Şimdi Ara

EUW'den Türkiye ye geçiş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.927
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, grup olarak başvurursak eğer ücretsiz olarak Türkiye serverine geçebiliyormuşuz. Doğru mudur bu? Konu hakkında bilgisi olan var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: blackeagle_1212

Merhaba arkadaşlar, grup olarak başvurursak eğer ücretsiz olarak Türkiye serverine geçebiliyormuşuz. Doğru mudur bu? Konu hakkında bilgisi olan var mı?

Tabii ki de değil .
  • la ne işin var trde ben weste geçtim kurtuldum arkadaş burda en azından meta var görev var ne bilyiim oyun kuralıan göre oynanıyor trde 10 tane kill peşinde koşan adam egosunu tatmin etmek için oynuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi incubus77 -- 18 Ocak 2014; 21:39:13 >
  • tr serverine geçtim bile ama yeni hesap açarak :) dediğiniz gibi euw daha iyi olabilir ama onlar 4 kişi ben tek. hepsine siz bu tarafa geçin diyemedim :)
  • sürekli tr swsine geçişi bedava yapıyorlar.eminim ileriki zamanlarda tekrar yaparlar acele etmeyin .
  • Geçme
  • west bosalsin diye herseyi yapiyor adamlar sansini dene msj at

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Amazon Prime Türkiye [ANA KONU]
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • @incubus77
    West iyi hoşta, şu son zamanlardaki ping ve delay sorunu yüzünden çekilmiyor be dostum. Ücretsiz geçişlerde TR'ye geçeceğim bende tekrardan.

@GoStoP
    Ticket atmıştım da olumlu yanıt alamadım. :)
  • Hazir konu varken
    Westte ranked oynanmamis hesap verip tr de ranked oynanmamis hesap lazim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackeagle_1212

Merhaba arkadaşlar, grup olarak başvurursak eğer ücretsiz olarak Türkiye serverine geçebiliyormuşuz. Doğru mudur bu? Konu hakkında bilgisi olan var mı?

Geçmekle hayatının hatasını yaparsın ben bır kere yaptım o hatayı bence sakınn öyle bir şey yapma.Ücretsız olarak geçişler kapandı hemde.
  • Ticket ile geçirmezler ama yakın zamanda bedava yaparlar.

Sakın para verip geçme şuan smurf kasıyorum kanser olmak üzereyim.

Küfürbaz, ortaokul-lise çağında, ergenliği diplerde yaşayan asi veletlerle dolu...

Ne birşey anlatabiliyorsun, ne söz geçirebiliyorsun, kuş yeni havalandığı için uçana kaçana halleniyorlar, çekilmez.
  • Yanlış bilmiyorsam turnuvalara katılmak amacıyla takımınla birlikte ücretsiz olarak geçişe olanak sağlıyorlardı. Atacağın ticket ile bunu öğrenebilirsin.

Ayrıca geçişini yaparken nick dğiştirmek isteyen birisi varsa, TR'de aynı nick ile bir hesap açsın. Geçiş yaptıktan sonra o nick o server'da kullanılıyor olduğundan size yeni bir nick seçtirecektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: incubus77

la ne işin var trde ben weste geçtim kurtuldum arkadaş burda en azından meta var görev var ne bilyiim oyun kuralıan göre oynanıyor trde 10 tane kill peşinde koşan adam egosunu tatmin etmek için oynuyor.

low elo için geçerli o kill kovalama olayı.
  • evet dedikleriniz doğru. bir kaç gün önce geçtim daha ilk oyundan küfür etti adamlar ama dediğim gibi arkadaşlar olmasa katlanmazdım :) ispanya da olduğum için euw serverine daha kolay girebiliyorum yani pek fazla ping olmuyordu yani tek sorun yeniden adam almakla uğraşıcam. cevaplar için teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: PweckTR

quote:

la ne işin var trde ben weste geçtim kurtuldum arkadaş burda en azından meta var görev var ne bilyiim oyun kuralıan göre oynanıyor trde 10 tane kill peşinde koşan adam egosunu tatmin etmek için oynuyor.

Çilingirmisin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oberyn

quote:

Orijinalden alıntı: PweckTR

quote:

Çilingirmisin?

arkadaş listendeki adamın nasıl ligini bilmessin şampiyonluk aşaması diyor ya

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.