Şimdi Ara

EUW göçtü mü?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
220
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler seri maçımı oynuyordum oyun birden donmaya başladı 120 ms var ama 800 700 gibiydi dedim bir restart atayım bene. Clienti kapattım şimdi girmeye çalışıyorum Logging on... yazıyor ve öylece kalıyor. 5 dakika oldu neredeyse.

• bendede aynı durum var oyun mokoko
  • WEST GG YA
  • ne dedim euw göçtümü...
  • ulan tam ben pickdeyim heroyu sececem kabiliyet sayfasına bastım M* skin gösterme şeyi geldi. kabiliyet çarçı yerine basamadım gitti yine puan başlayacam böyle buglara ama !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frenick53 -- 9 Ekim 2015; 19:47:31 >
  • Ben girebildim oyuna 5 dakika sonra. Sadeece ben düşmüşüm oyundan
  • Bendede ping 170'e fırladı sonra 500-600 ping varmış gibi delay olmaya başladı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • BURADAN BÜTÜN RIOT WEST SUNUCUSUNDAKİ ÇÖKMEDEN SORUMLU HERŞEYİN,HERKESİN ELLERİNDEN ÖPERİM.SAYGILAR!
  • WTF????? KENDİ HATALARI YÜZÜNDEN OYUN GÖÇTÜ GİRMEM VAKİT ALDI VE BANA LEAVE YÜZÜNDEN LOW PRIORTY VERDİLER BU NE A
     EUW göçtü mü?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi filojistoN -- 9 Ekim 2015; 20:02:41 >
  • Ya koskoca firma dünyanın en çok oynanan oyununun en kalabalık server'ı 2 günde bir çöküp duruyor bu nasıl rezilliktir arkadaş. Koskoca Riot'sun milyar dolarlar kazanıyorsun saçma sapan skin mkin çıkaracağına şu serverları bir düzelt değil mi?

Durumun özeti:

EUW göçtü mü?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Teemo Erdoğan -- 9 Ekim 2015; 20:07:44 >
  • Sorun yok ki.
  • Teemo Erdoğan kullanıcısına yanıt
    Yummy
  • Peki nereye doğru GÖÇ yapmışlar ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dersinizEMRE -- 9 Ekim 2015; 20:29:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Teemo Erdoğan

Ya koskoca firma dünyanın en çok oynanan oyununun en kalabalık server'ı 2 günde bir çöküp duruyor bu nasıl rezilliktir arkadaş. Koskoca Riot'sun milyar dolarlar kazanıyorsun saçma sapan skin mkin çıkaracağına şu serverları bir düzelt değil mi?

Durumun özeti:

EUW göçtü mü?

pls dun b mad ne ya

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.