Şimdi Ara

Euro Truck Simulator 2 (2012) [ANA KONU] (2340. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
73.227
Cevap
385
Favori
3.683.168
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23382339234023412342
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Biraz evvel admin de dayanamadı ve büyük harflerle duyuru yaptı: "ya adam gibi kurallara uyarak oynayın ya da yükünüzü single playerdan teslim edin" dedi.

Alayı gerizekalı bunların, şehir içi tüm yolları çarpışma alanı yapmışlar

SP oynamaya zorluyorlar insanı psikolojik olarak.

Bundan sonra ben de konvoy çıkış noktasına gelene kadar sp'den halledicem işleri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ABABA2307 -- 24 Haziran 2014; 20:36:43 >
  • 14 trilyon olan bakiyem iki günde 12 trilyona indi, buglar yüzünden, f7 yapıyorum tır havaya uçuyor, etkisiz alanda millet bana çarpıyor felan
  • quote:

Orijinalden alıntı: 07kubi07

arkadaşlar kesin kullanmanız gereken modların olduğu bi konu falan varmı yada sizin öneriniz ? bende bi hız sınırı kaldırma var .

Hocam hız sınırını kaldırmak için mod mu indirdin..
  • quote:

Orijinalden alıntı: prof.dr.13175

quote:

arkadaşlar kesin kullanmanız gereken modların olduğu bi konu falan varmı yada sizin öneriniz ? bende bi hız sınırı kaldırma var .

Hocam hız sınırını kaldırmak için mod mu indirdin..

Menüden kalkıyor zaten hız sınırı moda gerek yok ki kubi.
  • Steam'den aldım oyunu multiplayer modunu indirdim.Yeni oyuna başladım kayıtlı save yok, mod yok fakat dorseyi bırakınca steam çalışmayı durdurdu hatası geliyor var mı başına gelip de çözümü bulabilen ?
  • Nezih Şöförler Kulübüne katılmak istiyorum.Steam adım 9888 [DH].
  • Arkadaşlar son sürüm için TSM map var mı ?
  • @prof.dr.13175 @Richie Rich
    oyunu kürekli oynarken hız sınırı modu kullanmanız lazım. eski sürümlerde yani. siz newby ler bilmez
  • Arkadaslar multi oynamam icin ne yapmam gerekiyor? Normal oyunun icinde varmi? Yoksa ek paketmi alicaz.? Lutfen alinti yaparsk cevap verin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hsngencer

Arkadaslar multi oynamam icin ne yapmam gerekiyor? Normal oyunun icinde varmi? Yoksa ek paketmi alicaz.? Lutfen alinti yaparsk cevap verin.

http://forum.donanimhaber.com/m_91376172/tm.htm
  • quote:

Orijinalden alıntı: ABABA2307

Biraz evvel admin de dayanamadı ve büyük harflerle duyuru yaptı: "ya adam gibi kurallara uyarak oynayın ya da yükünüzü single playerdan teslim edin" dedi.

Alayı gerizekalı bunların, şehir içi tüm yolları çarpışma alanı yapmışlar

SP oynamaya zorluyorlar insanı psikolojik olarak.

Bundan sonra ben de konvoy çıkış noktasına gelene kadar sp'den halledicem işleri

türkçe mi yazdı bunu ?
    bu arad şunu da belirteyim ingiltereden yük alıp rotterdam limanda geçip gdanska yük bıraktım ve 0 hasarla.

• quote:

@prof.dr.13175 @Richie Rich
    oyunu kürekli oynarken hız sınırı modu kullanmanız lazım. eski sürümlerde yani. siz newby ler bilmez

Korsan kullanıma karşı olduğumu belirtmek isterim ayrıca sürüm belirtmediğiniz için böyle bir yorum yapmıştım. İyi geceler dilerim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Richie Rich

quote:

@prof.dr.13175 @Richie Rich

Korsan kullanıma karşı olduğumu belirtmek isterim ayrıca sürüm belirtmediğiniz için böyle bir yorum yapmıştım. İyi geceler dilerim.

orjinale geçtim zaten. kürekli oyun oyun değil
  • Garaj, servis, port gibi yerler haric, carpismali bolge olmasi daha guzel. Aksini soyleyenlere katilmiyorum ve mp nin tadini baska turlu nasil cikartacaklarini bilmiyorum.
    Sehrin icinde bir kere yol verme denen seyi hatirlayip da durup yol veren oyunculari gormek, bunun yaninda isikta durma, gibi seyleri gormek gercekten cok zevkli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _M-U-E_ -- 25 Haziran 2014; 0:43:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • batkent B kullanıcısına yanıt
    İngilazca
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kaan Kuscu

Arkadaşlar diğer toplantı(konvoy) ne zaman düzenlenecek ?

?????
  • quote:

Orijinalden alıntı: -BMW-

Garaj, servis, port gibi yerler haric, carpismali bolge olmasi daha guzel. Aksini soyleyenlere katilmiyorum ve mp nin tadini baska turlu nasil cikartacaklarini bilmiyorum.
    Sehrin icinde bir kere yol verme denen seyi hatirlayip da durup yol veren oyunculari gormek, bunun yaninda isikta durma, gibi seyleri gormek gercekten cok zevkli.

Suan tek sorun bence,milletin bu carpisma olayini unutup langir lungur girmesi.Baslarda heryerde carpisma oldugu icin herkes tedbirliydi.Simdi yine basladi o ama,direk girende cok.

Ruslari temizlemeleri lazim birde

• quote:

quote:

Arkadaşlar diğer toplantı(konvoy) ne zaman düzenlenecek ?

?????

Sorun aracılığıyla herkese duyuralım hocam.

http://forum.donanimhaber.com/m_93556747/f_//tm.htm#93689987
  • Online'da yükü hep gecikmeli olarak teslim ediyorum. Az önce yük aldım yola çıktım hemen teslim ettim. Gecikmeli teslim dedi. 278 saat dedi hatta. Nedendir?
  • Euro Truck Simulator 2 (2012) [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HyperXCrossfire -- 25 Haziran 2014; 1:24:41 >
  • 
Sayfa: önceki 23382339234023412342
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.