Şimdi Ara

Euro Truck Simulator 2 (2012) [ANA KONU] (431. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
73.226
Cevap
385
Favori
3.683.076
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 429430431432433
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bi Force Gt de ben şipariş verdim hadi hayırlısı. Oyun Çıksada Vursak kendimizi yollar
  • quote:

Orijinalden alıntı: frknsysl

Herşeyim hazır yıllar öncesinden. Artık gerçekten sabırsızlanmaya, onu da geçtim rüyamda görmeye başladım :) STDS'nin zevkini anlatamam size, artık ETS2'yi siz tahmin edin :) Ama alıştım, GTS'yi de bununla oynuyordum. 2 Sene oldu sanırım alalı. Koltukla beraber daha rahat.

Buyrun sizin için bir kaç resim.

Hocam güzel hazırlamışsınız herşeyi, paylaştığınız için teşekkür etmek istiyorum, iyi vakitler geçirirsiniz umarım oynarken
  • Dfgt satışları bu aylarda tavan yapacak bence:D

• Yeni video, Reanult modifiyesi, çok basit ve azaltılmış seçenekler. .
  • quote:

Orijinalden alıntı: volkantopc

Arkadaşlar merhaba :)

ETS2 için hazırlamış olduğum oda :)

ürünler LG 102 ekran 3d tv
    Logitech z 5500
    Logitech G 25
    ps3 eye cam
    son vaio LAPTOP :)
    kendi hazırlamış olduğum masa

ve resimler

Euro Truck Simulator 2 (2012) [ANA KONU]

Kardesim cok guzel kombinasyon keyifli oyunlar dilerim. :) O Vaio dan memnun musun ? Bende bu gun ondan alicaktim, biraz daha arastirayim dedim. Oyunlarda falan kasmalar oluyor mu hic ? Sony Vaio F23Z1E/BI degil mi o ?

• Merhaba arkadaşlar burası yerideğil biliyorum ama size sormam lazım şimdiye kadar hep dandik direksiyon setim oldu şimdi bu oyun için adam gibi bişe almak istiyorum sizce sıfır
    Logitech driving force gt mi alayım (tavsiye edermisiniz) yoksa ikinciel logitech g25 mi şimdiden teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mercedes e200 -- 9 Ekim 2012; 0:14:07 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kaldı 10 gün hadi hayırlısı
    oyunu panasonic lcd ye bağlı bir kasa,DFGT ve kendi yapımım trackIR cihazı ile bekliyorum ve sabırsızlanıyorum herkeze şimdiden iyi oyunlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jackdaniels33 -- 9 Ekim 2012; 0:27:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mercedes e200

Merhaba arkadaşlar burası yerideğil biliyorum ama size sormam lazım şimdiye kadar hep dandik direksiyon setim oldu şimdi bu oyun için adam gibi bişe almak istiyorum sizce sıfır
    Logitech driving force gt mi alayım (tavsiye edermisiniz) yoksa ikinciel logitech g25 mi şimdiden teşekkürler

Bence 2. el g25'e hiç yanaşma hocam ben de araştırmıştım zamanında genelde satanlar viteste'ki aksamın bozulmasından satıyolrar sonradan başın ağrıyabilir,en aşağı 500-550'ye satılıyor oda bulabilirsen.Eğer paraya kıyarım yarış oyunlarını çok severim her türlü araba içerikli oyunu oynarım dersen 2. el g27 bulabilirsin yada 0 alabilirsin oda 900lira felan.Ama o kadar param yok genelde ets,gts vs... oynarım diyorsan fiyat performans açısından en iyisi dfgt'dir hocam al sıfırını 265 liraya 2 yıl garantili rahat edersin çok'ta keyif alırsın.Ben kullanıyorum buradan yeni alan arkadaşlarda var gayet memnunum kimseden'de şikayet duymadım logitech kaliteli ürün yapmış...Şu okulu bitireyim,logitech'e satış sorumlusu arıyorlarmı diye bir sorucam:D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi grunge_blues -- 9 Ekim 2012; 0:37:43 >

• quote:

Orijinalden alıntı: MJoRaYuLuN

Yeni video, Reanult modifiyesi, çok basit ve azaltılmış seçenekler. .

Video için teşekkürler ama daha önce verildi .
  • Bu TrackAIR Devil ayarlarını falan göstermedi iyice araştırıp bulmak gerek güzel ve keyifli bir oyun için. Yoksa klavyedeki Num tuşlarından yapmak zorunda kalacağız :)))
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlueHawk*

quote:

önemli değil hocam, fakat video önceki verilenle aynı değil, takip ediyorum, video dün yani 08 Ekim 2012 de eklendi.. Diğer videodan farklı. . saygılarımla
  • Bende yakın zaman önce force gt sahibi oldum ets 2 bekliyorum :)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: BlueHawk*

quote:

önemli değil hocam, fakat video önceki verilenle aynı değil, takip ediyorum, video dün yani 08 Ekim 2012 de eklendi.. Diğer videodan farklı. . saygılarımla

metal_my666 vermişti Renault modifiye videosu . Hatam varsa özür dilerim ama sanırım aynı videoydu .

Bu arada son 10 Gün

• quote:

Orijinalden alıntı: grunge_blues

quote:

Merhaba arkadaşlar burası yerideğil biliyorum ama size sormam lazım şimdiye kadar hep dandik direksiyon setim oldu şimdi bu oyun için adam gibi bişe almak istiyorum sizce sıfır

Bence 2. el g25'e hiç yanaşma hocam ben de araştırmıştım zamanında genelde satanlar viteste'ki aksamın bozulmasından satıyolrar sonradan başın ağrıyabilir,en aşağı 500-550'ye satılıyor oda bulabilirsen.Eğer paraya kıyarım yarış oyunlarını çok severim her türlü araba içerikli oyunu oynarım dersen 2. el g27 bulabilirsin yada 0 alabilirsin oda 900lira felan.Ama o kadar param yok genelde ets,gts vs... oynarım diyorsan fiyat performans açısından en iyisi dfgt'dir hocam al sıfırını 265 liraya 2 yıl garantili rahat edersin çok'ta keyif alırsın.Ben kullanıyorum buradan yeni alan arkadaşlarda var gayet memnunum kimseden'de şikayet duymadım logitech kaliteli ürün yapmış...Şu okulu bitireyim,logitech'e satış sorumlusu arıyorlarmı diye bir sorucam:D

Cevabın için teşekkürler sıfır g27 biraz tuzlu :) hemde zaten yaş 20 fazla oyun oynamıyorum :) en iyisi ozaman senindediğin gibi sıfır dfgt almak tekrar teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: radicaldeyyus

quote:

Logitech z 5500
    Logitech G 25
    ps3 eye cam

ve resimler

Kardesim cok guzel kombinasyon keyifli oyunlar dilerim. :) O Vaio dan memnun musun ? Bende bu gun ondan alicaktim, biraz daha arastirayim dedim. Oyunlarda falan kasmalar oluyor mu hic ? Sony Vaio F23Z1E/BI degil mi o ?

Sony Vaio VPC-F23S1E/B Dizüstü Bilgisayar bendeki. Çok rahat kasma yok :)

• quote:

Orijinalden alıntı: otomania
    @metal_my666

Hocam güzel olmuş set, güle güle kullanırsın inşallah, bol bol eğlendirir seni

Ben F510'umla bile zor bekliyorum sen ne yaparsın artık bilemiyorum hocam

Bu arada dünkü galeri de 3.sayfada kaldım geç gördüğümden çok bakamadım uyku ağırlığı çoktu, birkaç gün bakarım artık ara ara

Çok teşekkür ederim hocam çok saolun daha iyileri size ve diger arkadaşlara nasip olsun. bi hevesle aldık. Beklemek zor vallahi

Galeride 34 lerdeyim ben

quote:

Orijinalden alıntı: firlama777
    @metal_my666

hocam direksiyonuz hayırlı olsun fakat o ürünü ben alıcaktım parayı hazırladım 2 gün sonra siteye girdigimde ürünün satılmıs oldugunu gördüm üzülmüstüm ama artık size kısmetmiş :)

Teşekkür ederim hocam saolun kısmet hocam. Arkadaşta saolsun çok düzgün bir kişi çıktı hediye birde kol saati göndermiş. Selamlarımı saygılarımı iletiyorum tekrardan.
    Başka üründe var hocam forumda

quote:

Orijinalden alıntı: ozan_kaya1

Kendi adıma konuşuyorum. Ben başarılı bir grafik çiziyorum. STDS'de çok memnun benden firmalar

Yalan söylemeye gerek yok fare ile hiç çarpmıyodum bundan nedense dorseyi kurtaramıyorum dar dönuşlerde

quote:

Orijinalden alıntı: ultimate82

hocam hayırlı olsun...sana bir direksiyon seti yakışır demiştim şimdi bakıyorum evet yakışmış seti 2. el almakla mantıklı bir iş yapmışsın hem iyi fiyat hemde bu cihazlar cidden kolay kolay bozulmuyor yani istesen bozamazsın neredeyse o kadar dayanıklılar ETS 3 ile birlikte sana birde G27 aldırıcaz hatırlat o zaman gelince

Teşekkür ederim hocam tavsiyelerinle heveslnedirdin. Size de nasip olsun diyecem ama kralı sizde var

Vallahi hocam GT böyle ise g25 27 nasıl zevklidir bilinmez

Evet hocam çok öyle bozulcak bir alete benzemiyor. Fiyat konusunda arkadaş saolsun uygun saydı.

ETS 3 e sanrım sistem yaparım kendime TV koltuk

quote:

Orijinalden alıntı: Vacao

Bi Force Gt de ben şipariş verdim hadi hayırlısı. Oyun Çıksada Vursak kendimizi yollar

Hayırlı olsun hocam şimdiden güzel ürün.

@ MJoRaYuLuN

Video için tşkler

quote:

Bütçen varsa elbette g27 ama bütçen kısıtlı ise hiç düşünmeden GT alınır

quote:

Orijinalden alıntı: ridvan1903

Bende yakın zaman önce force gt sahibi oldum ets 2 bekliyorum :)

Hayırlı olsun hocam

• @metal_my666 cevabın için teşekkürler okadar bütçe yok ozaman gt alayım birde gt ets2 de sorunsuz çalışırmı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mercedes e200 -- 9 Ekim 2012; 12:55:32 >
  • quote:

@metal_my666 cevabın için teşekkürler okadar bütçe yok ozaman gt alayım birde gt ets2 de sorunsuz çalışırmı

STDS de sorunsuz hocam ETS 2 dede sorun olucagını sanmıyorum
  • sayılı günler...
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: radicaldeyyus

quote:

Logitech z 5500
    Logitech G 25
    ps3 eye cam

ve resimler

Sony Vaio VPC-F23S1E/B Dizüstü Bilgisayar bendeki. Çok rahat kasma yok :)

Anladim kardes, sagolasin. :) Bi G27´im eksik. Onu da alirsam tam olacak. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi radicaldeyyus -- 9 Ekim 2012; 13:59:35 >

• 
Sayfa: önceki 429430431432433
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.