayesinde teknik servis desteğine gerek kalmadan çözebileceğimiz problemler için pratik müdahalelerde bulunulabilir.

    Müşterimizin tespit edemediği arızalar da sistemde göründüğü için; arızalara en kısa sürede müdahale edilebilmektedir.

    Müşterimizin ev-işyerinde bulunmadığı sürelerde sistemi devreye alması gerekmektedir. Kullanıcı eğer herhangi bir nedenle sistemi kurmadıysa veya unuttuysa bizimle irtibat kurması halinde uzaktan erişimle sistem tarafımızdan kurulmaktadır.

    Müşterimizden gelecek talebe göre; sistemin kurma-kapama saatleri belirtildiyse, bu saatler içerisinde eve-işyerine giriş-çıkışlar aylık ve haftalık rapor halinde sunulabilmektedir.

    Ayrıca, belirtilen saatler dışında işlem yapılması veya belirtilen saatler içerisinde işlem yapılmaması durumunda müşterimize bilgi verilerek hatırlatma yapılabilmektedir.

    Alarm Haber Alma Merkezinde gizlilik temel prensiptir. Yetkililerden parola bilgisi alınmadan kimseye kişi bilgisi, bölge bilgisi, telefon numarası ve durum raporu verilmez.

    Ayrıca 71 sayfalık bir pdf doküman ile istediğim belgeler.

    Sonuç Olarak Benim Cevabım:

    Size “bana göndereceğiniz doküman yok mu?” dediğimde olmadığını söylediniz. Bir satış temsilcisi ile yüz yüze görüşmek istediğimde gerek olmadığını ifade ettiniz. Sonra madde-madde soru sorduğumda ise bunları cevaplamak yerine 71 sayfalık doküman gönderip benim cevapları bulmamı bekliyorsunuz. Bu en hafif tabirle ciddiyetsizliktir. Benim okumam yerine bana satanın okuması ve beni bilgilendirmesi gerekir.Siz eğer “sormadan taktıranlar bize yeter” diyorsanız ben montaj istemiyorum. Lütfen siparişimi iptal edin.

    Hüseyin HOŞAFÇI



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hhosafci -- 11 Ekim 2012; 15:30:39 >




  • En önemli sorum şu idi:

    İnternette yazıyor. Alarm takılı iken hırsız girmiş, “ben ne yapacağım” diyor. Olası bir risk sırasında şirketinizin sorumlulukları ne olacak? Sizden kaynaklanan bir sorun sonrasında yükümlülükleriniz ya da benim yaptırımım ne olacak? Hangi durumlarda siz sorumlu olacaksınız, hangi durumlarda sorumluluk bende olacak? Benim yükümlüklerin nedir?

    Beklediğim Cevap:

    Siz ... şekilde önlem alırsanız (örnek: telefon hatlarındaki bir soruna karşılık sisteme "GSM GPRS Haberleşme Modülünü" dahil ederseniz) sistem %100 çalışacaktır. Bunu biz taahhüt ederiz, aksi halde de sorumluluğu üstleniriz.

    Aldığım Cevabı Özet Olarak Yazıyorum:

    Türkiye'de yaşıyoruz. Biz hiç bir şeyi garanti edemeyiz. Ama böyle bir şey başınıza gelirse biz yardımcı oluruz! (Benim evim yıllardan bu yana sigortalı, alarm sistemini ailem için taktırıyorum. Bizim başımıza birşey gelirse nasıl yardımcı olacaksınız sorusuna cevap ise:ALLAH KORUSUN)

    SONUÇ:

    Ben, yaptığım tüm masrafa rağmen kendimi güvende hissetmeyeceksem böyle bir sistem istemiyorum.




  • İzmirde 20 yildir bu sektorde calismaktayiz.
    Dilerseniz bana ulasin bende elimden geldigince yardimci olup yol gostermeye calisayim.
    Pronet ve tepe icin konusmak gerekirse
    Markalastiklari icin artik yuzeysel sekilde konusup is yapiyorlar bi donem pronette mudur yardimcisi olarakta calistim benim yasadigim bi olaydan kisacik bahsedeyim.
    İzmirde ikamet etmekteyim musterimin balikesir ilinde 6000 metrekare buyuklugundeki imalathanesine pronet guvenlik sistemini kurdum. Aylik 187$+kdv odemesi vardi.
    2 ay sonra ilgili sahis bende burayi korudugumuza dair yazili belge istedi ve bunu pronet veremedi.. Bu olaydan sonra calistigim firmanin insanlari madur ettigini dusunerek istifami verdim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Öztürk35

    İzmirde 20 yildir bu sektorde calismaktayiz.
    Dilerseniz bana ulasin bende elimden geldigince yardimci olup yol gostermeye calisayim.
    Pronet ve tepe icin konusmak gerekirse
    Markalastiklari icin artik yuzeysel sekilde konusup is yapiyorlar bi donem pronette mudur yardimcisi olarakta calistim benim yasadigim bi olaydan kisacik bahsedeyim.
    İzmirde ikamet etmekteyim musterimin balikesir ilinde 6000 metrekare buyuklugundeki imalathanesine pronet guvenlik sistemini kurdum. Aylik 187$+kdv odemesi vardi.
    2 ay sonra ilgili sahis bende burayi korudugumuza dair yazili belge istedi ve bunu pronet veremedi.. Bu olaydan sonra calistigim firmanin insanlari madur ettigini dusunerek istifami verdim.

    vay be seni klonlayalım aga.senden 10 tane daha olsa memleket refaha erer.
  • Balikesirdesin akcalar mobilya firma ismi dilersen yani bana inanmadiysan ordan teyit edebilirsin benim soylediklerimi.
    Benimle gibilerle memleket kurtulmaz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pronetle ilgili bir konu paylaşayım.Akrabamızın evine gündüz pronet pazarlamacıları gelir.. Konu ile ilgili bilgi verirler, ürünü almanız için 1 saate yakın dil dökerler. İstemediğimiz söylenince son cümleleri şöyle olur."Başınıza bir şey gelince nasılsa arasınız bizi" deyip kart bırakılır gidilir. Aynı gece evin pencerelerinin ve kapılarının tornavida benzeri şeylerle bir çok yerinin kanırtıldığı görülür. Bu çevredeki bir kaç evde daha aynı şekilde oluyor. Ama hırsızlık yok..
    Siz bu olaydan ne anlarsınız acaba.Buna benzer bir olayı bir sene önce Çankayada bir arkadaşım bahsetmişti inanmamıştım.Tesadüftür deyip geçmiştim.Yine Pronetten aynı şey başımıza gelince artık işin boyutunun farklı oldugunu düşünüyorum..
  • Tüm bildiklerinizi unutun.Saçamalamayın da..

    Sigortalı güvenlik sistemi var.

    CSNET SAVUNMA SİSTEMLERİ

    EV VE İŞ YERİ PAKETİ

    KABLOLU AYDA 49,90 TL

    VE 10.000 TL lik Kasko sigorta yanında hediye

    Pronet sadece kazıklıyor.Hiç biri csnet gibi sigortalı güvenlik değil..

    Dolar ödemektense DSC marka alarm hizmetini CSnetten alabilirsiniz ayrıca back up hizmetide bedava..
  • Arkadaşlar herkeze selam bütün yazılanları okudum ve inanamadım ben bu şirkette çalıştığım için değil bir insan olarak bişeyler yazmak istedim.
    bu ayrımcılık nedir arkadaş yok yahudiymiş yok bilmemne bu arkadaşın yarasımı var bukadar art niyetli başka şeylerde yazabilirim ama kendimi bozmak istemiyorum bu çelimsiz insana karşı ben bir seneyi aşkın bir süredir pronetteyim bu firmadan önce ismini vermek istemiyorum sizin çok büyük diyebileceğiniz firmalarda çalıştım bu sizin yahudi dediğiniz insanlardan allah binlerce defa razı olsn daha bir defa ne maaşımız aksadı ne sigortamız nede özel sigortamız hangi firma bugüne kadar maaşları gününde yatırmış ve özel sigortasına varana kadar yapmış bu sizin yahudi dediğiniz insanlar o sarıklı şerefsizlerden milyon kat daha insan konuşmalara lütfen dikkat laf sölemek isteyen delikanlı ise arasın beni görüşelim kardeşim nrede isterseniz 543 728 12 86 bizim allaha şükür kimseden korkumuz yok hem evinizi ailenizi koruyacağız hem istihtam sağlayacağız bunların hepsininde bir bedeli var kardeşim ucuz etin yahnisi olmaz bunu bilin tepe güvenlik batan bir şirket iken ttnet girmiş ortak olmuş bu zamana kadar haksız yere ev telefonlarınıza siz konuşmadan yansıtılan paraları ödemek kimseye koymadıysa bide tepe taktırın oradan kazık yiyin kardeşim adam gibi hizmet istiyorsanda ara 441911 taktır alarmını rahatla




  • arkadaşlar bakın adam oraya ne güzel bir teklif yazmış 40 tl diyor harika ama şöle bişe var ek dedektör ve ilaverede bu fiyat artıyo ve montaş sırasında size birde ek kablolama parası giriyor bunu yazmıorlar çünki zaten sizin ev telefon faturanıza otomatik yansıyor sonra iptal ettirmek istediğinizdede 600 700 tl gibi bir ücreti telefon faturanıza yansıtıyor ödemediğinizde türk telekomun avukatları aynı hatfa haciz memurları ile geliyor rezilliği artık siz düşüün bu konuda mağdur olan yüzlerce kişinin adını ve numarasını verebilirim kaldıki gece sistemsel arıza olduğunda mesai saatimiz sabah dokuz akşam altı deniliyor oysa proneti allah rızası için gece ikide arayın işte aradaki krumsallık farkını hizmet farkını anlayacaksınız kusura bakmayın arkadaşlar ama burada mesai harcayan size hizmet veren insanlarda bir maaş alıp evlerine ekmek götürüyor size her hafta alarm satmak isteyen genç kardeşlerimde aynı şekilde bu zor hayat mücadelesinde ayakta kalabilmek evine ekmek parası götürebilmek için akşam dokuzlara kadar çalışıyor lütfen biraz anlayış tşkler emeğe saygı rica ediyorum bir gün sizinde en yakınınız pronette çalışabilir hatta sizde çalışabilirsiniz o yüzden biraz daha anlayış sizcede iyi olmazmı....




  • quote:

    Orijinalden alıntı: pronet79

    arkadaşlar bakın adam oraya ne güzel bir teklif yazmış 40 tl diyor harika ama şöle bişe var ek dedektör ve ilaverede bu fiyat artıyo ve montaş sırasında size birde ek kablolama parası giriyor bunu yazmıorlar çünki zaten sizin ev telefon faturanıza otomatik yansıyor sonra iptal ettirmek istediğinizdede 600 700 tl gibi bir ücreti telefon faturanıza yansıtıyor ödemediğinizde türk telekomun avukatları aynı hatfa haciz memurları ile geliyor rezilliği artık siz düşüün bu konuda mağdur olan yüzlerce kişinin adını ve numarasını verebilirim kaldıki gece sistemsel arıza olduğunda mesai saatimiz sabah dokuz akşam altı deniliyor oysa proneti allah rızası için gece ikide arayın işte aradaki krumsallık farkını hizmet farkını anlayacaksınız kusura bakmayın arkadaşlar ama burada mesai harcayan size hizmet veren insanlarda bir maaş alıp evlerine ekmek götürüyor size her hafta alarm satmak isteyen genç kardeşlerimde aynı şekilde bu zor hayat mücadelesinde ayakta kalabilmek evine ekmek parası götürebilmek için akşam dokuzlara kadar çalışıyor lütfen biraz anlayış tşkler emeğe saygı rica ediyorum bir gün sizinde en yakınınız pronette çalışabilir hatta sizde çalışabilirsiniz o yüzden biraz daha anlayış sizcede iyi olmazmı....

    arkadaşım ben de bu gün itibari ile PRONET sistemin sökülmesini istedim 2 yıllık anlaşmamız bitti dedim devam etme halinde ne olacak aylık 92 tl ödemeye devam edilecek dendi(AYLIK 92 TL.) 2 yılda ödediğim 2 bin tl. yi gecti,satın alayım dedim sistemi bana çıkan fiyat 1980 tl. oh ohhh topla 4 bin tl. yi geçiyor. Kiralık alınınca bu duruma düştüm ama ben bu sistemi kiralık olarak değilde 2 yıl sonunda benim olacak diye biliyordum. Ama kirlamışım malesef ve söküm istedim. Soygunculuk bu PRONET in yaptığı ben ce .




  • ben yaklaşık 2 yıl önce telekom kampanyasına dahil olarak tepegüvenlikten sistem satın aldım...
    24 ay 30 tl ücretle...
    eve gelindi camlara ve kapıya tetikler takıldı önce 1 tane hareket sensörü sonra da 2. hareket sensörünü taktırdım...

    evim zemin katta...daha önce bir hırsız evime girdiği için sisteme talip olmuştum...
    velhasıl sistemi taktırdıktan 3 hafta sonra hırsız daha önce geldiği yoldan yeniden girmeye çalıştı..
    ilk girdiği zaman camlarda içi boş profil demir vardı...çok rahat kaynakları kopartıp içeri girmiş...neyse bu demirlerin tamamını içi dolu inşaat demirinde yapılma demirlerle değiştik...
    ilk hırsızlık girişiminde elektroniğe dokunmayan hırsız bu sefer sanırım elektronik kısım için eve gelmiş...ve havanın tam kararmaya başladığı iş çıkış zamanlarına denk getirerek yapıyor bu işi..

    2. gelişinde demirler zorlayınca demirin göümülü olduğu üst duvarı kırıp çerçevenin 1 kulağını boşa çıkarmış...kalın bir yuvarlark ağaç dalı bulup mengene misali demiri attırmaya çalışmış ancak becerememiş...sonrasında camı keserek içerdeki alarmın fake mi gerçek mi olduğuna bakmış....
    sonrasında ya vazgeçip gitmiş ya da biz gelince alel acele kaçıp gitmiş...
    2. sensörü bu sebeple içeri girmeye çalıştığı odanın camına bakacak şekilde ayarladık...

    tepe güvenlik ne zaman alarm çalsa anında telefon ile tarafımıza ulaştı...
    ilk zamanlar alarmı yatarken kurup sabah uyku sersemi camı acınca çalan alarmla iyice ayıldık falan filan...
    aradan 1 yıl geçince cocker cinsi 12 kiloyu geçmeyen bir bir köpeğe arkadaşım tatilden dönene kadar bir süre baktık...

    hareket sensörlerini test edişimiz de onun sayesinde oldu...bir gün alarmı içerde yerine herkes dışarıda olarak kurunca sensörler aktifleşti...
    evden çıktıktan yaklaşık 30 saniye sonra bizim yaramaz içeride hareket edince senssör algılayıp canavar gibi bağırmaya ve sistem çalışmaya başladı...anında merkezden arayıp şifremizi sordular ve evde hareket algılandığını belirttiler...sebebi açıklayıp eve geri döndük ve korkak zıpırı bi süre avvuttuk:)

    tepegüvenlikten fazlasıyla memnunum....hiçbir çağrımı yanıtsız bırakmadılar ve hep ilgili oldular...
    bildiğim kadarı ile telefonla bana ulaşıp alarmın çalışmasından bilgim yok dersem ekibi adrese yollayabiliyorlar....veya telefonların hiçbirine ulaşamazlarsa hırsızlık ihbarını kendileri gerçekleştiriyorlar...

    taahütüm bu ay veya önümüzdeki ay bitiyor sisteme bağlı kalmayı düşünüüyorum ama ne kadar öderim ben de bilemiyorum...
    istanbulda tepegünvenlik beni hiç üzmedi...umarım üzülmemi gerektirecek bir durum da olmaz...




  • Pronet konusunda çok söyleyeceklerim var ama tutuyorum kendimi.

    Öyle bir sözleşme hazırlamış ki, gıkınızı çıkartamıyorsunuz.

    Yok taahhüt bitmeden 4 ay önce haber verilecekmiş, eğer fesih müşteri tarafından olursa 250 $ ödenirmiş te bilmemne...

    Zamanında önce söküm olursa 4 x abonelik ücreti ödenirmiş te.

    250 $ keşif ve mühendislik hizmetleri bedeliymiş te...

    Ohoooooo bu nasıl bir sözleşme yahu. Bilsem Pronet satıcısını döverdim.

  • dün proneti söktürdüm Tepe güvenlikten teklif bekliyorum arkadaşlar :)
  • Tepe Güvenlik hizmetini kullanan arkadaşlar,

    Telefonunuza yansıyan aylık masraf ne kadar oluyor? Pronet sözde bunu 5 TL ile sabitlemiş satış danışmanının sözle belirttiğine göre.
    Ancak sözleşmede hiçbir şekilde bunu belirten yazılı bir madde yer almıyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: fazem16

    dün proneti söktürdüm Tepe güvenlikten teklif bekliyorum arkadaşlar :)

    söküm için çok uğraştın mı? zorluk çıkarmadan söktüler mi yoksa?

    pronetin telefon ücretini 5tl ye fixlediği yalan. bana aylık 60-70 telefon faturası geliyordu. telefon sadece pronet için kullanılıyor.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.