Merhaba, Araç kiralama deneyimlerim ve sektöre olan bilgim neticesinde sizlerin de ihtiyaç halinde başvururken yardım alabileceğiniz toplu bir liste yapmak istedim. Autoland: Genelde 1200-1300 findeks puanına sorunsuz veriyorlar. Avis&Budget: Araç gruplarına göre değişiyor ama zaten fiyatlar yüksek olduğu için aman aman bişey istemiyorlar. 1000-1400 arası yeterli oluyor. Greenmotion: Genelde 1200-1300 findeks puanına sorunsuz veriyorlar. SIXT: Çoğu zaman düzgün profillere KKB Findeks bakmadan veriyorlar. Enterprise: Bu firma findeks sorgusu hiç yapmıyor ama tipten kıllanırlarsa bir bakalım diyebilirler. Garenta: 1000-1200 arası puan yeterli. Central (ZiraatFilo oldu): Central zamanında 1000-1200 arası kabul ediyordu devlete geçtikten sonra hiç tecrübe etmedim. RentGO: Genelde findeksten araç verilmediğinde ellerinde araç kaldıysa yüksekten kitliyorlar ama işiniz görülüyor. Turmobil: Kredi kartın varsa gidip alabilirsin şartları sıkı değil. Novacar: 1300-1400 arası kabul ediyor. Wish Car Rental: Kredi ürün geçmişinin ve güncel durumunuzun bayağı iyi olması gerekiyor. Güvenlik sebebiyle mümkün olduğunca sağlam ilerliyorlar. |
Bildirim