![]() Merhaba, oyunu oynarken şu durumda 30-33 fps alıyorum fakat 2. kameraya geçtiğimde 45-50 ya da yine aynı durumda fakat ışıkları kapattığımda 45-50 fps alıyorum sanırım bu kabinin içine vuran kırmızı loş ışıktan dolayı ama o ışık da olsun istiyorum, hem bu ışığın olması hem de +40 en azından fps alabilceğim bir tavsiyeniz var mıdır bir de oyunlarda laptop un işlemci bölgesi sanırım orası çok sıcak oluyo parmağımı uzun süre tutamıyorum ama diğer bölgeler o kadar sıcak olmuyo, işlemcime çok yük biniyor olabilir mi ? yardımcı olursanız sevinirim. |
Euro Truck Simulator 2'de Kabin İçi FPS Düşüşü Giderme
Euro Truck Simulator 2'de kabin içi FPS düşüşleri, oyuncuların karşılaştığı yaygın bir sorundur. Bu düşüşler, oyun deneyimini önemli ölçüde etkileyebilir ve sürüşünüzü kesintiye uğratabilir. Bu sorunu çözmek için uygulayabileceğiniz birkaç adım mevcuttur:
- ETS 2 Koltuk Ayarları:
Kabin içi FPS'yi etkileyebilecek faktörlerden biri, koltuk ayarlarıdır. Koltuğunuzu kaldırarak veya indirerek görüş alanınızı ayarlayabilirsiniz. Daha yüksek bir koltuk daha iyi bir görüş alanı sağlar, ancak bu, özellikle uzun yolculuklarda FPS'yi düşürebilir.
- ETS 2 Kabin Işığı:
ETS 2'nin kabin ışığı özelliği de FPS'yi etkileyebilir. Geceleri araç kullanırken kabin ışığını açık bırakmak FPS düşüşlerine neden olabilir. Mümkün olduğunca kabin ışığını kapalı tutarak FPS'yi iyileştirebilirsiniz.
- Grafik Ayarları:
Oyunun grafik ayarlarını düşürmek de kabin içi FPS'yi artırabilir. Özellikle "Aydınlatma Kalitesi" ve "Ayna Kalitesi" ayarlarını düşürmek, önemli ölçüde FPS artışı sağlayabilir.
- Modifikasyonlar:
Bazı modifikasyonlar, oyunun grafik performansını etkileyebilir. Kabin içi FPS'yi düşüren modifikasyonları devre dışı bırakmayı veya kaldırmayı deneyebilirsiniz.
- Diğer Hususlar:
Kabin içi FPS düşüşlerine neden olabilecek diğer faktörler arasında anti-aliasing ayarları, çözünürlük ve arka plan programları yer alır. Anti-aliasing'i devre dışı bırakmak, çözünürlüğü düşürmek ve arka plan programlarını kapatmak FPS'yi artırabilir.
Bu adımları uygulayarak Euro Truck Simulator 2'deki kabin içi FPS düşüşlerini azaltabilir ve daha sürükleyici bir oyun deneyimi yaşayabilirsiniz.