Şimdi Ara

Euro Truck Simulator 2 (2012) [ANA KONU] (2626. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
73.244
Cevap
384
Favori
3.686.583
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 26242625262626272628
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ön teker kaldırma özelliği mi gelmiş? Bu nedir böyle
  • bence dingil işinin gelmesinin asıl nedeni kendi dorsemize sahip olacağımız içindir, scs'ye tandem ve bununla ilgili çok istek geldi tandem için çalışıyorlar boş içinde çalışabilirler.
  • ABABA2307 kullanıcısına yanıt
    Ön teker değil Hocam. 6x2 şaside en arka dingil kalkabiliyor. Aynı şekil 6x2/4 şaside de ortadaki teker kalkabiliyor. "U" harfiyle bunu yapabiliyoruz. Tabii öncelikle tamirhaneden bu özellikteki dingil paketini taktırmamız lazım.
  • ben dafı beğendim.

frene basınca tır fena kayıyor yalnız. sanki drift yapıyoruz. ama yol tutuşu düzelmiş sanki oyunda .
  • quote:

Orijinalden alıntı: White Devil

oyunun türk mp sunucusunu bunlar çıkarıyormuş.

https://www.facebook.com/pages/Eurotrucksimulation2multiplayerturkey/369395143228051

edit: ford truck model yapımcılarıyla anlaşma yapmış güzel bir reklam çalışması, 4 yeni model daha yapacaklarmış modeli yapanı bilmem ama söz konusu sitenin kurucuları buranın eskilerinden.

https://www.facebook.com/FordTrucksTR/photos/a.293034320784405.77225.260702307350940/709576339130199/?type=1

Seninkiler an itibariyle patlamış.

Herşeyi anlarım, yetişmeyebilir, teknik sorunlar çıkabilir, maddi açıdan problemler yaşayabilirsin ama sayfada gelip azkişiydi bilmemne dersen hiçbir güvenirliğin ve ciddiyetin kalmaz. Atara bak;

quote:

Herkese merhaba
    Türkiye MP takipcileri

Bilindiği üzere bugün müracaatlar için gerekli bilgi paylaşımında bulunulacaktı. Ancak aşağıda resimde de görüldüğü üzere türk oyuncuların gerekli ilgi ve alakayı göstermemesi ve etkinliğe katıl şeçeneğini işaretmemedikleri için gerekli katılımların olmadığını üzülerek gördük.

Siz oyuncuların sadece edebiyat yaparak icraatta ise sadece nerde beleş ortay yerleş mantığı ile hareket ettiğinizi görmekten büyük üzütüntü duymaktayız..
    Yukardaki sebeplerden dolayı sizlerden yeterli desteği göremediğimiz için müracaatları askıya alarak ileri bir tarihe sadece özel vip üyeliklerin olacağı bir sistemle beli bir elit kesime hizmet vereceğimizi üzülerek sizlere bildiriyoruz.

saygılarımla

Yön.Kur.Bşk.

YÖNETİM KURULU BAŞKANI! Evet yanlış okumadınız. Sanki holding yönetiyorlar. Bu tip yazılım projelerinde proje lideri veya takım lideri olur. Kendini yönetim kurulu başkanı ilan eden bir ego ile karşı karşıyayız.

Sayfada yaptığım yorumu da paylaşıyorum.

"Kaldı ki oyunun ismi de yanlış yazılmış. Bir ciddiyetsizlik var bu işte. Şahsen yukarıdaki yazı ve sayfanıın genel anlamdaki işleyişi bende bu algıyı uyandırdı.
    Yok, yapmadılar demiyorum ancak bir iki tane oyun içi görüntüsü bile olmayan sayfayı inandırıcı bulmak hayli zor.
    Test için yeterli oyuncu olmadı diyipte bu organizasyonu ertelemek bana ortada mp serverının bile olmadığı hissiyatını veriyor.
    Yönetim kurulu başkanı ise ayrı bir ego havası katıyor. Böyle işlerden yönetim kurulu olmaz. Şirket misin sen? Proje lideri yazacaksın olup bitecek.
    "

üç gündür siteleri de düzgün çalışmıyor. index sayfası olmadığı için dizin arayüzü açılıyor. Sorun da index.html yazacakları yede indexx.html yazmalarından kaynaklı. Bir tane x silemeyecek durumdalar.

• AlperAkbilgi kullanıcısına yanıt
    Ben eskiden o gruptaydım söylentiyi yazdıktan sonra kimin çıkardığını görünce şaşırdım çünkü oyun donuyor diye üst üste format atan biri ve warez site kurmayı ballandıra ballandıra anlatan kişiler bu oyunu yapamaz, tartışma çıkmasın diye tekrar buraya yazmadım, konvoy vs olarak güzel bir işleyişleri var hakkını yememek lazım ama işin içine ego ve hırs girdi, grubun başındaki abi(kendisi 43 yaşındadır) ile başka gruplar arasında oyuncu kapma yarışı ve türk admini olma yarışı başlayınca arka planda işler çirkinleşti, kendileri adminin yakın kankasıymış gibi göstererek eski oyuncusunu tehdit etti ki ilgili adminin haberi var oyun açılınca gereken yapılacak, fb sayfasında çok ciddi kelime(launcher-luncer) hataları var, yine fb sayfasında mp adminlerine dilenci deyip kendileri oyunu paralı yapıyor ve yardımcılarından ts parası alıyor, amaç mp ayağına oyuncu toplamak.

mpde her grup amacını sapıttı biri en büyük olma derdinde diğeri bunların ayağını kaydırma derdinde, kimisi küçük çocuklarla ego tatmin etme derdinde, nezih şöförler güzeldi keşke o devam etseydi.

• quote:

Ben eskiden o gruptaydım söylentiyi yazdıktan sonra kimin çıkardığını görünce şaşırdım çünkü oyun donuyor diye üst üste format atan biri ve warez site kurmayı ballandıra ballandıra anlatan kişiler bu oyunu yapamaz, tartışma çıkmasın diye tekrar buraya yazmadım, konvoy vs olarak güzel bir işleyişleri var hakkını yememek lazım ama işin içine ego ve hırs girdi, grubun başındaki abi(kendisi 43 yaşındadır) ile başka gruplar arasında oyuncu kapma yarışı ve türk admini olma yarışı başlayınca arka planda işler çirkinleşti, kendileri adminin yakın kankasıymış gibi göstererek eski oyuncusunu tehdit etti ki ilgili adminin haberi var oyun açılınca gereken yapılacak, fb sayfasında çok ciddi kelime(launcher-luncer) hataları var, yine fb sayfasında mp adminlerine dilenci deyip kendileri oyunu paralı yapıyor ve yardımcılarından ts parası alıyor, amaç mp ayağına oyuncu toplamak.

mpde her grup amacını sapıttı biri en büyük olma derdinde diğeri bunların ayağını kaydırma derdinde, kimisi küçük çocuklarla ego tatmin etme derdinde, nezih şöförler güzeldi keşke o devam etseydi.

Devam edelim ama Hakan'a veya Yasin'e ulaşamıyoruz. Onları aradan çıkarmak da hoş olmaz diye birşey yapmıyorum açıkçası.

• hatalar var da o arka teker niye kalkar ki onu çözemedim biri bu kaldırma işlemleri ne için yapılıyor anlatsın ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _M-U-E_ -- 24 Ekim 2014; 14:58:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: _M-U-E_

hatalar var da o arka teker niye kalkar ki onu çözemedim biri bu kaldırma işlemleri ne için yapılıyor anlatsın ?

Gerçek hayatta mı ne işe yaradığını soruyorsunuz?
  • _M-U-E_ kullanıcısına yanıt
    araç boşken yakıt tasarrufu ve eskimeyi önlemek için dingil kaldırılır, yüklenince lastiklere fazla basınç binmesin diye indirilir, ayrıca o dingil motora bağlı değildir

edit: oyunda ise boş dorse gelince işe yarayacak veya hafif yük taşırken, zaten 8 ton yük ile giderken kaldırırsanız 25 tondaki gibi olmuyor, bir ara yakıt tüketimine etkisi olup olmadığına bakacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C8C79990A -- 24 Ekim 2014; 15:14:22 >
  • AlperAkbilgi kullanıcısına yanıt
    quote:

araç boşken yakıt tasarrufu ve eskimeyi önlemek için dingil kaldırılır, yüklenince lastiklere fazla basınç binmesin diye indirilir, ayrıca o dingil motora bağlı değildir

anladım teşekkür ederim.
    __

Hem gerçekte hem oyunda. gerçekte lastik patlayınca fealn kullanılmaz diye düşünüyorum o yüzden kaldırırlar başka sebebler ne ola bilir. oyunda ne işe yarıcak bir de.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _M-U-E_ -- 24 Ekim 2014; 15:11:05 >
  • en hızlı tır hangisi yoksa hepsi 90ı geçemiyormu?birde bu aldığımız şoförler ne zaman çalışmaya başlayacak hep molada adam.
  • ayarlardan hız sınırlayıcı tikini kaldırın tırınız 90 kmden hızlı gider birde sanırım mp oynamışsınız o yüzden oyun saatleri birbirine girmiş o yüzden hep molada gözüküyorlar geçmiş olsun.
  • aldiğımdan beri hiç sp oynamadım bu adam çalışmıcak mı hiç

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7ADF8CF23 -- 24 Ekim 2014; 15:54:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alperenxx

aldiğımdan beri hiç sp oynamadım bu adam çalışmıcak mı hiç

Şoförlerinizi başka bir garaja yollayın yer değiştirin çalışıyorlar
  • quote:

quote:

anladım teşekkür ederim.
    __

Hem gerçekte hem oyunda. gerçekte lastik patlayınca fealn kullanılmaz diye düşünüyorum o yüzden kaldırırlar başka sebebler ne ola bilir. oyunda ne işe yarıcak bir de.

Özgür'ün dediği tam ve doğrudur. Bu amaçla kullanılır.

Oyunda ben sadece dönüş çaplarıyla ilgili bir fark sezdim sadece.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlperAkbilgi -- 24 Ekim 2014; 16:22:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AlperAkbilgi

quote:

quote:

anladım teşekkür ederim.
    __

Özgür'ün dediği tam ve doğrudur. Bu amaçla kullanılır.

Oyunda ben sadece dönüş çaplarıyla ilgili bir fark sezdim sadece.

Peki teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: fantastik74

ayarlardan hız sınırlayıcı tikini kaldırın tırınız 90 kmden hızlı gider birde sanırım mp oynamışsınız o yüzden oyun saatleri birbirine girmiş o yüzden hep molada gözüküyorlar geçmiş olsun.

Hocam ayarlarda hız sınırlayıcı gibi bişey bulamadım.Yoksa sadece mp de mi geçerli ? Ben sp oynuyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • MAN 160 yapıyor muydu ya

Euro Truck Simulator 2 (2012) [ANA KONU]
  • Sanırım ilk defa sarı ışığın yanıp söndüğünü gördüm.

Euro Truck Simulator 2 (2012) [ANA KONU]
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • 
Sayfa: önceki 26242625262626272628
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.