1. AI kamyon ve araçlar gerçekçi hızı (maksimum kamyonlar için otoyol üzerinde 88 km / s) 2. AI arabaları bazen (test aşamasında) karayolları üzerinde birbirlerini sollamak 3. Maksimum mümkün AI kamyon ve araçların miktarı (max trafiği mod) 4. Gerçekçi yakıt fiyatları 5. Ek AI araç Kia Cee'da kilidi ve trafik paketi eklendi 6. Otopark düzeltme 7. Tüm ülkelerde tüm AI araç kilidi kaldırıldı
Bu yamanın içeriği nedir tam olarak ai ve kia cee nedir acaba?
AI bende çözemedim ben yazanı yazdım .
ama fark ettiyse nAI dan sonra hep araç ve araç çeşitleri yer alıyor yani araç la ilgili bir kavram .
Artificial intelligence olabilir mi?
Yani PC tarafından yönetilen kamyonlar vs.
beyler bugüne kadar hep temiz oynadım oyunu mod falan olmadan :)
şimdi sırasıyla
gerçek logo yaması
kabin aydınlatması
kabin motor sesi
havalı korna
bu yamaları indirdim bunları yüklemenin oyuna her hangi bir zararı olurmu ?? kasma save sıkıntısı vs vs konularda biraz cahilim bu yama konularında yardımcı olurmusunuz ??
quote:
Orijinalden alıntı: johnny_bravo_
beyler bugüne kadar hep temiz oynadım oyunu mod falan olmadan :)
şimdi sırasıyla
gerçek logo yaması
kabin aydınlatması
kabin motor sesi
havalı korna
bu yamaları indirdim bunları yüklemenin oyuna her hangi bir zararı olurmu ?? kasma save sıkıntısı vs vs konularda biraz cahilim bu yama konularında yardımcı olurmusunuz ??
Hiç birşey olmaz bu kadar insan kullanıyoruz .
Arkadaşlar dingil uzatmanın ve 6x4 yapmanın herhangi bir faydası varmı ? Boşu boşuna 40 küsür bin dolar vermeyeyim .
quote:
Orijinalden alıntı: TeufeL-07
quote:
Orijinalden alıntı: Anro
quote:
Bencede hız modu saçma. Oyundaki tek gayemiz para kazanıp daha hızlı tır alabilmek. 700 hp lik volvo aldım . Şimdide kafayı 730 hp lik scania ya taktım. Tabiki modifiyeyle volvoyu 750 hp kullanıyorum ama scaniayıda 780 hp kullanmak için 25. levele gelmeye çalışıyorum. Tırım 1000 hp olursa oyunda hiç amaç kalmaz. Zaten normalde 150 160 , max 180 bastığını söylemiş. Ben normal volvoyu 750hp yaptım ve 172 yi yokuşsuz görebiliyorum :D
Siz yapmayın sevenler vardır . Saçma diye bişey yok sen hile varken hile yapmazsın onlar sana saçma der . Sen oyundan geç tat ve zoru sevdiğin için onlara karşı öyle bakabilirsin hile yapanlara karşı .
Hileye teşvik etmek hiç iyi birşey değil. Bugün euro truck simulatorde yapan yarın bf3 tede yapar , cs dede. İnsanın kanına işliyor kolaya kaçmak. Sizdende , tabiki hile hoş birşey değil , mücadeleyi yok ediyor , drüstlüğe karşı gibi tavır beklerdim ama görüyorumki sizde hileyi savunuyorsunuz. Neyse beni ilgilendirmiyor tabiki . Kim nasıl isterse öyle oynasın.
Bu oyun tek kullanıcı için yapılmış bi oyun multiplayer oyun olsa o zaman hile denilebilir dediklerine. Tek başına bilgisayara karşı oynanılan oyunda hile diye bişey olmaz. İstersen 400 hplik motorla yokuşta zorlana zorlana çık ister 1000 hp lik mod yap son sürat çık bunun başkasına bir zararı olmadığına göre neden hile olsun...
Arkadaşlar bu hız modu tam olarak ne iş görüyor. Mod klasörüne attım ama hala 90km sınırı var oyunda, daha fazlası anca rampada oluyor o da 96 falan oluyor. Ayrıca hem tek seferlik işlerde bulunanlarda hem de 750hp'lık aldığımda bu durum var. Kaçırdığım nokta nedir acaba?
Son olarak hem 4x2 için hem 6x4, 6x2 için olanı kurdum acaba bunda mı sıkıntı oluyor, oluyorsa tam olarak hangisini secmeliyim?
quote:
Orijinalden alıntı: St Batuhan
Arkadaşlar bu hız modu tam olarak ne iş görüyor. Mod klasörüne attım ama hala 90km sınırı var oyunda, daha fazlası anca rampada oluyor o da 96 falan oluyor. Ayrıca hem tek seferlik işlerde bulunanlarda hem de 750hp'lık aldığımda bu durum var. Kaçırdığım nokta nedir acaba?
Son olarak hem 4x2 için hem 6x4, 6x2 için olanı kurdum acaba bunda mı sıkıntı oluyor, oluyorsa tam olarak hangisini secmeliyim?
dediklerini yapmışsan sıkıntı olmaması lazım. hız modunu yüklediğinde 90 km/h yerine motor gücüne göre son hız neyse o kadar hız yaparsın. Hız modunu yeniden indir tekrar dene bence.
quote:
Orijinalden alıntı: St Batuhan
bAŞKA MOD VARSA SİL . Tek başına mod klasörüne at çakışma olabilir .
Arkadaşlar bir biriyle çakışmayan kullandığınız modları yazar veya tek pakette toplar mısınız? Deneme yanılmayla yapıyorum ama bir türlü beceremedim ya diğer mod çalışmıyor yada oyun açılmıyor.
şu sinir bozucu yazar kasa sesini kapatmanın bir yolu yokmudur ?
Hız limitini kaldırma ve hasarsızlık modu var mı acaba birbiriyle uyumlu ?
quote:
Orijinalden alıntı: Wabisuke
Hız limitini kaldırma ve hasarsızlık modu var mı acaba birbiriyle uyumlu ?
Deneyeceksin ben hasarsızlık kullanmıyorum .
O değilde oyunda şöyle bir yama olsa tadından yenmez
Oyunda boş vitesteyken bile gaz veremiyorsun, önce bunu düzeltseler süper olur ve bence bu videodaki hile değilde debriyajlı direksiyon setlerinde yapması kolay olabilir ama gaza basınca pek seste çıkmıyor biraz bu konuları düzenleseler fena olmaz
Ana Konuya yazamıyorum bi sıkıntı mı var.
arkadaşlar bende indiriyorum da oyunu daha çok gerçekte ki gibi olsun düşüncesindeyim onun için olmazsa olmaz modlar nelerdir oyunu indirdikten sonra yüklüyeyim burda çok mod var hangisini yapsam kafam karıştı
Arkadaşlar peki benim durumda acaba oyunda belli ilerleme sonrası yamayı kurmamın etkisi olabilir mi?
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: asin_19
Son eklenen modlar çok güzelde beyler şu dorse skinlerini bir araya getirsek tek dosyada fena olmazmı ? :D Teşekkürler yanlız DeposifFiles'den indiremiyoruz :D
Yapan kişiler değişik .
Ayrıca Depositfiles'tan nasıl indiremiyorsunuz .
İndirme butonuna tıkla reklam gelirse Sağ üstteki kırmızı çarpıya tıkla bu kadar .
maalesef öyle olmuyor direk premium almayı gösteriyor begin downlad yada free downlaoad'da.
quote:
Arkadaşlar dingil uzatmanın ve 6x4 yapmanın herhangi bir faydası varmı ? Boşu boşuna 40 küsür bin dolar vermeyeyim .
Yokmu bir bilen ? Ne diye koymuşlar bu özelliği ?
quote:
quote:
quote:
Son eklenen modlar çok güzelde beyler şu dorse skinlerini bir araya getirsek tek dosyada fena olmazmı ? :D Teşekkürler yanlız DeposifFiles'den indiremiyoruz :D
Yapan kişiler değişik .
Ayrıca Depositfiles'tan nasıl indiremiyorsunuz .
İndirme butonuna tıkla reklam gelirse Sağ üstteki kırmızı çarpıya tıkla bu kadar .
maalesef öyle olmuyor direk premium almayı gösteriyor begin downlad yada free downlaoad'da.