Şimdi Ara

Euro Truck Simulator 2 VE American Truck Simulator Multiplayer VİDEOLU Kurulum (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
215
Cevap
4
Favori
89.679
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • şu oyunun multiplayer ını yapmak imkansız değildir heralde ne kadar saçma sapan oyunların online ı varken bunun ki yok :(

mükemmel ötesi olurdu şu oyunun online ı :)

ne bileyim en basitin den 3-5 kişilik gruplar oluşturacaksın o gruptaki herkes aynı teslimatı alacak misal polonyadan glasgow a 1800-2000 km herkesde aynı dorse konvoy halinde gideceksin yolda giderken diğer gruplarla karşılacaksın online oynayan falan filan mükemmel olurdu
  • yarın alacam valla :) uzun yol olayına kendimi kaptırdımmı ohh keyfinden yenmez zaten sonra gelsin paralar yeni arabalar derken :)) sabah işe nasıl giderim bilmem :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: johnny_bravo_

şu oyunun multiplayer ını yapmak imkansız değildir heralde ne kadar saçma sapan oyunların online ı varken bunun ki yok :(

mükemmel ötesi olurdu şu oyunun online ı :)

ne bileyim en basitin den 3-5 kişilik gruplar oluşturacaksın o gruptaki herkes aynı teslimatı alacak misal polonyadan glasgow a 1800-2000 km herkesde aynı dorse konvoy halinde gideceksin yolda giderken diğer gruplarla karşılacaksın online oynayan falan filan mükemmel olurdu

• Verdiğin siteyi biraz inceledim. Bu konu üzerine çalışan arkadaş daha önce GTA san andreas just cause 2 gibi oyunların mp modlarını yapmış. Onları yapmış olan adam bu oyuna hayli hayli yapar mp yi. Yeter ki biraz daha çalışsın.

Ben MP gelirse bu işten en çok kar edenin STS olacağını düşünüyorum. Sahi ya bir kaç programcı işe alıp kendileri mp yi yapsalar mantıklı olmaz mıydı? Online shop felan da yaparlardı. Kazandığımız paralarla (gerçek para ile değil) online upgrade shop tan alışveriş yapardık. Leaderboard filan olurdu. Kimin leveli malı filan yüksek görürdük.

Bir bu MP bir de harita genişletme olaylarını bekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deniztns

Verdiğin siteyi biraz inceledim. Bu konu üzerine çalışan arkadaş daha önce GTA san andreas just cause 2 gibi oyunların mp modlarını yapmış. Onları yapmış olan adam bu oyuna hayli hayli yapar mp yi. Yeter ki biraz daha çalışsın.

Ben MP gelirse bu işten en çok kar edenin STS olacağını düşünüyorum. Sahi ya bir kaç programcı işe alıp kendileri mp yi yapsalar mantıklı olmaz mıydı? Online shop felan da yaparlardı. Kazandığımız paralarla (gerçek para ile değil) online upgrade shop tan alışveriş yapardık. Leaderboard filan olurdu. Kimin leveli malı filan yüksek görürdük.

Bir bu MP bir de harita genişletme olaylarını bekliyorum.

aynen ya şimdiki ettikleri karın iki katını elde etme imkanları olurdu değil mi?

• Gerçekten çok iyi olur çünkü baya bi oynadiktan sonra sıkmaya başlıyo artik oyun multisi ayri bir heyecan katar oyuna

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • olursa böyle birşey oyuna 500 lira fiyat biçseler yine alırım hard truck veya ets gts ne bileyim tır oyunları serisisnde bir ilki yaşatmış olurlar, doğum gününde en çok istediğin bir şeyin hediye olarak sana verilmesi gibi aman allahım
  • quote:

Orijinalden alıntı: quvenmGb

olursa böyle birşey oyuna 500 lira fiyat biçseler yine alırım hard truck veya ets gts ne bileyim tır oyunları serisisnde bir ilki yaşatmış olurlar, doğum gününde en çok istediğin bir şeyin hediye olarak sana verilmesi gibi aman allahım

Saten para vermiyeceksin çünkü bu Online herkez oynayabilecek
  • Olabilir niye olmasın. Örnek vereyim GTA San Andreas tamamiyle Single player üzerine senaryoları tamamlamak için yapılmış bir oyun. Ama daha sonra gördük SA-MP MTA San Andreas gibi oyunlar çıktı. Herkes sorunsuz online oynayabilir. Bunuda yapmaları mümkün tabii ama öyle çok oyuncu olacağını sanmıyorum 10-20 kişi takılsak yinede yeter bize.
    Bir şirketimiz olur o şirkette çalışanlar olabiliriz. kim ne kadar yük getirdi, ne kadar hasar aldı, ne kadar yol yaptı masraflar ne kadar tuttu. Bunun gibi şeylerle oyun eğlenceli hale gelir
  • quote:

Orijinalden alıntı: kacak_250

Olabilir niye olmasın. Örnek vereyim GTA San Andreas tamamiyle Single player üzerine senaryoları tamamlamak için yapılmış bir oyun. Ama daha sonra gördük SA-MP MTA San Andreas gibi oyunlar çıktı. Herkes sorunsuz online oynayabilir. Bunuda yapmaları mümkün tabii ama öyle çok oyuncu olacağını sanmıyorum 10-20 kişi takılsak yinede yeter bize.
    Bir şirketimiz olur o şirkette çalışanlar olabiliriz. kim ne kadar yük getirdi, ne kadar hasar aldı, ne kadar yol yaptı masraflar ne kadar tuttu. Bunun gibi şeylerle oyun eğlenceli hale gelir

Bu multiplayeri yapan kişi de saten GTA SA'nın MP'sini yapan kişi.Yapacağından eminim.

• bu konuyla ilgili bi gelişme yok mu ?
  • Çok iyi olur oynayanları koltuğa kitler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ayak kokusu

Çok iyi olur oynayanları koltuğa kitler.

abi ekran kartı değiştircektin ne oldu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ferevon

quote:

Orijinalden alıntı: ayak kokusu

Çok iyi olur oynayanları koltuğa kitler.

abi ekran kartı değiştircektin ne oldu?

Komple sistemi değiştirmem gerekiyor ama daha param hazır değil yazın sonuna doğru ancak toparlayabilirim.
    http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=70762619

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ayak kokusu -- 27 Ocak 2013; 16:08:19 >

• quote:

Orijinalden alıntı: DevrimSeven60

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=159166410899097&set=a.133205536828518.31049.133186476830424&type=1&theater

1 haftalık horta hort denmez

Bekliyoruz Sabırsızca ama bende orjinal yok Sorun orda

• Bu işi çok ciddiye alanlar olur alış satış konusunda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NIYEGELDINLAN

Bu işi çok ciddiye alanlar olur alış satış konusunda.

Aynen satışların çoğalacağından eminim.
  • sitesi de budur;www.ets2mp.com umarım çok güzel olur hep hayalini kuruyordum
  • Biz ekibimiz olarak çok yakında takip ediyoruz, oldukca geniş bir filoya sahibiz çıkar çıkmaz elimizden geldiğince sizi bilgilendireceğiz.

ets2mp.com Türkçe kategorisi ile biz ilgilenmekteyiz.

İyi forumlar iyi günler... [Z]Group İnternational Logistics ( katılmak için bana ulaşabilirsiniz. )

[Z] - Official Turkish Truck Company - ets2.z-tr.com

Company : [Z]Group International Logistics
    CEO's: qarMarD - toreador
    Headquarters:
    Germany - Berlin

Drivers: 45

1-) [color=red]Turkey[/color] - The Rifleman
    2-) [color=red]Turkey[/color] - onurolcay
    3-) [color=red]Turkey[/color] - Successful[TR]
    4-) [color=red]Turkey[/color] - MeTaF1gHTeR
    5-) [color=red]Turkey[/color] - Peacemakers
    6-) [color=red]Turkey[/color] - ReaLichTR
    7-) [color=red]Turkey[/color] - TriDGamE
    8-) [color=red]Turkey[/color] - vaqol
    9-) [color=red]Turkey[/color] - Randall
    10-) [color=red]Turkey[/color] - Witchedx3
    11-) [color=red]Turkey[/color] - wakitsiz
    12-) [color=red]Turkey[/color] - Escapist
    13-) [color=red]Turkey[/color] - dehs3t
    14-) [color=red]Turkey[/color] - BelieveMe
    15-) [color=red]Turkey[/color] - Checkmate
    16-) [color=red]Turkey[/color] - iTaLiaNo
    17-) [color=red]Turkey[/color] - KaanBey
    18-) [color=red]Turkey[/color] - EfsaneTurk
    19-) [color=red]Turkey[/color] - Santa
    20-) [color=red]Turkey[/color] - İsmailAbi54
    21-) [color=red]Turkey[/color] - rudeboy1903
    22-) [color=red]Turkey[/color] - Nortal
    23-) [color=red]Turkey[/color] - Walker
    24-) [color=red]Turkey[/color] - bRaiN
    25-) [color=red]Turkey[/color] - xlazine
    26-) [color=red]Turkey[/color] - Ultimate
    27-) [color=red]Turkey[/color] - DueLich
    28-) [color=red]Turkey[/color] - Break
    29-) [color=red]Turkey[/color]  - ri0st
    30-) [color=red]Turkey[/color] - CoDeC
    31-) [color=red]Turkey[/color] - ZippoTR
    32-) [color=red]Turkey[/color] - Yawruaslan
    33-) [color=red]Turkey[/color] - Serseri[TR]
    34-) [color=red]Turkey[/color] - AlihanBey
    35-) [color=red]Turkey[/color] - Torque
    36-) [color=red]Turkey[/color] - ReGzA
    37-) [color=red]Turkey[/color] - Koyucu2
    38-) [color=red]Turkey[/color] - bRo '
    39-) [color=red]Turkey[/color] - LegenDDriver
    40-) [color=red]Turkey[/color] - Maraz
    41-) [color=red]Turkey[/color] - Nemesis
    42-) [color=red]Turkey[/color] - TheMachine61
    43-) [color=red]Turkey[/color] - NcmttNSngR
    44-) [color=red]Turkey[/color] - Cobra02
    45-) [color=red]Turkey[/color] - Grove
    46-) [color=red]Turkey[/color] - Linquan
    47-) [color=red]Turkey[/color] - Quick
    48-) [color=red]Turkey[/color] - Label

Trucks : All trucks

Notes :

- Official Web Site : ets2.z-tr.com ( NEW ! ) and sampz.net/forum
    - Join and have fun[/b][/size]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cosMos. -- 31 Ocak 2013; 11:55:01 >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.