Şimdi Ara

EURO düşüyor 0.km fiyatları çıkıyor??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
947
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Euro geçen yıl 3 lira civarlarında dolanırken; bugün 2,7 lere geldi hatta daha da düşecek gibi ama 2015'e girer girmez avrupalı otomotiv firmaları;fiyatlarını 10 bine yakın arttırmışler..

gerekçeleri nedir???Çok merak ettim..nasılsa her türlü satarız hesabı mı??keriz miyiz milletçe??sesimiz çıkmaz mı hiç??

Boykot edin arkadaşlar 2015 te zam uygulayan firmalardan almayın-aldırmayın...

• Gerekçeleri şu:
    TR ahalisinde peşin para ve tasarruf kalmamıştır. Satış yapabilmek için 0 faizli kampanya dönemi için şartlar oldukça uygundur. Enflasyon düşmekte dünya petrol ve emtia fiyatlarında ki %50 yi geçen düşüşlerden dolayı deflasyonist bir ortama girmektedir. Üretilen her Ürünün buna Araçlarda dahil birim maliyetlerinde %10-20 düşüşler vardır. Sevgili ülkemizde bile 2 aydır enflasyon eksi gelmektedir. Bu ortamda araç fiyatlarının abartısız %10-15 oranında düşmesi lazım bırakın yeni modellere zam koymayı.

Firmaların Zam yapması bu ortama rağmen TR ye güvenmemeleridir. Peşin para ile satış yapabileceklerini anlasalar hemen dediğim oranlarda indirimleri yansıtacaklar ama peşin para ülkede kalmadı. Şu anda ülkede 6 at sonrasının ne olacağı Meçhul olduğu için önlem olarak önden zam yüklemeli 0 faizli 2-3 yıl kampanyalara başlayacaklar.
    Şöyle Söyleyeyim isteseler Liste fiyatı 80 olan A aracı üretim maliyetlerinde ki %10-20 azalmadan dolayı 70 e rahatlıkla peş satabilirler. Peş diyorum çünkü 6 ay sonrası Meçhul peki neden peş satmıyorlar o zaman diye sorarsanız arkadaşlar alıcıların %10 unu ancak peş alım için gelebiliyor artık. Geriye bu Meçhul ortamda en iyi satış yapma yolu olarak 80 olan Aracın fiyatını 70 e indirmesi gerekiyorken 3 daha koy 83 ten parası olmayanlara 13 bin yüklemeli faiz ile faizsiz diye 2-3 yıl vadeli sat.

Peşin para ile araç alacak arkadaşlar liste fiyatı üzerinden %10-15 indirm talep edin. Yüz yılın kazığını yersiniz söylemiş olayım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi needacar -- 8 Ocak 2015; 10:48:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• needacar kullanıcısına yanıt
    Güzel yorum . Bilgi için tesekkurler

• vatandaş cayır cayır alıyor, neden fiyat düşürsünkine? ...
  • Hükümet çılgınlar gibi araç alıyor ve kiralıyor

Köyler şehirlere göç ettiriliyor.Bunun için tarımda hayvancılıkda yok ediliyor.şehirde araba ihtiyaç

Avrupa merkez Bankasının basacağı eurolara güveniyorlar

Rekabet etmeyip anlaşıyorlar.rekabet kurumuda hükümetde seyrediyor.ferit boşuna havuz medyasına katılmadı ya.

• quote:

Orijinalden alıntı: ghostiki

Euro geçen yıl 3 lira civarlarında dolanırken; bugün 2,7 lere geldi hatta daha da düşecek gibi ama 2015'e girer girmez avrupalı otomotiv firmaları;fiyatlarını 10 bine yakın arttırmışler..

gerekçeleri nedir???Çok merak ettim..nasılsa her türlü satarız hesabı mı??keriz miyiz milletçe??sesimiz çıkmaz mı hiç??

Hangi avrupalı , asıl yerliler arttırdı fiat, renault fiyat listesine baktınmı hiç.

• Araçların fiyatı sadece döviz kuruna bağlı değil ki..
    Yeni yılla beraber bayilerde personel maaşlarına artış, kira giderlerinde artış, yıllık enflasyonun etkisi, yeni model yılı vs bir çok parametre etkili. Yine de zamlarda insaflı olmak lazım..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ufuk-34JD58

quote:

Euro geçen yıl 3 lira civarlarında dolanırken; bugün 2,7 lere geldi hatta daha da düşecek gibi ama 2015'e girer girmez avrupalı otomotiv firmaları;fiyatlarını 10 bine yakın arttırmışler..

Hangi avrupalı , asıl yerliler arttırdı fiat, renault fiyat listesine baktınmı hiç.

benim bildiğim Fiat İTALYAN- Reno FRANSIZ menşeli; ha Türkiye de MONTAJ fabrikaları vardır o ayrı...

• quote:

quote:

quote:

benim bildiğim Fiat İTALYAN- Reno FRANSIZ menşeli; ha Türkiye de MONTAJ fabrikaları vardır o ayrı...

Sattıkları arabalara baksana hangisi avrupalı.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Sattıkları arabalara baksana hangisi avrupalı.

o ne demek Avrupalı araba - Türk araba?? Rano LAtitude-megane-clio-scenic sadece TÜRKİYE de mi satılıyor??

Yada Fiat 500 - yeni panda-Freemont TÜRKİYE'den başka ülkede yok mu???

• Piyasada fiyatlar ciddi anlamda yükseldi ve buna rağmen anlamsız bir talep var. Fiyatlar daha da artacaktır.
  • Gözünü Sevdiğim daha yeni filo araç alan veya alacak olan delikanlı bir arkadaş çıksın söylesin kaçtan alacaklarını veya aldıklarını.

Size Sıfır faizli 2 yıl vadeli 70 e satılan aracı abartmıyorum maksimum 50 ye alırlar.
    Aynı şey Doğuş içinde geçerli, filo olarak alınanan 5 veya 10 adet passatı liste fiyatından %20-25 ucuza veriyorlrdır. 80 bin benzinli comfortline ı maksimum 65 e bırakıyorlardır. Ha bize bari 70 e ver Aracın sana olan maliyeti %10-20 ucuzladı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi needacar -- 8 Ocak 2015; 13:29:28 >
  • ben sımdı baktım dogus oto ucurmus yıne fiyatları.. Turkıyede fiyatları dogus oto belirliyor iyi arabalar bunlarda istedikleri fiyatı çekıyorlar halk talebi azalmıyor zaten
  • Ya ben boyle sacma sapan basliklara deli oluyorum artik ya.kardes ekmek degil su degil temel yasam maddesi degil.ne hakla ucuza sat diyebiliyorsunuz? adam uretmis arabayi veya distrubitor ithal etmis istedikleri fiyata satarlar.koskoca sirketler sendenmi fikir alacak kaca satacagi hakkinda.Pahaliysa almazsin olur biter veya isine geliyorsa uretirsin aynisindan istedigin ucuz fiyatlara sen satarsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: alkgs

Ya ben boyle sacma sapan basliklara deli oluyorum artik ya.kardes ekmek degil su degil temel yasam maddesi degil.ne hakla ucuza sat diyebiliyorsunuz? adam uretmis arabayi veya distrubitor ithal etmis istedikleri fiyata satarlar.koskoca sirketler sendenmi fikir alacak kaca satacagi hakkinda.Pahaliysa almazsin olur biter veya isine geliyorsa uretirsin aynisindan istedigin ucuz fiyatlara sen satarsin.

bu kafadakiler olduğu sürece daha milleti çooook düdüklerler; bizde milletçe fabrika çıkış fiyatı Vergisiz olarak 35-40 bin olan arabaya 75 - 80 bin vermeye devam ederiz..2 eline de 50 -60 bin veririz..

Devlette her sıkıştığında ÖTV ye zammı yapıştırır;müstehaktır bize...

kişi başına geliri bizim 3-4 katımız olan ülkelerin insanları da aynı arabalara YARI FİYATINA binerler..

• "kişi başına geliri bizim 3-4 katımız olan ülkelerin insanları da aynı arabalara YARI FİYATINA binerler.. "

Kişi başına geliri bizimle yaklaşık aynı düzeyde olanlar ise bizden daha ucuza biner üstlelik. Örneğin Polonya.

Volkswagen Golf 1.4 90 KW Trendline (Or Equivalent New Car)
    Türkiye 62,200.00 TL
    Polonya 42,110.48 TL

Benzin ise
    Gasoline (1 liter)
    Türkiye 4.91 TL
    Polonya 3.62 TL

Prinç (Rice) (white), (1kg)
    Türkiye 4.48 TL
    Polonya 2.10 TL

Patates Potato (1kg)
    Türkiye 2.40 TL
    polonya 1.38 TL

Yani yukarıda ekmek su diyen kişi de bir bakıma haklı, Sadece ekmek ve su burada daha ucuz! İstediğiniz oluyor siz Prinç yemeseniz de olur...
    Ekmek ve su karşılaştırması yapan kişi size o kadarı yeter saygı duyuyorum ama biz Prinç'te ucuz olsun, Süt, Kırmızı Et, Size belki ters gelse de Şarap'ta ucuz olsun istiyoruz. Polonyalılar gibi 40 bin liraya Golf istiyoruz, benzinde oradaki fiyat olsun istiyoruz. Siz şükredenlere pahalı fiyattan almayı isteyebilir hatta devam edebilirsiniz. Siz bize biz size saygılı olalım.

Tüm liste için aşağıda Polonya şehri Krakow ile İstanbul yaşama maliyeti karşılaştırması var

http://www.numbeo.com/cost-of-living/compare_cities.jsp?country1=Turkey&country2=Poland&city1=Istanbul&city2=Krakow+%28Cracow%29

• böyle giderse alınan araçlar herkesin elinde patlayacak(benimki de dahil),trafik kabusu gerçek olacak merak etmeyin..
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasanmeral

böyle giderse alınan araçlar herkesin elinde patlayacak(benimki de dahil),trafik kabusu gerçek olacak merak etmeyin..

park kavgalarından cinayetler artacak derdim inanmazlardı

ileride gündeme gelecek ne yazık ki
  • quote:

Orijinalden alıntı: needacar

Gerekçeleri şu:
    TR ahalisinde peşin para ve tasarruf kalmamıştır. Satış yapabilmek için 0 faizli kampanya dönemi için şartlar oldukça uygundur. Enflasyon düşmekte dünya petrol ve emtia fiyatlarında ki %50 yi geçen düşüşlerden dolayı deflasyonist bir ortama girmektedir. Üretilen her Ürünün buna Araçlarda dahil birim maliyetlerinde %10-20 düşüşler vardır. Sevgili ülkemizde bile 2 aydır enflasyon eksi gelmektedir. Bu ortamda araç fiyatlarının abartısız %10-15 oranında düşmesi lazım bırakın yeni modellere zam koymayı.

Firmaların Zam yapması bu ortama rağmen TR ye güvenmemeleridir. Peşin para ile satış yapabileceklerini anlasalar hemen dediğim oranlarda indirimleri yansıtacaklar ama peşin para ülkede kalmadı. Şu anda ülkede 6 at sonrasının ne olacağı Meçhul olduğu için önlem olarak önden zam yüklemeli 0 faizli 2-3 yıl kampanyalara başlayacaklar.
    Şöyle Söyleyeyim isteseler Liste fiyatı 80 olan A aracı üretim maliyetlerinde ki %10-20 azalmadan dolayı 70 e rahatlıkla peş satabilirler. Peş diyorum çünkü 6 ay sonrası Meçhul peki neden peş satmıyorlar o zaman diye sorarsanız arkadaşlar alıcıların %10 unu ancak peş alım için gelebiliyor artık. Geriye bu Meçhul ortamda en iyi satış yapma yolu olarak 80 olan Aracın fiyatını 70 e indirmesi gerekiyorken 3 daha koy 83 ten parası olmayanlara 13 bin yüklemeli faiz ile faizsiz diye 2-3 yıl vadeli sat.

Peşin para ile araç alacak arkadaşlar liste fiyatı üzerinden %10-15 indirm talep edin. Yüz yılın kazığını yersiniz söylemiş olayım.

en büyük düşman ÖTV illeti

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.