Şimdi Ara

EUROBASKET 2025 Finalde Kaybetsende Bize Yaşattığınız Güzel Duygular İçin TEŞEKKÜRLER (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
241
Cevap
2
Favori
4.992
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Tabloların güncellenme tarihine bakarsanız. 5. Maçlar başlamadan önce ingiltere karadağ maçı oynanmadan rakip karadağ'dı. Sonrasinda ingiltere karadağ karşisinda sürpriz yapip kazandiginda rakibin finlandiya ve isveç olacagini belirtmiştim. sirbistani devirdigimize göre rakip isveç. Almanya ve sirbiatan yari finalde birbirlerini yiyebilir :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjk1903besiktas -- 4 Eylül 2025; 0:26:51 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

EUROBASKET 2025 Finalde Kaybetsende Bize Yaşattığınız Güzel Duygular İçin TEŞEKKÜRLER

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thomas Anderson -- 3 Eylül 2025; 23:50:15 >

Milli takim gonul isidir. Butun sporlarda hic bir sekilde icime sinmiyor.

85 milyonluk ulke icin ayiptir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hage84 -- 4 Eylül 2025; 0:4:40 >

Finale kadar Fransa, Sırbistan, Almanya gibi devlerin hiçbiriyle eşleşmiyoruz. Dünkü galibiyetten sonra çok ciddi bir fikstür avantajına sahip olduk.

Bu akşam İspanya’nın grubunu 5. sırada tamamlayıp turnuvaya veda edeceğini düşünüyorum. Şu anki tabloya göre çeyrek finaldeki rakibimiz İspanya veya Polonya gibi görünüyor, ancak bu durum değişebilir; Polonya - Bosna-Hersek maçının galibiyle de çeyrek finalde karşılaşabiliriz. Tabii önce İsveç engelini aşmak gerekiyor. İsveç’in en az Letonya ve Finlandiya kadar sert bir takım olduğunu unutmadan, rakibi küçümsemeden ve maça tam konsantre olarak çıkmak şart. Tüm bunlar yapılırsa İsveç karşısında 20+ sayı fark kaçınılmaz.

Olası final yolu:

Son 16: İsveç

Çeyrek Final: Polonya

Yarı Final: Yunanistan

Final: Almanya

• bjk1903besiktas B kullanıcısına yanıt

Bu oyunumuza devam edersek gerçekten müthiş avantajlı final yolu açık görünüyor hadi inşallah  

Niye ki Yunanistan'da Tyler Dorsey, Italya'da da Darius Thompson gibi tanıdık Amerikalılar görüyorum. Italya'nın nüfusuda 60milyon onlara yakışıyor mu? Artık tüm dünya yapıyor bunu. İsrail'de Polonya'da Slovenya'da neredeyse tüm ülkelerde en az 1 devşirme oyuncu mevcut. Bizde Shane Larkin kaçınılmaz ve olmazsa olmaz. Ama Adem Bona olmasa olur muydu bence olurdu, bu çokta gerekli değil. Adem Bona yerine takıma başka bir şutör gard takviyesi yapılabilirdi.

İnşallah inşallah EUROBASKET 2025 Finalde Kaybetsende Bize Yaşattığınız Güzel Duygular İçin TEŞEKKÜRLER  Güney Kıbrıs’ın listede son sırada yer almasıyla yarı finalde Yunanistan’ı devirerek finale çıkmamız birleşince büyük bir keyif yaşanır EUROBASKET 2025 Finalde Kaybetsende Bize Yaşattığınız Güzel Duygular İçin TEŞEKKÜRLER 

Kendi fikrimi soyluyorum bizim icin bu kolaycilik. Futbol takiminin yarisi gurbetci, adamlarin yetistirdigi isimler.

Nba kariyerli federasyon baskani var. Kendi kendimize yetecek kadar hammademiz vardir diye dusunuyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    Voleybolda da yendik be ! Başlık var mıydı voleybol bilemedim. Haydi futbol kaldı

Size göre devşirme nedir? Anne-Baba ikisinden birisi o ülkenin vatandaşı olunca mı devşirme olmuyor? Tyler Dorsey altyapısı ve kökeni Amerikalı bir basketbolcudur ve ABD'de yetişmiştir.

Yunan milli takımında ayrıca 3-4 tanede Antetokounmpo kardeşler var. Bunların anneside babası da Nijerya kökenli. Yunanistan okullarında basketbol eğitimi alıp yetiştikleri için, ben devşirme olarak değerlendirmedim. Ama bahsettiğiniz gibi anne veya baba birisi yunan olacaksa Antetokounmpo kardeşlerin üçüde devşirme oyuncular olurdu.

Yunanistan - İspanya maçını izledim. Bi ara parkedeki oyuncuların tamamı siyahi oyunculardan oluşuyordu :) Öylesiyle böylesiyle has Giresun'da yetişmiş, tüm yunan takımına bedel olabilecek bir süperstara sahibiz. (Daddy Sengun) Adem Bona zaten toplasanız 5dk oynamıyor Shane Larkin'i de görmezden gelip zevk almaya bakabiliriz :) Kadronun tamamı Türkiye'deki kulplerde yetişmiş has çocuklarımızdır. Adem Bona ve Shane Larkin'e de bayılıyoruz iyiki bu kadrodalar.

SONRADAN TAKIMA DAHİL EDİLEN, HAS DEVŞİRMELER

Adem Bona

Shane Larkin

MİLLİ TAKIMLAR VE KULÜP ALT YAPILARINDA SÜREKLİ VAR OLAN, YARI DEVŞİRMELER

Ercan Osmani

Cedi Osman

Kenan Sipahi

Ömer Faruk Yurtseven

TRAKYA VE İSTANBUL ÇOCUKLARI

Sertaç Şanlı

Onuralp Bitim

Furkan Korkmaz

Erkan Yılmaz

Ergin Ataman (Avrupa'nın en iyi koçu)

JOKER'İN KORKULU RÜYASI, SIRBİSTAN'I DEVİREN GÖRÜNMEZ KAHRAMAN, BATMAN'IN HAS ÇOCUĞU

Şehmus Hazer

HAS GİRESUN'LU SÜPERSTAR

Baba Şengün

NBA TV günlerdir sürekli Alperen’in maçlarını yayınlıyor. Bu babayı izlemeye devam edin; çünkü sadece sayı, blok ve ribaundlarla değil, sahaya kattığı özgüvenle de fark yaratıyor. Öyle ki Shane Larkin’in bile performansını üçe katlıyor. Normalde vasat denebilecek Kenan Sipahi bile onun sayesinde parlayıp yıldızlaşıyor. Alperen’in oyun görüşü inanılmaz. Geçmişte çok iyi basketbolcularımız oldu ama böylesine bir süperstara hiç sahip olamadık. Ergin Hoca takımı tamamen onun üzerine kuruyor ve tarihte eşi benzeri görülmemiş bir takım kimyası yakalıyoruz. Allah nazardan saklasın, takımızdaki bu ışığı hiçbir şey söndüremesin.

Şimdi karşımızda İsveç var. Buraya sadece İngiltere’yi yenerek büyük bir basketbol mucizesiyle geldiler, evet; ama diğer maçlarında, Almanya dahil tam dört takıma da çok ciddi zorluk çıkardılar. Üstelik Almanya karşısında Litvanya'dan sonra en iyi averaja sahip takım olduklarını unutmamak gerek. Rakibi ciddiye alıp sanki karşımızda Letonya varmış gibi oynarsak, 20+ fark kaçınılmaz olur.

EDIT: Az önce haga84 arakdaşımızın yüklediği Sırp maçının videosunun başını izledim. Shane ve Adem hariç hepsi İstiklal Marşı'mızı büyük bir coşkuyla okuyor. Buna bayıldım yarı devşirme terimini kaldırabiliriz EUROBASKET 2025 Finalde Kaybetsende Bize Yaşattığınız Güzel Duygular İçin TEŞEKKÜRLER 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjk1903besiktas -- 6 Eylül 2025; 9:29:24 >

• EuroBasket 2025 Türkiye - Sırbistan (Crunch Time)

EUROBASKET 2025 Finalde Kaybetsende Bize Yaşattığınız Güzel Duygular İçin TEŞEKKÜRLER  Voleybolda da finaldeyiz. Futbolda bakalım güzel sonuç olur inşallah. EUROBASKET 2025 Finalde Kaybetsende Bize Yaşattığınız Güzel Duygular İçin TEŞEKKÜRLER 

• İsveç gerçekten çok sağlam ve inatçı bir takım. Litvanya, Finlandiya, Karadağ maçlarında da maçın büyük çoğunluğunu önde götürüp, son basketlerle kaybettiler. Bugünde kazanabilirlerdi ama yine olmadı. Eurobasket spikerinin maç sonundaki özel ve ilginç yorumuna ilaveten::: Just win, baby!!! That’s tough, daddy!!! EUROBASKET 2025 Finalde Kaybetsende Bize Yaşattığınız Güzel Duygular İçin TEŞEKKÜRLER 

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.