Şimdi Ara

Euw geçmemi önerirmisiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
230
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ben eastteyim bildiğiniz gibi normal oyunlarda çok sayıda troll var ranked maclara gircem artık eastte mi daha az troll vardır westte mi yani uzun lafın kısası weste geçmemi önerirmisiniz ?

• Hayır kesinlikle hayır eastteki ruslar westteki almanların yanında melek kalır sakın gitme ordaki almanların hepsi faşist ve türkçeyi az çok anlıyolar bi ara bi alman bize "go to your aise and fatma" yazmıştı çok iyi hatırlıyorum türk olduğumuzu anlayıp oyundan çıkan bile oldu o yüzden eastte kal bence
  • Server seçiminin olduğu zaman direk west'e geçiş yaptım ve şunu diyebilirimki troll heryerde kesinlikle var. Yani istediğin yere geç heryerde karşılaşacaksın, ama ben west'i tercih ediyorum, çoğu arkadaşımda öyle, eastde daha çok oyuna yeni başlayan türkler falan olabiliyor(internet kafelere yayıldı artık lol 12-13 yaşlarında çocuklarda oynuyor) Ama dediğim gibi heryerde karşına çıkabilir, kesin olarak bişey denilemez. Yinede west'i tercih ediyorum ben.
  • easttede ranked girmeye korkuyorum dün ilk ranked macıma gırdım karsıda 2 afk vardı.Allah'dan bizim takımda afk yokdu biz kazandık sonra korkdum bida giremedim.
  • Bence geçmelisin 1lvl de bile troll cıkmıyor cünkü .
  • arkadaşın dediği gibi troll her yerde var ama westtekiler insan evladı eastte ölünce sorry yazınca gelen cevap şu olur ' Omg stfu ı report you noob ' westte yatıp sorry yazarsan np derler
  • easttede adamın 500 wini var olaf almıs late gamede bız 4 kişi middeyiz tf için adam tek başına botu pushluyor sonra ölüyor o yuzden bıktım artık eastten
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hangi PS4 ü almalıyım
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 2 taraftada uzun süre oynadım hala oynuyorum. East takım kurmayı bilmiyor. Gerçekten öyle, ranked maçlarda bile denk geldim. Herkes kafasına göre seçip hemen lockluyor. Sinir ediyorlar. Birde tek başına dalıp "why no help?" tarzı şeyler çok oluyor. Westte daha az. En azından düzgün takımlarla oynuyoruz, herkes görevini biliyor.
  • İki tarafta aynı halt .
  • Düşük level oyunlarda bile farkı görüceksin.26 level east hesabımı bıraktım.Düzelecek diye bekliyordum ama boşuna.

5 level west hesabıma geçiş yaptım 3-4 oyun attım dün.Bir daha east gireceğimi hiç sanmıyorum
  • Westi über pro zannederek geçiş yapma bence hayal kırıklığı yaşayabilirsin. Sonuçta riot weste belli bi elo üstündeki oyuncuları almıyor, isteyen herkes gelebiliyor weste. Bence beraber oynadığın insanlara göre seçim yap benim arkadaşlarım westte olduğu için ben weste gitmiştim mesela.
  • Sınavla ve birkaç deneme oyunundan sonra geçilebilen bi server olsa keşke elit oyuncuların olduğu
  • NA>West>East
  • en iyisi na geçmeyi düşünüyorsan oraya geç
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.