Şimdi Ara

Euro Truck Simulator 2 (2012) [ANA KONU] (592. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
73.227
Cevap
385
Favori
3.683.169
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 590591592593594
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bu ne muhteşem bir oyun. En büyük hayalim bölye stabil çalışan debriyaj , manual vites destekli bir tır oyunuydu. Scaina trcuk haricinde böyle stabil bir oyunu logitech g25 le oynamak muhteşem.

Acayip düzenbaz bir oyun. Önce sana kredi teklifi geliyor . Tabiki kabul etmem diyorsun , sonra kendi aracı olan şöförlere sefer başı 5.700 euroluk iş teklifi geliyor. Bizde haliyle hem yeni araca binip , hemde daha hızlı para kazanmak için kredi çekiyoruz . Bu nasıl düzen ? Yapana yazana hazırlayanlara helal olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SonUskudarli

quote:

Orijinalden alıntı: djvietnam

quote:

quote:

Euro Truck Simulator 2 (2012) [ANA KONU]

YÜZLE VİRAJA GİRERSEN AHANDA BÖYLE OLURSUN OYUNDAKİ EKSİKLİK TIR YAN YATMASINA RAĞMEN ŞÖFÖR HALA AYNI YERİNDE DURUYOR BEN ÖN CAMDAN FIRLAYIP YOLA DÜŞÜP KAFASINI VURUP DİĞER ARAÇLARDA OLAYI GÖRÜP POLİSİ AMBULANSI ARASALAR KALABALIK OLSA ŞÖFÖRÜ AMBULANS ALIP HASTANEYE GÖTÜRSE SONRA Bİ ÇEKİCİ GELİP TIRIMI KALDIRSA BUNLARI SİNEMATİK OLARAK İZLESEK GÜZEL OLMAZMIYDI GERÇEKLİK BÖYLE OLUR DEMİ AMA NE HİKAYE YAZDIM AMA

Allah iyligini verse birde seneryoyu soyle dusun.sofer hastanelik olmasada oncamdan firlasa ambulans gelse hastaneye yetistirirken sofer yolda olse sonra bir cenaze arabasi gelip alsa istanbul cenaze isleri baskani bir aciklama yapsa pesinden bir sela okunsa bizlerde cuma gunu ogle namazina mutakip karacaahmette cenazeye katilsak oyunda cok eksik var cokk bunlar olmaliydi İyi guldurdun beni gece gece Allah iyligini versin

bunların parasıda bizden çıkar ama hoca ve cenaze masrafları :) bence ölmesin eğer şöförlerimiz varsa bide bankaya borcumuz varsa ne olcak o şöförlerin altındaki araçlara el koycak banka şöförler evine ekmek götüremeyecek hastanede nasıl olsa yine cebimizden çıkçak ssk yok serbest çalışıyorum çünkü :) ölmesin ölmesin komaya girsin 5 tane şöförüm iyi kötü para getiriyor zaten garajın anahtarını çoçuklara verdim kafalarına göre takılıyorlar :)

Dogru diyorsun aslinda oyunu oyle bir yapmiski adamlar banka nefes aldirmiyor resmen oyuna basladigimdan beri bankalara calisiyorum faiz oduyorum.Valla cok guldum ya varya yazdigin seneryoya gerceklik dedigin boyle olur demi ama

oyunun bouyutuda 60 gb olur bu detaylarla :)

• Sinyal verince,far açınca ve gece ışıklı yoldan geçince neden ani FPS düşmesi oluyor anlamadım gitti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SS-Obergruppenführer -- 22 Ekim 2012; 3:15:17 >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

YÜZLE VİRAJA GİRERSEN AHANDA BÖYLE OLURSUN OYUNDAKİ EKSİKLİK TIR YAN YATMASINA RAĞMEN ŞÖFÖR HALA AYNI YERİNDE DURUYOR BEN ÖN CAMDAN FIRLAYIP YOLA DÜŞÜP KAFASINI VURUP DİĞER ARAÇLARDA OLAYI GÖRÜP POLİSİ AMBULANSI ARASALAR KALABALIK OLSA ŞÖFÖRÜ AMBULANS ALIP HASTANEYE GÖTÜRSE SONRA Bİ ÇEKİCİ GELİP TIRIMI KALDIRSA BUNLARI SİNEMATİK OLARAK İZLESEK GÜZEL OLMAZMIYDI GERÇEKLİK BÖYLE OLUR DEMİ AMA NE HİKAYE YAZDIM AMA

Allah iyligini verse birde seneryoyu soyle dusun.sofer hastanelik olmasada oncamdan firlasa ambulans gelse hastaneye yetistirirken sofer yolda olse sonra bir cenaze arabasi gelip alsa istanbul cenaze isleri baskani bir aciklama yapsa pesinden bir sela okunsa bizlerde cuma gunu ogle namazina mutakip karacaahmette cenazeye katilsak oyunda cok eksik var cokk bunlar olmaliydi İyi guldurdun beni gece gece Allah iyligini versin

bunların parasıda bizden çıkar ama hoca ve cenaze masrafları :) bence ölmesin eğer şöförlerimiz varsa bide bankaya borcumuz varsa ne olcak o şöförlerin altındaki araçlara el koycak banka şöförler evine ekmek götüremeyecek hastanede nasıl olsa yine cebimizden çıkçak ssk yok serbest çalışıyorum çünkü :) ölmesin ölmesin komaya girsin 5 tane şöförüm iyi kötü para getiriyor zaten garajın anahtarını çoçuklara verdim kafalarına göre takılıyorlar :)

Dogru diyorsun aslinda oyunu oyle bir yapmiski adamlar banka nefes aldirmiyor resmen oyuna basladigimdan beri bankalara calisiyorum faiz oduyorum.Valla cok guldum ya varya yazdigin seneryoya gerceklik dedigin boyle olur demi ama

oyunun bouyutuda 60 gb olur bu detaylarla :)

60 gb olur banka bu defa bize yeni sistem yeni bilgisayar teklifi yapar

• Euro Truck Simulator 2 (2012) [ANA KONU]

Buda benim oğlan beyler. Valiant f16h 750bg.

Bu arada seviye 44.

• bitiren varsa bi save koysun bea
  • Buyrun benim oğlan.

• quote:

Orijinalden alıntı: SilentPower

quote:

Orijinalden alıntı: ultimate82

arkadaşlar oyuna radyo ekleyenler nasıl yaptıklarını anlatabilirlermi? geniş bir radyo listesi varsa hazırda onuda kopyalarsanız sevinirim... zamanında aimp2 programına radyo eklemiştim fakat nasıl yaptığımı tamamen unuttum. ben ve benim gibi birçok kişinin işine yarayacaktır paylaşımlarınızı bekliyorum.

http://forum.donanimhaber.com/m_67146189/tm.htm

çok teşekkürler hocam...

• Dayanamadım ben de başladım

Almanya'nın yolları daş, Hamburg'un kızları taş
  • quote:

S.a Beyler ilac yalan olmaya basladi kullanilabilir ilac varsa pm lutfen.turkiyeye gelsede alsak arkadas hergun ilac aramaktan biktik

Geçmiş olsun kardeş. hayırdır inşallah. nedir ilacı Türkiye de olmayan hastalığın ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cmax-mert

Bug'ın kralı bende galiba. Tam dönüş yapıyordum ki birden TIR yolun altına geçip sonsuzluğa doğru düşmeye başladı. Hızı ışık hızına ulaştı birkaç saniyede benzin çubuğu dibe indi, hasarı %100'ledi. Işık hızında düşüyor maşallah navigasyondaki hıza bakın. Oradaki katmanı tam kaplamamış herhalde oyunu kodlayan sığırlar. Birşey değil 300 KM'lik yolumun 35 Km'si kalmıştı 9 bin Euro'mun içine etti level'i baştan açaçağım.

Euro Truck Simulator 2 (2012) [ANA KONU]Euro Truck Simulator 2 (2012) [ANA KONU]
    Euro Truck Simulator 2 (2012) [ANA KONU]Euro Truck Simulator 2 (2012) [ANA KONU]

hocam hız rekoru sende.helal olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: RaúL

Kredi alip direk arac mi alalim yoksa tek seferlik islerle para mi biriktirelm ne onerirsiniz arkadaslar

Aman hocam bankaya bulaşma.50.000 euro param vardı bankadan kredi çektim iki şöför 3 araç aldım (parayı bulucam ya ) ulen şöförler doğru düzgün para kazandırmıyor, araçla kaza yaptım ceza yedim baktım paso bankaya çalışıyoruz bakiye hep eksilerde, geri dönüşte yok.Hocam profili sildim yeniden açtım, hani iş seçiminde diyor ya tuzsuz aşım arısız başım para biriktir kendi aracını al en iyisi benden tavsiye

• Haftasonunu demoyu oynayarak geçirdim tek kelime ile müthiş aslında oyunu aklımda almak yoktu ama ilk önce Türkçe çıkacağını duydum sonra demosunu bekledim ve oynadım. Hakikatten bu oyun yanında direksiyonda aldırır ama bence klavyeden oynamak sanki daha zevkli gibi hemen aral dan dün akşam 45tl ye ön siparişi verdim 9 kasımda da gelecekmiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HA1990 -- 22 Ekim 2012; 8:41:49 >

• arkadaslar bu oyunu paraylamı aldınız yoksa free trailin crackinimi buldunuz.
    benide acayip heyecanlandırdı bu oyun yaa
  • quote:

Orijinalden alıntı: denn1s33

Bu uykusuzluk olayından sürekli teslimatlar gecikiyor sizde gecikme olmuyormu ne zaman parkedip dinlendirsem uyandığı anda müşteri teslimati istiyor vs. gibi şeyler çıkıyor

Kendi aracını kullanıyorsan işi almadan önce uyu, işi alırken süresine bak uyku yakıt durumunu haritadan planla nerde yatıcam nerde yicem nerde yakıt alcam vs. Aynı şey şirket kuruluşu para yönetimi araç şoför yönetimi herşeyde geçerli bodozlama dalınan işlerin sonu iyi bitmiyor.
  • Beyler benim tırın şoförü amansız bir hastalığa yakalandı. Ne yük taşıyabiliyor ne de direksiyon sallayabiliyor öyle bekliyor anlamadım gitti var mıdır bunun bir ilacı doktora neyin gitsek.
  • Günaydın arkadaşlar...

Dün itibariyle ets2 ye başladım ve şu an 9. seviyedeyim.Zamanında bol bol hard truck ve ets oynamış biri olarak söyleyebilirim ki bu oyun hakikaten olmuş

Şirket kurmak garaj almak eleman çalıştırmak güzel düşünülmüş.
    400.000 € kredi çektim 1 İveco 1 tane man tır aldım garajı geliştirdim 2 tane eleman aldım bayan karakteride bayan açtım şöför melahatler olarak takılıyoruz ama şöförler çok az para kazanıyor biri günde 500 € karı vardiğerinin 300 € karı var kredi çektiğimize çokta değmedi sanırım.Birde habire boş dönüyorlar ulen bi nakliyeciler sitesinde dolaş git yük bul boş gelme yok bomboş geliyorlar 300 500 € bize kaçıyor...
    Ama Allah'a şükür çalışıyoruz kredimizi ödüyoruz kenarda 120.000 € paramda var kendi tırımla çalışmıyorum ama günde 20.000 ila 25.000 € arasında para kazanabiliyorum.Ben olmasam batacak şirket Birde dikkatimi çeken kendi tırımızla çalışırsak uyku ihtiyacımız oluyor yakıt parası yok gişe parası vs.. masraflı oluyor dışarda şöför olarak çalışmak sanki daha karlı yüke hasar vermedikten sonra tıra hasar gelsede paramızdan da kesilmiyor dert yok tasa yok...Çok para biriktireyim seviyeyi 16 ya getireyim ondan sonra kendi tırımı alır modifiye eder öyle düşerim yollara şimdi acelesi yok...

Oyunun sevmediğim 2 yanı var
    1-Otomobil sürücüleri baya baya psikopat pat diye önüne atlıyor aniden yola çıkıyor 1 2 sefer bu yüzden kaza yaptım.Önceki oyunda sinyal verdiğimiz zaman sollamaya çalışmazlardı şimdi baya baya şeridi kapatmadıktan sonra adam üzerinize üzerinize geliyor ya dorseye çarpıyor ya son anda sıyrılıyor bide sellektör yapıyor utanmadan
    2- Eğer otomatik viteste kullanıyorsanız oyunda maden ocağı taarzında bir yer var tırlar ordan çok zorlanıyor çıkarken istop ediyor manuel vitese alıp yardıra yardıra çıkmak mümkün...

Kısa bir dip not El freni Hayat kurtarır kaç sefer kazadan kıl payı kurtuldum sayesinde...

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cengo_19

Radyo kiss ve radyo one favorim.cokta guzel parcalar caliyor.dinlemek isteyenler radyo listesinin en altlarinda ikiside. Haa bir de iveco bes para etmez dagda kirda cabucak bayiliyr.kornasi da kurufasulye yemis midenin bagirsaktan disari cikan sesi gibi ..

Aynen hocam paristen dover e iveco ile gittim burdan vietnam a gitmis kadar oldum bayila bayila gidiyor

Ben de tek seferlik iş'te denk geldim.iyiki scania almisim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• oyun çıktı çıkmadı mı ya? 50tl den ön siparişte diyor? anlamadım gitti ben?

• quote:

Orijinalden alıntı: tolga_r

oyun çıktı çıkmadı mı ya? 50tl den ön siparişte diyor? anlamadım gitti ben?

http://www.aralgame.com/oyun/pc-euro-truck-simulator-2.html

ön sipariş ayrı.kasımda teslim diye biliyorum(yanlışım varsa düzeltin lütfen ki doğrusunu bileyim).kendi sitesinden kredi kartı ile keyi alabilirsin.şahsen öyle yaptım.oyunun indir.demo olarak başlar.keyi girdiğin zaman full sürüm oluyor.
  • 
Sayfa: önceki 590591592593594
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.