Şimdi Ara

Euro Truck Simulator 2 otobüs yolculuklarına başlıyor, Türkiye haritası detayı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
4.296
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Euro Truck Simulator 2 otobüs yolculuklarına başlıyor, Türkiye haritası detayı
    Yıllardır tırlarla Avrupa yollarını arşınladığımız Euro Truck Simulator 2 evreninde yepyeni bir dönem başlıyor. SCS Software, uzun süredir oyuncuların beklediği otobüs projesini sonunda resmen duyurdu. Üstelik bu yenilik, sadece bir mod değil — oyunun resmi bir parçası olarak geliyor.

ETS 2 sürpriz yaptı

Şirketin paylaştığı videoda kapsamlı bir projenin bizi beklediği anlaşılıyor. Orijinal oyunda olduğu gibi gerçekçi yolcu terminalleri, özel otobüs durakları, lisanslı markalar, yeni animasyonlar ve otobüs fizikleri bizi şaşırtmayacaktır. 

Ayrıca Bkz.Gassal dizisi 2. sezonuyla Tabii platformunda

Tanıtım videosundaki diğer bir ayrıntı ise kapak görselinde kullanılan haritanın Tuz gölü ve çevresini gösteren bir Karayolları Genel Müdürlüğü haritası olması. Bu da Türkiye haritasının geri kalan kısımlarının yakın zamanda oyuna eklenebileceğini gösteriyor. 

• turkıye harıtasını umarım detaylı yapabılırler

• Bu oyunun dünyada en meraklı ülkeler sıralamasında Türkiye herhalde ilk 3’e oynar. Hele otobüsleri eklediklerinde 1. Sıraya yerleşir.
    Türkiye haritası boşa değil:)

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bu oyunu ısrarla konsola getirmemeleri çok ilginç.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Eski DLC lerin tamamını almak lazımmı acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Buann -- 2 Haziran 2025; 10:04:21 >
  • Euro Truck Simulator 2 otobüs yolculuklarına başlıyor, Türkiye haritası detayıSCS Softwareyoutube
    A short "making of" documentary from a photo shooting and sound recording session performed by crews from SCS Software (http://www.scssoft.com) and Silent Noise (http://www.silentnoise.cz). The Scania Touring HD coach bus was kindly lent to us by Scania Czech Republic (http://www.scania.cz/). This is an all-new pristine bus, unfortunately by the time we drove it to the airstrip we are using for recording it wasn't so shiny any more as when we were picking it up. The sounds we were recording, research photos we were taking, and physics behavior research we have done are not meant to be exploited in the context of Euro Truck Simulator 2, there is a different project in the works now at SCS Software! ;-).
    https://www.youtube.com/watch?v=B5NwCIGLG9M

2013'te ses ve görsel kayıtlarını aldıkları otobüsün çalışmasını 12 yıl sonra tamamlayabilmişler demek ki, epey zahmetli olmuş anlaşılan. Euro Truck Simulator 2 otobüs yolculuklarına başlıyor, Türkiye haritası detayı 

• Zaten millet modla yamayla yapmaktan bikmisti iyi takip ediyorlar oyuncularını mantıklı olanı yapıyorlar.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Senelerdir beklediğimiz, modlarla idare ediyorduk. Umarım tam harita ile ve iyi otobüslerle gelir.

• Türkiye haritası gelecekse denemek için oynarım.

• üniversite ve gençlik hayatım ets2 ile bitmişti. Şükür evlilik hayatım da artık bitebilir. Kemuran Turizm ben geliyorum

• Direksiyon seti olan Ets2 tutkunları bu habere çok sevinecektir.

Lise ve Üniversite dönemlerimde az km yapmadım :) Benim bile ilgimi çekti şuan. Gerçekçi grafikler ile orjinal kabin görüntüleri sunabilirler ise tekrardan dirilecektir oyun

• Gelsin bakalım merakla bekliyoruz.

• çok lazımdı

• Şarampol Turizm

• Türkiye haritası detaylı olursa alırım.

• Dünyanın en tembel oyun firması.

ETS 3 ü yapacaklarına nelerle uğraşıyorlar.

Microsoft Flight Simulator gibi gerçek dünya haritası ile biri bu oyunu yapsa milyon satar

• Nevfel kullanıcısına yanıt
    Evet, gerçekten ya konsola gelse, satış rekorları kıracak ama akıllarından bile geçmiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Illusive Man -- 2 Haziran 2025; 20:27:53 >
  • ninja_developer kullanıcısına yanıt
    Ets3’ü çıkarmayacaklarmış. Yapacağımız oyun 2 gibi tutmayabilir ve onun yerini almayabilir bir sürü sorun çıkarabilir onun yerine 2ye eklemeler yaparak devam edeceğiz diye açıklama yapmıştı şirket bi ara öyle okumuştum.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Modlarla zaten yıllardır var olan birşey. Ama sevindirici yanı oyuncuların beğenilerini dikkate almışlar demek.

• drkayzer kullanıcısına yanıt
    Ets2 de bu eskimiş grafik motoruyla bir yere kadar satarlar.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.