Şimdi Ara

Ev Erkeklerine Verilen Komik Tavsiyeler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
137
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaş CNC öğren, tır şoförü ol vs bunları öğrendin diyelim yine iş bulamama ihtimalin var. İnsanlar denemiyor sanki? İnsanlar hiç çabalamıyor gibi konuşuyorlar komedi resmen!

En basit örnek olarak kendimi gösterebilirim, 20'li yaşlarımdan intibaren Cisco olsun, özel bankaların düzenlediği kurslar olsun belediyenin mesleki kursları olsun katılmadığım eğitim kalmadı ve bu eğitimlerden üst düzey başarıyla geçtim Ciscodan defalarca teşekkür mektubu dahi aldım. Fakat gelen iş tekliflerinde maaş çok iyi ve çok uzak veya maaş düşük eve yakın.

Bir yerde tecrübesi olan kişilerde gidip aldıkları aynı maaşa yakın bir yerde çalışmak istemiyorlar. Şahsen ben 50k altına çalışmak istemem bu saatten sonra.

İnsanlar çabalıyor fakat bugün doktorun bile ev veya araba alamaması kocaman bir soru işareti değil mi? Aslında değil. Seçim ekonomisi ile basılan paralar vergilerle geri alınıyor.

www.sozcu.com.tr
    Merkez Bankası para basma rekoru kırdı
    https://www.sozcu.com.tr/mb-para-basma-rekoru-kirdi-wp7637346

Para basımıyla zaten enflasyon artıyor eee bu durumda faizlerin yüksek olması sebebiyle de işveren işçi almak istemiyor. Parayı faizle değerlendirmeyi düşünüyor ve sonuç işsizlik artıyor.

Tolga Turanyoutube
    EV ERKEĞİ DRAMI: 30 Yaşında Aile Evi Podcast
    https://www.youtube.com/watch?v=VtOMdgPUUfI

Evet bizi kimse kurtarmayacak fakat insanlar sanki hayattan bezmiş ve bırakmış gibi böyle konuşuyorlar komedi! Herkes uğraşıyor.

Konuda anlattıklarım yatırım tavsiyesi değildir şeffaf şekilde gördüklerimi anlatıyorum.

Sanki tek sorumlusu gençler gibi konuşuluyor. Asıl problem kağıttan üniversitelerde okumakta değil, kağıttan 4 senelik bölüm okuyanda gidiyor torpille iş buluyor fakat derece yapan adam bile işsiz kalabiliyor torpil yoksa.

Sorun seçim ekonomisidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _zer0_ -- 8 Haziran 2025; 17:33:0 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu Hayat Bana Göre Değil
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.