Şimdi Ara

Euro Truck Simulator 2 Açılma Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
41
Cevap
3
Favori
137.892
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar her zaman sorunsuz oynadığım oyunu bilgisayara format attıktan sonra açamıyorum kafayı yiyecem Oyunu yüklüyorum, açmaya çalıştığımda başlat çubuğunda oyunun simgesi görünüyor öyle kalıyor. 10-15 dk. o şekilde beklersem de uygulama çalışmayı durdurdu diye uyarı alıyorum. Daha önce benzer sorunu yaşayan var mı? Serial'de sorun var diyeceğim ama serial ekranına gelemiyorum ki... Bilgisayara 80-85 tane oyun yükledim hiçbirinde sorun yok ama en sevdiğim oyun olan ETS 2 açılmıyor...

Euro Truck Simulator 2 Açılmama Sorunu ve Çözümleri

{ets 2 açılmıyor} ve {ets2 açılmıyor} Sorunu

Euro Truck Simulator 2 oyununu başlatmaya çalışırken "açılmıyor" veya "açılmadan kapanıyor" sorunu yaşayabilirsin. Bu sorun, çeşitli nedenlerden kaynaklanabilir.

{ets 2 0x7 hatası}

Bu hata mesajı genellikle oyun dosyalarının bozulması veya eksik olması sonucu ortaya çıkar. Oyunu yeniden yüklemek veya oyun dosyalarının bütünlüğünü doğrulamak bu sorunu çözebilir.

"Açılmıyor, Tepki Vermiyor" Hatası

Oyun açıldıktan sonra "tepki vermiyor" hatasıyla karşılaşıyorsan, bilgisayarının sistem gereksinimlerini kontrol etmelisin. Oyunun sorunsuz çalışması için bilgisayarının minimum sistem gereksinimlerini karşılaması gerekir.

Çözüm Önerileri:

• Oyunu Yeniden Yükle: Oyun dosyaları bozulmuş veya eksik olabilir. Oyunu yeniden yüklemek bu sorunu çözebilir.
    • Oyun Dosyalarının Bütünlüğünü Doğrula: Steam kütüphanende, Euro Truck Simulator 2 oyununa sağ tıkla ve "Özellikler"e git. "Yerel Dosyalar" sekmesinden "Oyun Dosyalarının Bütünlüğünü Doğrula..." seçeneğine tıkla.
    • Grafik Sürücülerini Güncelle: Güncel olmayan grafik sürücüleri oyun sorunlarına neden olabilir. Grafik kartının üreticisinin web sitesine giderek en son sürücüleri indir ve yükle.
    • Antivirüs Yazılımını Geçici Olarak Devre Dışı Bırak: Bazı antivirüs yazılımları oyunun çalışmasına engel olabilir. Oyunu başlatmadan önce antivirüs yazılımını geçici olarak devre dışı bırakmayı dene.
    • DirectX ve .NET Framework'ü Güncelle: Bu bileşenler oyunun çalışması için gereklidir. En son sürümlerini Microsoft'un web sitesinden indirip yükle.
    • Bilgisayarını Yeniden Başlat: Bazen basit bir yeniden başlatma, oyunla ilgili sorunları çözebilir.

Yukarıdaki çözümleri denedikten sonra hala {ets 2 açılmıyor} sorunu yaşıyorsan, oyunun resmi destek forumlarına başvurabilir veya yazılım geliştiricisi SCS Software ile iletişime geçebilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • bende de aynı dert var görev çubuguna alıyor ardından da kapayıldı sorunlar aranıyor diyor
    .
  • up aynı sorun bende de var

Jim Carrey Fan Club
    Sessizce gitmek en iyisi
  • Hata raporu vermiyor bende. Oyunu açınca başlat çubuğunda simge çıkıyor, başka hiçbir tepki yok Yani oyun hiç açılmıyor olduğu gibi masaüstünde kalıyor öyle. Eğer görev yöneticisinden kapatmayıp da 5-10 dk. beklersem çalışmayı durdurdu hatası veriyor.
    Intel Core i7 3630qm 3.4 Ghz. 3 Nesil.. GT 650M 2GB. 8 GB RAM 1600 MHZ. 750 GB HDD. 7200rpm
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

• sorun bu şekil arkadaşlar

Crackle alakası yok hocam serial yazılan ekrana bile gelmiyor.

Aynen Phytgriph'in videosundaki gibi sorun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ALONSO_06 -- 15 Haziran 2013; 19:49:21 >
    iPhone 6 Space Gray
  • Arkadaşlar çözümü Phytgriph arkadaşımız bulmuş PM'den gönderdi sağolsun. Muhtemelen sorun yaşayan diğer arkadaşların da ekran kartı Nvidia. Nvidia kartınızın son sürümünü değil de sondan bir önceki sürümünü yükleyin sorun çözülüyor Bende 320.18 sürümüydü sanırım son sürümde sorun yaşamıştım. Onu kaldırıp 314.22 sürümünü yükledim arkadaşlar hiçbir sorun yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ALONSO_06 -- 16 Haziran 2013; 13:03:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: brhtn

up up bendede aynı sorun hasıl oldu a dostlar. çözüm bulan var mıdır acep?

Arkadaşlar çözümü Phytgriph arkadaşımız bulmuş PM'den gönderdi sağolsun. Muhtemelen sorun yaşayan diğer arkadaşların da ekran kartı Nvidia. Nvidia kartınızın son sürümünü değil de sondan bir önceki sürümünü yükleyin sorun çözülüyor Bende 320.18 sürümüydü sanırım son sürümde sorun yaşamıştım. Onu kaldırıp 314.22 sürümünü yükledim arkadaşlar hiçbir sorun yok
  • Denedim oldu sizin dediğiniz sürümü kurdum çalıştı teşekkürler
    Çaresiz değilsiniz çare sizsiniz ||www.mareaturkiye.com - Marea severlerin yeni buluşma noktası ||www.hostbudur.com|| Amd Ryzen 5 3500X - MSI MSI B450 Gaming Plus Max AMD B450 4133MHz DDR4 || Spphire Pulse RX 5500 XT 8GB GDDR6 128 bit || Xiaomi Redmi Note 6 Pro || Citroen c4 2013 Confort Plus 1.6 D
  • quote:

Orijinalden alıntı: ALONSO_06

quote:

Arkadaşlar çözümü Phytgriph arkadaşımız bulmuş PM'den gönderdi sağolsun. Muhtemelen sorun yaşayan diğer arkadaşların da ekran kartı Nvidia. Nvidia kartınızın son sürümünü değil de sondan bir önceki sürümünü yükleyin sorun çözülüyor Bende 320.18 sürümüydü sanırım son sürümde sorun yaşamıştım. Onu kaldırıp 314.22 sürümünü yükledim arkadaşlar hiçbir sorun yok

hocam eski sürümü nerden bulucam

• quote:

Orijinalden alıntı: TheBestHero

quote:

Orijinalden alıntı: ALONSO_06

quote:

hocam eski sürümü nerden bulucam

Nvidia'nın sitesinde sürücüler sekmesinde en altta 'Beta Sürücüler ve Arşiv' kısmı var. Oradan bulabilirsiniz.

• bunun başka bir yolu yok mu yeni sürümde çalışır mı? Bende gt 730M 4gb lik ekran kartı var. yine onboard intel hd 4000 ekran kartı var.
    Bu sürümde veya bundan sonraki sürümlerde hiç mi çalışmayacak
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.